harcadığı parayı basıma kakması.

acaba haddi olmayarak, maddi şeylerde gözü var mı, beni kullanıyor mu diye seni mi deniyor ki gerçek olamayacak kadar çirkin davranışlar bunlar.

1 yıldır birlikteyiz dediğim gibi ilk defa boyle seyler yaptı 1 günde değişti hersey.

Ama ben evleneceginiz adami yeni mi taniyorsunuz dedigimde 1 yildir taniyorum ama bir günde değişti her şey dediniz..

Bana bir günde değişmesi tuhaf geldi mutlaka bir şey ima etmek için yapmisyir diye düşünmüştüm. Ama bu hikaye ile bir günde her şey değişti sözünüz uymadi.

Adam hep paranin lafini yapan biriymiş bir günde degismemis siz de bunu evlilik teklifi almadan da fark etmissiniz..

yani ya adami boyle kabul edeceksiniz ya da etmeyeceksiniz.

Yaaaa sen boşversene burdakileri.. Kocaları ellerinden maaş kartını alıyor çoğunun. Cimri adamlara eywallah diyorlar kocasız kalmamak için sonra da ben erkeğin parasını yemem sanki yedirenini buluyor da. Valla erkeğin görevi kadınına bakmak ha kadın da ister çalışır o kendi bileceği iş canı ister hesap öder arada keyfi bilir ama ödemezse kafasına kakan erkeğe de yol vermesini biliyorsa kadın derim ona. Senin mevzu sarpa sarmış canım o adamdan cacık olmaz geç onu sen . Çok haklısın yani takılmakta ömür geçmez onla.

Nasıl ona bana sigara al diyosunuz anlamadım çok şaşırtıcı 6yıllık evliyim eşimdem bi şey isteyemem kolay kolay
sizin para yiyici oldığunuza inanmış ve buna sebep sizsiniz

eşten nasıl birşey istenemez bende bunu algılayamıyorum. bu övünülecek değil üzülünecek bir durum bence. eş olacaksın kendinle bir sayacaksın ama bir şey isteyemeyeceksin, gurur mu deniyo buna iletişimsizlik mi, ne ki bu?
konu sahibinin para yiyici algılamasına sebep olacak bi tavrını da göremedim ben.

cacık kısmını ben yazacaktım tamda:))

romantizm yok fark etmedinizmi?

haklısın ,herkesin durumuna göre sonuçta,porshla gezecek 400 tllik yüzükle teklif edecek bende aman beni ne kadar düşünmüş ne heyecanlı yüzüğüde günlerce düşünmüş mü diye mi düşüneceğim?pek sanmıyorum
ya seni ciddiye almıyor öylesine teklif etti ya da harcadıktan sonra pişman oluyor bunu dışa vuruyor bazen çenesini tutamayıp ya da snin parasını yediğin ihtimalini düşünüp sinir yapıyor kendine...
tavırlarına göre hangi seçenek sen karar ver

Günlük 300 harcıyor vede 400 tllik yüzük takıyor. Önceki 1000 tl maaşla gecinip 300 tllik yüzük takıyor...Havuz problemi gibi oldu gunde kac tl kazanirsak ne kadarlik yüzük alabalabiliriz.Saka bi yana da böyle insanla geçim olmaz..

Çocuk genel anlamda cimri biri değil ama ara sıra kafasına takılıyor demek ki. Olur ya bazı anlar gelir yaptıklarımızı sorgularız. Çocuk da böyle ara sıra şüpheye düşüyordur belki bu kız benimle para için mi beraber diye. Bir de bu çocuk zengin olduğundan geçmişte ve şimdi kendisine parası için yaklaşan çok oluyordur, o da paranoya yapıyordur ister istemez. Yani düşününce ona da zor. Hiçbir zaman çevrendekiler seni seviyor mu yoksa paran için mi oradalar emin olamamak. Sen iyi niyetlisindir eminim, o da senin onu sevdiğinin farkındadır ama işte paranoya yenmesi güç bir şey. Dönem dönem sevgilini de şeytan dürtüyordur.

ilişkinin cok basında olan bişeydi, affettim gitti sonradan aklıma geldi.fikir alısverşi yaptıkca daha net sorgulanıyor hersey gorduğunuz gibi. haklısınız. tesekkur ederim.

öyle koca mı olur ya iki yabancı resmen. Çok yazık. Kocamdan herrrşeyi isterim aşk sevgi saygı para ben de canımı bile veririm neyim varsa.

harcamasın o zaman..

Eski zamanlardan beri erkek avcı, eve yemek getiren ailesine bakan konumundadir. Sen bu genetigi bozmaya kalkarsan, kadini guclendirirsen erkekten birsey beklemezsen erkek iktidarsizlasir(her anlamda) kendini guclu hissedecegi kadina gider. Ben bilmemkac yillik evliyim bi ekmek parasi bile almadim esimden diye konuyu dramatize edenler, para değil ama aşk dileniyorsunuz haberiniz olsun.

Hanımlar,
polemiğe girmezseniz iyi olur.

Konu sahibesi,
Porsche kullanan biri günde 300 lira harcıyorsa kibarcasını yazayım para harcamayı sevmeyen biridir zaten, Porsche dediğinizin Yakıt tüketimi 13-14 litre, ona full depo benzin alması bile kafadan benzin Tankı 100 litrenin altındaysa en az 300 lira, arabaya benzini koklatıyor demek ki.

Maddi durumu yerinde olan birine günde 300 lira Çerez parasıdır, siz bu ilişkiyi bir daha gözden geçirin, ya sizin burda anlatmadığınız birşeyler var ya da adamın evlenmeye niyeti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…