- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
-
- Konu Sahibi BlancKahkul
Sakın özür falan dilemeyin! Çok iyi yapmışsınız. Evlendikten sonra hödük bir oduna evriliyorlar tamam da sevgililik döneminde de böyle olmasınlar bir zahmet! Rabbena hep bana oh ne ala! Siz kendinizi isteklerinizi gayet güzel ifade etmişsiniz yahu insan sevdiği kişinin doğum gününe küçük de olsa birşey almaz mı? Bu verdiği değerin göstergesidir.Merhaba hanımlar.
Anlatmaya başlamadan belirteyim benim için hediyeleşmek çok anlamlı ve özel Bi durum. Hele karşında ki özel Bi insansa.
Sadece hata mı yaptım, anlamak istiyorum. Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeydiz, sık görüşemiyoruz. İlk 1 sene falan bana hiç hediye almadı. Düşüncesiz diye düşündüm. Bide ne bileyim net değildik, ondan kaynaklı olabilir dedim.
Benim için hediyeleşmek önemli olduğundan, bu durumu aşalım diye her buluşmada ona ufak hediyeler almaya başladım. Yazayım hatta; kravat, telefon kılıfı, kitap, atkı bere takımı, çikolata, kol düğmesi vs. Derken o bir tane gül bile alıp gelmedi yanıma. Baktım anlamıyo, anlamak istemiyo, açıkça dedim ki x benim için hediyeleşmek önemli. Tamam yine tık yok. Zorla bir mont aldırdım, diye diye resmen kızacaksınız ama zorla aldırttım.
Neyse 14 şubat oldu akıllandı diyorum hediye aldım paket yaptım vs gönderdim. Yok unutmuş şimdi alayım dedi. Aldırtmadım. Montu zaten zorla aldırttım bide bu hediye zorla gibi olacaktı :)
Doğum günüme geldi, zaten 2 senedir hediye falan almamıştı. Konuşurken laf arasında bitanem .... benim doğum günüm unutmadın demi dedim, (ben onun doğum günlerinde hediye almıştım) yoooo unutmadım Can'ım aklımda falan diyo (doğum günümden 3 gün önce hatırlattım). Ve bana yine hediye almadı. Tabiri caizse açtım ağzımı yumdum gözümü. Çok kırıcı şeyler söyledim, rencide edici şeyler. Bitirdim. İçim içimi yiyo hata mı yaptım? Arayıp özür dilemem gerekir mi ? Lütfen objektif olun.
Son olarak şunu da belirteyim ailemle tanıştı, bende onun ailesiyle. Ekimin ilk haftası nişan yapacaktık.
Olabilir çünkü inat ettim 3/4 kez istedim.ne özür dilemesi iyi yapmışsın. klasik odunmuş hayat geçmezdi. hatta montu geri gönder veri para ona çok dokunmuştur. ayrıca 14 şubat nasıl unutulur günler öncesinden gözümüze sokarcasına her yerde reklamları yapılıyo.
Evet bana göre de tamamen değer vermekle alakalı. Sen takıntı mı yaptın bu konuda diyor bana inanabiliyor musunuz. Dönüp kendine bakmıyor. Yaptığı ayıbı göremiyor.Sakın özür falan dilemeyin! Çok iyi yapmışsınız. Evlendikten sonra hödük bir oduna evriliyorlar tamam da sevgililik döneminde de böyle olmasınlar bir zahmet! Rabbena hep bana oh ne ala! Siz kendinizi isteklerinizi gayet güzel ifade etmişsiniz yahu insan sevdiği kişinin doğum gününe küçük de olsa birşey almaz mı? Bu verdiği değerin göstergesidir.
Diyelim ki pinti. Bu hastalık derecesinde bir pintilik mi Nasıl Bi şey bu. Sevgilim ağzıyla istedi 10 liralık bişey alayım gönlü olsun Nasıl diyemiyor.Bir kuru gul almak bile zoruna gelmiş. İnsan sevdiğinden bekler tabi. 10 yıllık kocamdan bile bekliyorum ki siz zaten cicim zamanlarindasiniz.
Odun mu pinti mi senin ki. Bir düşün. İkisi de kötü ya neyse.
