- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
- 723
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
demek istediğim bu ama kimse anlamadı beni. paragoz oluverdim cok saskınım .
ben size cevap yazmıyorum ısrarla neden benimle uğrasıyorsunuz.?yüzük piyasası da sizden soruluyor? bu kaçıncı teklif alışınız merak ettim?
aynen öyle canım çalışmasam naparım diye düşünüyorumeşiniz mi eve alınan şeyin yarı parasını sizden alıyor???
çalışmasanız ömrünüzü tüketir herhalde...
Allah yardımcınız olsun...
ya siz evli olduğunuza emin misiniz? bir kontrol edin isterseniz evlilik cüzdanını falan. bana daha çok üniversitedeki ev arkadaşı gibi göründünüz de.aman ha aman okadar zor okadar zorki anlatamam bende başta ufak tefek şeylere takılmadım düşün şimdi o beni bi kere yemeğe götürünce diğer sefere hesabı bana ödetiyor eve bişey mi alınıyor mutlaka yarısını benden alır . he ben de bazen gıcık oluyorum vermıyorum para bu sefer tek başına bu evin yükü bende diye saçmalaya biliyor ben yandım sen yanma arkadaşım
evet bikere tatile gitmiştik sıprizle goturdu rezervasyonu internetten yapmıs ben yine teklif ettim hepsine gucum yetmez ama yarısını vereyim dedim hayır hediye bu dedi tamam dedim. 1 hafta sonrasında neen ısrar etmedin ogun dedi cafe de oturuyorduk. aldım cantamı cıktım peşimden geldi butun kafenin onunde ozur diledi cok salağım ben dedi insanlar alkışladı falan bende affetmiştim ozamanKendi zengin koca arayıp bulamadıysa içine dert olmuş demek. Takılma onun dediklerine sen. İlk başta seni biraz suçlu bulmuştum ama konu ilerledikçe sana hak vermeye başladım.
Daha önce buna benzer hareketlerini yakalanmış mıydın?
evet bikere tatile gitmiştik sıprizle goturdu rezervasyonu internetten yapmıs ben yine teklif ettim hepsine gucum yetmez ama yarısını vereyim dedim hayır hediye bu dedi tamam dedim. 1 hafta sonrasında neen ısrar etmedin ogun dedi cafe de oturuyorduk. aldım cantamı cıktım peşimden geldi butun kafenin onunde ozur diledi cok salağım ben dedi insanlar alkışladı falan bende affetmiştim ozaman
durumu ona musaıt olsa bende ondan keyif alırdım ama durum oyle değil.kzılar biz eşimle çıkarken bana adece çay ımarlardı,o çay öylerdi bende çay öylerdim yani hemde bir bardak:)evlendik asla cimri biri değil..onunla uzun uzun sohbet etmek güzeldi..ah ah hey gidi günler
hayır canım evliyiz ve hayatın müşterek olduğunu vurgulayarak uygulayanda bir eşim var net...ya siz evli olduğunuza emin misiniz? bir kontrol edin isterseniz evlilik cüzdanını falan. bana daha çok üniversitedeki ev arkadaşı gibi göründünüz de.
canım,bu ilişki sürmez bence,erkek arkadaşın garip biri,bakalım evlilik teklifi gerçekmi,bunuda araştırmak gerek,hadi gerçek diyelim,parası çok kıymetli olanın parası yenmez..bak benim babamın maddi durumu iyiyidi,bir gün huzurla ekmek yediğimizi hatırlamam..eşimin dururmu orta halli..maaşallah gül gibi geçinip gidiyoruz..durumu ona musaıt olsa bende ondan keyif alırdım ama durum oyle değil.
cok tesdekkurler yorumunuz için yuzuk fiyatına eniştem soyledikten sonra takılmaktan ziyade aslında bu hesap ve sigara olayıda olunca oda gözüme batmaya basladı.Genelde tüm sayfaları okumak huyum değildir ama bir kaç yorum okuyup konu farklı yerlere gidince hepsini okuma gereği duydum, Kadın kendini değerli hissetmek, önemli hissetmek, kendini özel hissetmek ister böyle insanın yıllar yıllar sonra hatırlayacağı bir durumda da herşeyin kusursuz olmasını ister, erkek arkadaşının maddi durumu iyi olan ve bir yemek için verdiği parayla yüzük alması ve bunu kullanması konu sahibini rahatsız etmiş olabilir. Konu sahibinin fiyatını da eniştesi söyledikten sonra takıldığını düşünüyorum aynı zamanda, gece boyu bir problem olmamış sonuç olarak.
Konuya cinsel açıdan bakan sevgili arkadaş cinsellik dediğin şey para ile veya senin zihniyetinde olan birşey değil hele namus dediğin kavram iki bacak arasında hiç değil sen git önce kendi zihnini kendi düşünceni bir temizle sonra durman gerektiği yeri bil. İnsanların özel hayatını sorgulamak ve böyle saçma sapan yorumlar yapmak sana mı kaldıi bu ülkede senin zihniyetinde insanlar oldukça hiçbir yere gidemiyor kadın cinayetleri oluyor sen kendine para ile satılan mal gözüyle bakabilirsin ama biz kadınların değeri para ile ölçülmez çok ama çok önemliyiz, değerliyiz.
Sigara konusuna gelince araba ile bir yere giderken hiç kimse aynı şeyi farklı birşey olsa da farketmez de iki kişi arabadan inip almaz, konu sahibi bir kere olan şeyden bahsediyor sanki hep oluyormuş gibi nasıl anladınız anlamadım.
Sevgili konu sahibi sevgilinizden ve sevgisinden eminseniz ve bu para konularında sizde ona aldığınız hediye ve ödemelerle içiniz rahatsa karşılıklı uygun bir zaman bulup konuşabilirsiniz, sonuçta evlilik için adım atmışsınız ve evlilik böyle para pul muhabbetleri olmayacak herşey ortak olacak kadar şeffaf bir ortam. Sevgiliniz öküzlük yapmış sizde uygun bir dille bunu ona gösterin
altında porsh varken 140 tl lik yuzuk alsa uzulmez mıydınız? lutfen doğru soyleyin.Benim tektasim 140 lira vay be hic de dusunmedim ucuz falan diye..
Sevgi olsa zaten bu muhabbetleri yapmazsin.
Gunde uc yuz lira harcayan erkekten ben korkarim sahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?