Eğer iliskisi için sorun olacaksa bu durumun üstünü kapatmasından yanayım .her şeyi doğruduyşa söylüyoruz sa ne oluyo kıymet mi biliniyr sanki .yarın önürgün ve ondan sonraki hergün eşinle aranda bi sıkıntı olacak bu .eşin eğer anlayışlı biriyse,herkesin başına kötü bi iş gelebilir,herkes hata yapar gözüyle bakıyorsa ve ailende durumu biliyorsa onlarda yanındaysa o zaman doğruyu söyle derim . ama erkek arkadası öyle değilse o zaman yalan sölicek mecbur.kimse kızmasın bi insanın yaptığı hata yüzünden ömür boyu bu sıkıntıyla eşinin bunu gün gelirde gündeme getirir sıkıntısıyla yasanmaz.saklasın bu durumu derim.şöyle desin eşine..
bir arkadaşım hamileydi sigortası yoktu.durumu cok acildi beraber gittik hastaneye.parası yoktu.bende kendi kimliğimi verdim .benim kimliğiyle işlemini yaptık...( bence gayet iyi .
Tamamen katılıyorum size.. Fikriniz mantıklı.
açık açıkta söleyecek bu bu bu oldu geçmişimde diye oda ayran budalası gibi ağzını açıp dinleyecek yarın öbürsü günde sıkıntı yaşatmayacak
Her doğruyu herkesin bilmesine gerek yok.söylemesin unutup gitsinler...yalanı haketti mi bu adam falan laflarına hele hiç gerek yok.doğruyu öğrenince neyi kazanmış oluyor,doğruyu bilmek hakkı diye düşünüyorsunuz geçmişte olmuş bitmiş,öğrense ne olucak ne kazanacaklar ,ne değişecek.en anlayışlısımın bile içinde şüphe kalacak..cocuk olmadığında ilerde kürtajdan dicekler,insanlar cahil,bilgisiz coğu..ailesi de bilicek,cocuğumuz olur mu gec mi olur ,kürtaj oldu diye skıntı cıkarmı falan falan ..aile eş hep didiklicek..cevremde cok gördüm..söyliyim en anlayışlı adam bile gün gelecek yüzüne vuracak durumu..ne gerek var yani..boşveeer arkadaşım geçmişinde unutmak istediğini kimseye dillendirme derim ben..kendinden değerlisi yok sana anan baban gibi sahip çıkmazlar ..
sana katılmıyorum nedenine gelince bu kız diyelim evlilik yapacak biri ile karşılaştı ona yalan söyleyecek kandıracak hatta bekaret sıkıntısınıda aşacak diktirecek tertemiz evlenecek sonra ben söyleyeyim yarın bişi olucak attığı sölediği yalan çıkıcak ortaya çıkmaz demeyin kesinlikle çıkar biri ağzından kaçırıverir, eşi bir şey olur hastaneye gittiklerinde muayenede hastaneden öğreniverir yada eski nişanlılarından biri yeni nişanlısına yada kocasına bu kız böyle böyle diyiverir hiç biri olmasa bir gün kendi uykusunda pat diye konuşur anlatır çünkü bilinçaltında hep yaşayacak bu korku vicdan azabı eee Allah da yanıltacak mutlaka söliyiverecek yalan gizli kalmaz asla er yada geç çıkar ortaya doğru geçte olsa yerini bulur o zaman ne olucak tablo adam bunu kapıya koyar o........ gibi hakaretlerle etrafa kızın ailesine rezil edecektir hırs insana neler yaptırır hayır birde güveniyorsa bile güvenmez acaba başka neler var benden sakladığı benden gizlediği diye düşünecek büyüyecek büyüdükçe kötüleşecek sonra beni de aldattı mı acaba bunu yapan bunuda yapmıştır kesin diyecek sonra evlilik yuva koca ortada kalmayacak ya kadını dövecek sövecek hatta Allah korusun öldürecek ailesinin kapısına atacak varsa çocukları görüştürmeyecek yada evde kadına ızdırap hakaret küfür işkence dayak o zaman daha mı iyi olucak baştan doğruyu söleyecen kabul edebilir etmeyebilir kabul eder sonra cayar artık ne ise ceremesini çekecen yapcak bişi yok ufak bişi değilki sakla gizle unut kimseyi ilgilendirmez diyelim bizi ilgilendirmez ama bu hayata devam ettiği sürece hayatını paylaştığı kişiyi pek tabi ilgilendirir artı böyle büyük bir tarvma unutulmaz
Badecim senin yaşadıgın olay aslında olması gereken eskiden hastalandıgımız zaman çeşitli çeşitli doktorlar giderdilk yanımızda daha önceki doktorların çekmiş oldugu film,ultrasyon ve ilaçları götürürdük diger doktordan dosyaları alırdık ama artık öyle degil herşeye bir tıkla ulaşılıyor en azından yanımızda koca koca dosyaları taşımamıza gerek yok.
neden manyak oluyormuş adam!valla evleneceği adam manyaksa araştırı bulur. yapılan operasyonlar direk sigortaya işlediği için şehir değiştirmenin bir faydası olmaz. kimse öğrenmeden de yaşayabilir tabi ki ama tesadüf eseri birisi öğrenirse çok da şaşırtıcı olmaz. örneğin devlet hastanelerinde doktorların kullandığı medin programında bile daha önce geçirdiği operasyonlar tak görünüyor. bunu saklamanın tek yolu merdiven altında kürtaj olmaktı ki onun için de çok geç. ama kürtaj özellikle bu zamanda birçok kadının mecbur kaldığı bir durum evlilik öncesi ilişki ve hamilelik skandallara neden olan bir durum olmaktan neredeyse çıktı. merak etmesin arkadaşın. ona tek önerim bir evliliğe başlayacaksa geçmişiyle barışık ve dürüst olmak. yalanla başlayan evlilik yürümez diye düşünüyorum
ekleyeyim sağlık ocağına gidip hamileyim demediğim halde özel hastanede yaptığım tetkikleri görup beni aradılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?