- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
-
- Konu Sahibi BlancKahkul
Yani ben anlamadım, birlikte iki-üç doğum günü geçirmişsiniz, doğum günlerinizde kuru kuru mu kutlama yapıyordu? Hediyeleşmek benim için de önemlidir. Zaten insanın ilişkinin ilk günlerinde içi içine sığmaz ki hep sevdiğine bir şeyler almak ister. Anlattıklarınıza göre bu kişide heyecan göremedim ben. Tamam bazı insanlar yapı olarak beceremez ince işleri ama en azından çaba gösterir. Bu kişide çaba da göremedim ben.Merhaba hanımlar.
Anlatmaya başlamadan belirteyim benim için hediyeleşmek çok anlamlı ve özel Bi durum. Hele karşında ki özel Bi insansa.
Sadece hata mı yaptım, anlamak istiyorum. Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeydiz, sık görüşemiyoruz. İlk 1 sene falan bana hiç hediye almadı. Düşüncesiz diye düşündüm. Bide ne bileyim net değildik, ondan kaynaklı olabilir dedim.
Benim için hediyeleşmek önemli olduğundan, bu durumu aşalım diye her buluşmada ona ufak hediyeler almaya başladım. Yazayım hatta; kravat, telefon kılıfı, kitap, atkı bere takımı, çikolata, kol düğmesi vs. Derken o bir tane gül bile alıp gelmedi yanıma. Baktım anlamıyo, anlamak istemiyo, açıkça dedim ki x benim için hediyeleşmek önemli. Tamam yine tık yok. Zorla bir mont aldırdım, diye diye resmen kızacaksınız ama zorla aldırttım.
Neyse 14 şubat oldu akıllandı diyorum hediye aldım paket yaptım vs gönderdim. Yok unutmuş şimdi alayım dedi. Aldırtmadım. Montu zaten zorla aldırttım bide bu hediye zorla gibi olacaktı :)
Doğum günüme geldi, zaten 2 senedir hediye falan almamıştı. Konuşurken laf arasında bitanem .... benim doğum günüm unutmadın demi dedim, (ben onun doğum günlerinde hediye almıştım) yoooo unutmadım Can'ım aklımda falan diyo (doğum günümden 3 gün önce hatırlattım). Ve bana yine hediye almadı. Tabiri caizse açtım ağzımı yumdum gözümü. Çok kırıcı şeyler söyledim, rencide edici şeyler. Bitirdim. İçim içimi yiyo hata mı yaptım? Arayıp özür dilemem gerekir mi ? Lütfen objektif olun.
Son olarak şunu da belirteyim ailemle tanıştı, bende onun ailesiyle. Ekimin ilk haftası nişan yapacaktık.
Merhaba hanımlar.
Anlatmaya başlamadan belirteyim benim için hediyeleşmek çok anlamlı ve özel Bi durum. Hele karşında ki özel Bi insansa.
Sadece hata mı yaptım, anlamak istiyorum. Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeydiz, sık görüşemiyoruz. İlk 1 sene falan bana hiç hediye almadı. Düşüncesiz diye düşündüm. Bide ne bileyim net değildik, ondan kaynaklı olabilir dedim.
Benim için hediyeleşmek önemli olduğundan, bu durumu aşalım diye her buluşmada ona ufak hediyeler almaya başladım. Yazayım hatta; kravat, telefon kılıfı, kitap, atkı bere takımı, çikolata, kol düğmesi vs. Derken o bir tane gül bile alıp gelmedi yanıma. Baktım anlamıyo, anlamak istemiyo, açıkça dedim ki x benim için hediyeleşmek önemli. Tamam yine tık yok. Zorla bir mont aldırdım, diye diye resmen kızacaksınız ama zorla aldırttım.
Neyse 14 şubat oldu akıllandı diyorum hediye aldım paket yaptım vs gönderdim. Yok unutmuş şimdi alayım dedi. Aldırtmadım. Montu zaten zorla aldırttım bide bu hediye zorla gibi olacaktı :)
Doğum günüme geldi, zaten 2 senedir hediye falan almamıştı. Konuşurken laf arasında bitanem .... benim doğum günüm unutmadın demi dedim, (ben onun doğum günlerinde hediye almıştım) yoooo unutmadım Can'ım aklımda falan diyo (doğum günümden 3 gün önce hatırlattım). Ve bana yine hediye almadı. Tabiri caizse açtım ağzımı yumdum gözümü. Çok kırıcı şeyler söyledim, rencide edici şeyler. Bitirdim. İçim içimi yiyo hata mı yaptım? Arayıp özür dilemem gerekir mi ? Lütfen objektif olun.
