hata mı yaptım (hediye)

Yani ben anlamadım, birlikte iki-üç doğum günü geçirmişsiniz, doğum günlerinizde kuru kuru mu kutlama yapıyordu? Hediyeleşmek benim için de önemlidir. Zaten insanın ilişkinin ilk günlerinde içi içine sığmaz ki hep sevdiğine bir şeyler almak ister. Anlattıklarınıza göre bu kişide heyecan göremedim ben. Tamam bazı insanlar yapı olarak beceremez ince işleri ama en azından çaba gösterir. Bu kişide çaba da göremedim ben.

Bence de haklısınız.
Hediye derken tabii ki öyle aşırı pahalı şeylere gerek yok.
Sizin o hediyeden dolayı mutlu olacağınızı düşüneceği küçücük bir şey bile çok büyük anlamlar taşır.

Çoook iyi yapmışsın.Şimdi böyle olan adamı evlendikten sonra sen düşün artık.Maddi degeri önemli değil ama gönül almak bu kadar mı zor.Resmen kendini değersiz hissettirir insana.Defalarca da söylemişsin.Kendini sana öyle kabullendirmeye çalışıyor.Barışma bence en doğru kararı vermişsin.

Cimrilikten almıyor düşüncesizlik filan değil.Biz toz konduramıyoruz erkekler düşünemez diye vs ama yani her şeyi düşünen adamlar özel günde ya da sıradan bir günde hediye almanın bir kadını mutlu edeceğini düşünemez mi? Tamamen cimrilikten ve "Alıştırmiyim , alışırsa hep ister." düşüncesi yüzünden almıyorlar.

Gayet de iyi yapmışsınız oh olsun! Hani siz bu kadar paylaşımcı olmasanız ve durup dururken hediye isteseniz iki çift lafım olurdu size ama bu durumda tam tersi diyorum... açıkça kendinizi ifade etmişsiniz, beyefendi bir zahmet dikkate alsın... İnanın bugün bunu kaale almayan yarın sizi bile kaale almaz... İyice burnunu sürtün valla

hediyeleşmek önemli olabilir tabi ama zorla olanı değil zorla nasıl mont aldirdiniz aklim almadi sizin davranisinizi yanlis buldum 3 yil birlikte oldugum erkek arkadasimda benim ona aldigim severek hediye ettigim o kadar seye ragmen bana da tek bir sey almamisti ama yapisini bildigim icin sacmalayip kendime zoraki hediye aldirip bunlarin lafini dahi yapmadim deger hediye alip vermekle olmaz

Benim eşimde hediye almayı vermeyi hiç sevmez. Doğumgünlerine hiç önem vermez bunu bana daha evlenmeden tanıstıgımız dönemde açıkca söylemişti. Yinede bekledim özel şeyler anlar süprizler ama yapmadı. İlk başlarda üzülüyordum sonrasında bende onun doğumgününü kutlamadım umursamadım. Hediye de almadım. Geçen gün sen bana hiç bir sey almadın falan diye konuştu bende aynen iade ettim; ben hediye almak vermek sevmiyorum gereksiz dedim. Ama yeğenlerime hediye aldım. Çok bozuldu eminimki üzüldü. Kıssasta hayat vardır lafı çok doğruymuş. Sadece hediyeleşmeyi sevmeyen bir adamı direk kestirip atmak biraz ağır olmuş sanki. İçinden gelmiyorsa yapacak bir şey yok... Evleneceğiniz insanı sadece bir huyu ile yargılayıp asmışsınız diğer huyları ile değerlendirmeniz daha doğru olurdu bence

Saçmalama demesek, sonuçta konu sahibi duruma birden fazla çözüm yolu aramış, bu da onlardan biri... kendisi de bunu savunmuyor zaten... bir süreci aktarmış bizlere... dikkat ettiyseniz bir davranış şekline döndürmemiş bunu... ben de sizin bu "ben olsaydım ben olsaydım diye başlar veryansın" tarzı Seyyal Taner vari yorumunuzu bu konu özelinde fazla abartılı buldum... ama tabii bu benim görüşüm...

Canım tekrardan söylüyorum sonuna kadar haklısın
Cimri bile olsa bari ucuz hediye alsa o da Yok
Daha evlenmeden HEDİYE OLAYINI KAPATMIŞ
Cimrilikle de bağdaştırmıyorum ya bu kadar olur mu. O kadar çok üzülüyorum ki, derler ya yarım elma gönül alma.
Hiç mi düşüncesi insanlığı sevgisi yok anlamadım

Benim için de çok önemlidir hediyelesmek ama eşim hiç mi hiç sevmez. Ben onu öyle kabul ettim. O bana almaz ben de ona almam ama pasta yaparım öperim kutlarım. Ailesinde hiç böyle şeyler görmediği için ona saçma geliyor. Ben de saygı duyuyorum. Bir insanın değişeceğine inanarak yola çıkmayın. Bu adamın bu huyuyla bir ömür geçirebilir miyim diye düşünüp ona göre karar verin. Kaldı ki siz zaten geciremeyecegini düşünüp yolunuzu ayirmissiniz. Ve bence en doğrusunu yapmissiniz

Cimrilikle de bağdaştırmıyorum ya bu kadar olur mu. O kadar çok üzülüyorum ki, derler ya yarım elma gönül alma.
Hiç mi düşüncesi insanlığı sevgisi yok anlamadım
Ben anladım canım
Olayı yaşayan sen olduğun için karar vermen zor oluyo sadece
Kolay değil ... (ben evli olmama rağmen özel gümde hediye almassa çıldırırım)
Sebebi neyse ne . Sebebini de boşver
Sadece şu soruyu düşün
Hediye almayan biri ile ömür boyu yapabilir miyim?

Rencide edici konuştum diye. Ne bileyim çok haklıydım Aslı'nda ama sinir krizi geçirip saydım sövdüm bayağı. Ama 3.5 sene oldu. Bazen görmek istemiyoruz, düşünemedi unuttu vs kendimizi kandırıyoruz ama artık çok fazla oldu
Sonuçta denemiş erkek parfümü de olsa :))
Peki sizce şu an önemli bir ayrıntı değil mi hediye almak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…