harcadığı parayı basıma kakması.

bence konu maddiyat değil kesinlikle. ve arkadaşımız sonuna kadar haklı. eşim sevgilim arabadan inip markete gidiyorsa niye iki kişi tören gibi inelim arabadan? bir sigaramı da eşim alsa nolur yani? fakir mi oldu 7 tl ile ya da ben zengin mi oldum bi paket sigara ile ya da paragöz mü oldum? ha arabadan inmedim diyelim para mı uzatayım yani al şu parayı bi paket de bana al diye. bazı erkekler bunu hakaret gibi bile algılayabiliyor. benim de ihtiyacım varsa ben inerim arabadan inerken de sorarım bi istediğin var mı ya da senin de sigaran var mı diye. ki bunu normal bayan arkadaşlarıma bile hep böyle yapmışımdır. kaldı ki sevgilim. bundan anormal bir şey yok. ikinci konu evlenme teklifi..sözkonusu beyefendi maddi durumu yerinde, rahat yaşayan bir bey. sevdiği hanıma evlenme teklif ediyor ve bu çok özel bir durum. güzel bir restorana götürmüş ne güzel, yemiş içmişler teklifini yapmış kabul edilmiş bu da çok güzel. ertesi günü yapılanlar ise bu durumun güzelliğini hepten siler götürür. maddi durumu elveriyor evlilik teklif edeceği çok özel bir günde sevdiği hanımı yemeğe götürüp teklif ediyor. bunun lafı ertesi günü edilir mi? ayıp ve ayıp ötesi. yüzüğü zaten kafasına attım diyor konu sahibi ki bence de bu durumda yapılacak en mantıklı şeyi yapmış. 400 tllik yüzük olayına bişi diyemiyorum. belki bu semboliktir söz nişan ya da düğünde takacaktır asıl takacağını... tüm bunlar konu sahibini para göz yapmaz.

Basligi okuyunca konuyu acmadan gozumden canlanan manzara birkac yillik, kadinin calismadigi erkegin de cimri oldugu bir evlilik. Ama durum cok farkliymis. Daha yolun basindasin.
size yapin diyemem ama ben sunu yapardim kesinlikle.
once yuzugu cikartir masaya koyar bu yuzuk, bu sogaranin parasi bu da yemegin parasi derdim. Şak şak arka arkaya siralar, yaptiginin yanlisligini, bana ne hissettirdigini soylerdim. Ya tamam ya devam durumu olurdu yani. Ya aklini basina alirdi yolyakinken ya da daha beter kavga cikar boyle bir durumda. E boyle olursa da yolun basinda yuzunu gormus olurdum.

Bu arada bunlar bir gunde oldu demissiniz. Yani sizin evlilik teklifini kabul ettiginiz gun, yani cok ozur dilerim sozum meclisten disari koprunun gecildigi gun. Bunu da goz onunde bulundurun. Gercek karakteri olabilir

ya siz evli olduğunuza emin misiniz? bir kontrol edin isterseniz evlilik cüzdanını falan. bana daha çok üniversitedeki ev arkadaşı gibi göründünüz de.

evet bikere tatile gitmiştik sıprizle goturdu rezervasyonu internetten yapmıs ben yine teklif ettim hepsine gucum yetmez ama yarısını vereyim dedim hayır hediye bu dedi tamam dedim. 1 hafta sonrasında neen ısrar etmedin ogun dedi cafe de oturuyorduk. aldım cantamı cıktım peşimden geldi butun kafenin onunde ozur diledi cok salağım ben dedi insanlar alkışladı falan bende affetmiştim ozaman

pessssss. canım sen iyice düşün bu adamla evlilik konusunu. vallahi ağzım açık kaldıı

kzılar biz eşimle çıkarken bana adece çay ımarlardı,o çay öylerdi bende çay öylerdim yani hemde bir bardak:)evlendik asla cimri biri değil..onunla uzun uzun sohbet etmek güzeldi..ah ah hey gidi günler
durumu ona musaıt olsa bende ondan keyif alırdım ama durum oyle değil.

ya siz evli olduğunuza emin misiniz? bir kontrol edin isterseniz evlilik cüzdanını falan. bana daha çok üniversitedeki ev arkadaşı gibi göründünüz de.
hayır canım evliyiz ve hayatın müşterek olduğunu vurgulayarak uygulayanda bir eşim var net...

[
durumu ona musaıt olsa bende ondan keyif alırdım ama durum oyle değil.
canım,bu ilişki sürmez bence,erkek arkadaşın garip biri,bakalım evlilik teklifi gerçekmi,bunuda araştırmak gerek,hadi gerçek diyelim,parası çok kıymetli olanın parası yenmez..bak benim babamın maddi durumu iyiyidi,bir gün huzurla ekmek yediğimizi hatırlamam..eşimin dururmu orta halli..maaşallah gül gibi geçinip gidiyoruz..

bir gunde 300 lira harcıyorsa demekki maddi acıdan rahat diye dusunurum bende bu paracılık deil yahu..zaten surekli hediyeler bekliyorumalmıyor dememişki kız evlenme teklifine goturdugu yere ertesi gun harcadıgı parayı konu etmiş banada sigara alırmısın dediginde ilk once onu bitir demesi falan gercekten itici..erkek milleti genelde orda burda rahat yer parayı iş kız arkadası nişanlısı karısına gelince hesap yapmaya baslar

cok tesdekkurler yorumunuz için yuzuk fiyatına eniştem soyledikten sonra takılmaktan ziyade aslında bu hesap ve sigara olayıda olunca oda gözüme batmaya basladı.

konu sahibi arkadaşım haklı buldum ben seni. günde hiçbişey yapmasa 300 lira harcayan bi adamın 400-500 liralık tektaş getirmesi, 10 liralık sigara parasını laf etmesi bence tam bi terbiyesizlik. ayrıca senin bütçen onun takıldığı yerleri karşılayamayacak durumda olabilir, o zaman ya sana göre davranacak ya da götürdüğü yerlerde senden hesap ödemeni beklemeyecek.
maddi durumu böyle iyi olan bi adamın 400 liralık yüzük getirmesi gerçekten fazlasıyla soğuturdu beni, olay paragözlülükle alakalı değil, parası varken onu mu layık görmüş yani. ayıp etmiş, çok çok ayıp etmiş.

teklif ettigi günlerin dışındada para hesabı yaparmı
yada harcadıgı parayla artistlik yapanlardan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…