Son olarak şunu da belirteyim ailemle tanıştı, bende onun ailesiyle. Ekimin ilk haftası nişan yapacaktık.
hediyeleşmek önemli olabilir tabi ama zorla olanı değil zorla nasıl mont aldirdiniz aklim almadi sizin davranisinizi yanlis buldum 3 yil birlikte oldugum erkek arkadasimda benim ona aldigim severek hediye ettigim o kadar seye ragmen bana da tek bir sey almamisti ama yapisini bildigim icin sacmalayip kendime zoraki hediye aldirip bunlarin lafini dahi yapmadim deger hediye alip vermekle olmazMerhaba hanımlar.
hediyeleşmek önemli olabilir tabi ama zorla olanı değil zorla nasıl mont aldirdiniz aklim almadi sizin davranisinizi yanlis buldum 3 yil birlikte oldugum erkek arkadasimda benim ona aldigim severek hediye ettigim o kadar seye ragmen bana da tek bir sey almamisti ama yapisini bildigim icin sacmalayip kendime zoraki hediye aldirip bunlarin lafini dahi yapmadim deger hediye alip vermekle olmaz
Cimrilikle de bağdaştırmıyorum ya bu kadar olur mu. O kadar çok üzülüyorum ki, derler ya yarım elma gönül alma.Canım tekrardan söylüyorum sonuna kadar haklısın
Cimri bile olsa bari ucuz hediye alsa o da Yok
Daha evlenmeden HEDİYE OLAYINI KAPATMIŞ
Ben anladım canımCimrilikle de bağdaştırmıyorum ya bu kadar olur mu. O kadar çok üzülüyorum ki, derler ya yarım elma gönül alma.
Hiç mi düşüncesi insanlığı sevgisi yok anlamadım
Rencide edici konuştum diye. Ne bileyim çok haklıydım Aslı'nda ama sinir krizi geçirip saydım sövdüm bayağı. Ama 3.5 sene oldu. Bazen görmek istemiyoruz, düşünemedi unuttu vs kendimizi kandırıyoruz ama artık çok fazla olduNe özrü saçmalama sakin öyle biseu yapma bitirdiğn çok iyi olmuş evlilik çok önemli bişey daha sevgiliyken böyleyse onunla evlilik hiç çekilmez olurdu senin için. Hadi normal zamanları geçtim de doğum günü gibi özel bir günde de duyarsız kalmak nedir yani kesinlikle Özür dileme ayrıca gayet haklı olup Özür dilemek neyin nesi
Sonuçta denemiş erkek parfümü de olsa :))Yanlisin neresinden dönersen kârdir demişler. Anlaşılan aynı şeylere önem vermiyormussunuz. Eminim başka başka olaylara bakışta farklılıklar da vardır, hediye küçük bir mevzudur.
Sizi anliyorum çünkü ben de (eskiden) kutlamalara çok önem verirdim. Hatta yabancı bir sevgilim vardı. Ben ona romantik notlu çiçek vere vere adamı da içinde ozel birşeyler yazan çiçek vermeye alistirmistim. Her ay dönümünü mutlakaaa kutlardik. Bazen sözle , bazen tatlıyla, bazen çiçekle falan. Yıldönümünde buluştuk, ben de ööyle bir organizasyon yaptim ki, düşün. Yumurtanın içini boşaltıp temizleyip upuzun bir not yazdım, kırınca sürpriz olsun diye. Kafe sahibine rica ettim kahvaltının yanında onu getirdi. Gömlek,kravat,mont,cüzdan, el emeği birşeyler... Aslında o kadar abartmicaktim da x liralık alışveriş yapana x liralık alışveriş hediyeymis mağazada, ben de biraz abartim. Herneyse adamın oooonnnca hediyeye suprize cevabı şu oldu : ya aşkım, bu günü gerçekten kutluyor musunuz siz ?
Bir de sonra aceleden bana birşeyler almak istemiş de gitmiş çok şirin iki kedili küpe ve bir erkek parfümü almış. Erkek parfümü! Sırf içindeki su pembe diye koklamadan almış adam. İnsan cidden Cook bozuluyor (şimdi olsa o kadar bozulmam ama yirmilerin basindaydim,önemli gelirdi böyle şeyler)
Sonuç olarak birkaç ay içinde ben de ayrıldım, ayrıldıktan sonra içinden aynı benim yumurta suprizi gibi uzuun not kağıdı dolusu yazı çıkan kedi evi dekoru falan yapmışti elleriyle, içinde kalmış demek ki : )
Bence özür dilemeyin, ondan bir atak gelirse ona göre değerlendirirsiniz