Erkek arkadaşım şimdiki kocamla aramız çok uzaktı. Geldiğinde elinde illa bı hediye olurdu. Sonra nişanlandik ve kağıt üstünde evli idik ama düğüne çok vardı.
Doğum günüm gelmişti. Aradı kutladı biliyorsun burası dogununda dogusu (kendisi askerdi) burdan sana hediye alamam ama ek kart çıkartmıştı bana lütfen birşey al ve benden olsun demişti.
İncelik ve düşünceli olmak başka birşey.
Senin yerinde olsam hediye almayı çoktan bırakmıştım. Keza haketmiyor.
şimdi sen hediyeleşmeyi seviyorsun diye oda sevmek zorunda değil onu böyle kabul edebiliyor musunuz ? Zorla bir şey aldırmak hoş değil çok çiğ bir davranış ayrıca bence arama çünkü özel günlerde insan önem versin vermesin bence hediye gerekli seni düşündüm değer verdim gibi bir şey benim için özür falan dileme benim karşıma böyle biri çıksa hediye almayı mi sevmiyor yoksa cimri mi onu ölçer tartarim cimri ise hiç arkama bakmadan kaçarım bak nisan yapacağız herkes duydu şu bu diye sakın düşünme boşanmak daha zor sizinle uyumlu olmayan bir insansa eğer uydurmaya çalışmak gözünüzü kapatmak yerine boşverin şimdi aman rezil olurum diye düşünüp hayatınızı rezil etmeyinMerhaba hanımlar.
Anlatmaya başlamadan belirteyim benim için hediyeleşmek çok anlamlı ve özel Bi durum. Hele karşında ki özel Bi insansa.
Sadece hata mı yaptım, anlamak istiyorum. Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeydiz, sık görüşemiyoruz. İlk 1 sene falan bana hiç hediye almadı. Düşüncesiz diye düşündüm. Bide ne bileyim net değildik, ondan kaynaklı olabilir dedim.
Benim için hediyeleşmek önemli olduğundan, bu durumu aşalım diye her buluşmada ona ufak hediyeler almaya başladım. Yazayım hatta; kravat, telefon kılıfı, kitap, atkı bere takımı, çikolata, kol düğmesi vs. Derken o bir tane gül bile alıp gelmedi yanıma. Baktım anlamıyo, anlamak istemiyo, açıkça dedim ki x benim için hediyeleşmek önemli. Tamam yine tık yok. Zorla bir mont aldırdım, diye diye resmen kızacaksınız ama zorla aldırttım.
Neyse 14 şubat oldu akıllandı diyorum hediye aldım paket yaptım vs gönderdim. Yok unutmuş şimdi alayım dedi. Aldırtmadım. Montu zaten zorla aldırttım bide bu hediye zorla gibi olacaktı :)
Doğum günüme geldi, zaten 2 senedir hediye falan almamıştı. Konuşurken laf arasında bitanem .... benim doğum günüm unutmadın demi dedim, (ben onun doğum günlerinde hediye almıştım) yoooo unutmadım Can'ım aklımda falan diyo (doğum günümden 3 gün önce hatırlattım). Ve bana yine hediye almadı. Tabiri caizse açtım ağzımı yumdum gözümü. Çok kırıcı şeyler söyledim, rencide edici şeyler. Bitirdim. İçim içimi yiyo hata mı yaptım? Arayıp özür dilemem gerekir mi ? Lütfen objektif olun.
Son olarak şunu da belirteyim ailemle tanıştı, bende onun ailesiyle. Ekimin ilk haftası nişan yapacaktık.
Yaptığı odunluğu telafi edeceğine sizi suçlu çıkaran tip... iş resmiyete binmeden görüp kesmeniz isabet olmuş.Olabilir çünkü inat ettim 3/4 kez istedim.
Evet bana göre de tamamen değer vermekle alakalı. Sen takıntı mı yaptın bu konuda diyor bana inanabiliyor musunuz. Dönüp kendine bakmıyor. Yaptığı ayıbı göremiyor.
Diyelim ki pinti. Bu hastalık derecesinde bir pintilik mi Nasıl Bi şey bu. Sevgilim ağzıyla istedi 10 liralık bişey alayım gönlü olsun Nasıl diyemiyor.
