canım hastanelerde olunan her operasyon kayda geçer. yani ilerde evleneceği adam eğer siciline falan bakarsa tabi ki de öğrenir bunu. ama zaten saklamak dürüstçe bir hareket olmazdı. bir hata yaptıysa arkasında durması gerekir diye düşünüyorum sonuçta hepimiz doğru ve yanlışlarımızla varız
valla onu bılemıyorumda benım 7-8 ay once kurtajım oldu ozel bır klınıkte hem kayıtlardan gozukmesınden korkmustum hemde sıcıle ıslenmesın dedı klınık tanıdık ıdı akrabaların dıyeyım hastane gıbı bır yer
kıl donmesı amelıyatı dıye yazdılar ama ben kurtaj oldum
boyle dedılerse ulasabılırler ama esı buna ulasabılırmı o kadar kolaymdıır bılmem
valla onu bılemıyorumda benım 7-8 ay once kurtajım oldu ozel bır klınıkte hem kayıtlardan gozukmesınden korkmustum hemde sıcıle ıslenmesın dedı klınık tanıdık ıdı akrabaların dıyeyım hastane gıbı bır yer
kıl donmesı amelıyatı dıye yazdılar ama ben kurtaj oldum
boyle dedılerse ulasabılırler ama esı buna ulasabılırmı o kadar kolaymdıır bılmem
valla evleneceği adam manyaksa araştırı bulur. yapılan operasyonlar direk sigortaya işlediği için şehir değiştirmenin bir faydası olmaz. kimse öğrenmeden de yaşayabilir tabi ki ama tesadüf eseri birisi öğrenirse çok da şaşırtıcı olmaz. örneğin devlet hastanelerinde doktorların kullandığı medin programında bile daha önce geçirdiği operasyonlar tak görünüyor. bunu saklamanın tek yolu merdiven altında kürtaj olmaktı ki onun için de çok geç. ama kürtaj özellikle bu zamanda birçok kadının mecbur kaldığı bir durum evlilik öncesi ilişki ve hamilelik skandallara neden olan bir durum olmaktan neredeyse çıktı. merak etmesin arkadaşın. ona tek önerim bir evliliğe başlayacaksa geçmişiyle barışık ve dürüst olmak. yalanla başlayan evlilik yürümez diye düşünüyorum
Benim idrar yolları enfeksiyonum var bir böbreğim de arızalı biraz ilk önce ürolojiye gittim testleri verdi yaptırdım sonra beni kadın doğuma yönlendirdi gittim tekrarlayınca yine ürolojiye gittim bana şak diye şu tarihte gitmişsin şu ilaçları almışsın kullandın mı dedi. Böyle bir şey olur yani niye olmasın evleneceği adam az zorlasa öğrenir yani zor değil
Benim idrar yolları enfeksiyonum var bir böbreğim de arızalı biraz ilk önce ürolojiye gittim testleri verdi yaptırdım sonra beni kadın doğuma yönlendirdi gittim tekrarlayınca yine ürolojiye gittim bana şak diye şu tarihte gitmişsin şu ilaçları almışsın kullandın mı dedi. Böyle bir şey olur yani niye olmasın evleneceği adam az zorlasa öğrenir yani zor değil
Badecim senin yaşadıgın olay aslında olması gereken eskiden hastalandıgımız zaman çeşitli çeşitli doktorlar giderdilk yanımızda daha önceki doktorların çekmiş oldugu film,ultrasyon ve ilaçları götürürdük diger doktordan dosyaları alırdık ama artık öyle degil herşeye bir tıkla ulaşılıyor en azından yanımızda koca koca dosyaları taşımamıza gerek yok.
mesela evlenir tekrar hamile kalır,
eşiyle beraber doktora giderler.
doktor hmm ilk hamileliğiniz değilmiş gibi talihsiz bir laf ederse o zaman çok kötü olur işte.
ee ama arkadaşına söyle o arkadaşına madem göze alamayacaktı yemeyecekti o haltı
yalan yalan nereye kadar kızıyorum işte madem bunu yaşamak istiyorsun yaşıyorsun neden korkuyorsun o zaman madem korkuyorsun akıllı uslu ol işte yapma başın tavana mı erdi yaptında
devlet hastanesi kayıtlarına geçtiyse ki geçmiş yapacak bişey yok o kayıt silinmez tanıdıkta bulsan silinmez genel merkezde saklı tutuluyor yani genel sistemde sadece anlık giriş yapmaya hakları var doktor ve personelinde değişiklik-düzeltme yapamıyolar bu durumda yarın da pat diye çıkar karşısına ki inşallah ta çıkar adamları aptal yerine koymayın ya Allah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?