- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
- 723
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
bence konu maddiyat değil kesinlikle. ve arkadaşımız sonuna kadar haklı. eşim sevgilim arabadan inip markete gidiyorsa niye iki kişi tören gibi inelim arabadan? bir sigaramı da eşim alsa nolur yani? fakir mi oldu 7 tl ile ya da ben zengin mi oldum bi paket sigara ile ya da paragöz mü oldum? ha arabadan inmedim diyelim para mı uzatayım yani al şu parayı bi paket de bana al diye. bazı erkekler bunu hakaret gibi bile algılayabiliyor. benim de ihtiyacım varsa ben inerim arabadan inerken de sorarım bi istediğin var mı ya da senin de sigaran var mı diye. ki bunu normal bayan arkadaşlarıma bile hep böyle yapmışımdır. kaldı ki sevgilim. bundan anormal bir şey yok. ikinci konu evlenme teklifi..sözkonusu beyefendi maddi durumu yerinde, rahat yaşayan bir bey. sevdiği hanıma evlenme teklif ediyor ve bu çok özel bir durum. güzel bir restorana götürmüş ne güzel, yemiş içmişler teklifini yapmış kabul edilmiş bu da çok güzel. ertesi günü yapılanlar ise bu durumun güzelliğini hepten siler götürür. maddi durumu elveriyor evlilik teklif edeceği çok özel bir günde sevdiği hanımı yemeğe götürüp teklif ediyor. bunun lafı ertesi günü edilir mi? ayıp ve ayıp ötesi. yüzüğü zaten kafasına attım diyor konu sahibi ki bence de bu durumda yapılacak en mantıklı şeyi yapmış. 400 tllik yüzük olayına bişi diyemiyorum. belki bu semboliktir söz nişan ya da düğünde takacaktır asıl takacağını... tüm bunlar konu sahibini para göz yapmaz.