Merhaba hanımlar.
Ben saydıklarımı buluşmaya giderken aldım hani utanır belki bişeyler dank eder diye. Doğum gününde ünlü Bi markadan gömlek almıştım. Diğerinde de ismine özel çok şık bir kalem yaptırmıştım. Sevgiler günün de yine Ayriyeten hediye aldım. Hiçbiri işe yaramadıHediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama siz ona kravat kitap telefon kılıfı çikolata vs alırken mont aldırmanız tuhaf olmuş. (hoş bazı mmarkaların bir kravat parasıyla kaç mont alınır vs ama) ayrıca farklı şehirlerdeymişsiniz. Tamam alsa iyi olurdu ama belki becerip alabilen birisi değil. Kaç yıllık kocam süpriz yapmaya çalışır, evde yardım eder bir dediğimi iki etmez maaşı direkt bana verir ama hediye konusunda pek anlamaz bilmez alamaz. Aldığınıda çoğu zaman keşke almasa derdim. Sevgiliykeni bırak nişanlıyken bile zorla aldırdım. Ama iyi ki hediye yüzünden onu kaybetmedim. Lütfen sizde bunu bir kıstas olarak görmeyin. Yeteri kadar tanıdıysanız ve cimri diyorsanız siz bilirsiniz ama hediye yüzünden bir insanı kaybetmek ne kadar doğru .
Benim çok sevdiğim bir arkadaşımın kocası pinti. İnan ki arkadaşım bıktı, depresyona girdi. Kocası 3 5 liranın bile hesabını yapıyor. Her alanda pinti adam. Arkadaşım antidepresan kullanıyor hayatımı tüketti dedi. Maalesef bosanamiyor da. Ama sevgiliyken arkadaşımın eşi de böyle davranirmis. Hiçbir şey almazmis. Aslında onceden belli etmiş kendini ama ben anlamamisim diyor arkadaşım.Olabilir çünkü inat ettim 3/4 kez istedim.
Evet bana göre de tamamen değer vermekle alakalı. Sen takıntı mı yaptın bu konuda diyor bana inanabiliyor musunuz. Dönüp kendine bakmıyor. Yaptığı ayıbı göremiyor.
Diyelim ki pinti. Bu hastalık derecesinde bir pintilik mi Nasıl Bi şey bu. Sevgilim ağzıyla istedi 10 liralık bişey alayım gönlü olsun Nasıl diyemiyor.
Sen bu hediyeleri verirken onda bi utanma belirtisi falan ??????Ben saydıklarımı buluşmaya giderken aldım hani utanır belki bişeyler dank eder diye. Doğum gününde ünlü Bi markadan gömlek almıştım. Diğerinde de ismine özel çok şık bir kalem yaptırmıştım. Sevgiler günün de yine Ayriyeten hediye aldım. Hiçbiri işe yaramadı
Beğenmediğim bişey de olsa denedi derdim.
Çok ağır konuştum ama kendime mani olamadım o kadar birkmiş ki
Annem anlar Aslı'nda. Bana hak verir de sanırım. Daha konuşmadım. Sadece abarttım mı acaba diye düşünüyorum bazen. Sizce yaptığı ayıp değil mi. Sonuçta istedim değil mi, bu kadar zor olmamalıydışimdi sen hediyeleşmeyi seviyorsun diye oda sevmek zorunda değil onu böyle kabul edebiliyor musunuz ? Zorla bir şey aldırmak hoş değil çok çiğ bir davranış ayrıca bence arama çünkü özel günlerde insan önem versin vermesin bence hediye gerekli seni düşündüm değer verdim gibi bir şey benim için özür falan dileme benim karşıma böyle biri çıksa hediye almayı mi sevmiyor yoksa cimri mi onu ölçer tartarim cimri ise hiç arkama bakmadan kaçarım bak nisan yapacağız herkes duydu şu bu diye sakın düşünme boşanmak daha zor sizinle uyumlu olmayan bir insansa eğer uydurmaya çalışmak gözünüzü kapatmak yerine boşverin şimdi aman rezil olurum diye düşünüp hayatınızı rezil etmeyin