• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harcadığı parayı basıma kakması.

Yanlis anlama ama daha once bin lira alan biriyle nisanlandiysan demek ki su anki sevgilinin cevresinden degilsin.
Adam da muhtemelen seni arada yokluyor paragoz musun? Onunla zengin oldugu icin mi berabersin diye.
Simdi enistene yuzugu gosterip fiyat aldigini falan duysa kanisinda emin olur ve muhtemelen seni birakir.
Boyle arada buyuk ucurumlar olan iliskileri onaylamiyorum dogrusu. Simdi olmasa ileride sorun cikabiliyor.
Benim tanidigim bir cift vardi, kiz fistik gibi kocada tip yok, uni mezunu koca lise terk, ama coooook zengin. tavirlarindan da belli ki parasi icin evlenmis. 2 cocuklari var adam hala ezikleyip duruyor okudun da ne oldu? Falan diyor.
az pahali bir sey istese babanin evinde alabilir miydin, simardin gibisinden :27:

yoo gayet mantıklı yazmış bir büyük olarak açık ve net,lafı dolandırmamış,gerçekler bunlar..

Hesapta sıkıntı var full depo mu harciyor sanki her gun diyerek takildim sadece :) gerisine hemfikirim aynen dedim. Siz benim yazdiklarimi dikkate almayın ters anliyorsunuz.

S

Sınıra mal tasimiyorsa hergün 750 km yol yapmiyordur heralde :) aynen gözden gecirin ama bence kendi kendinize kukumav gibi düşünerek degil. Sorun bakalim derdi neymiş?
Porsche bir depo benzinle 750 km yol yapsın bende Mune Değilim:-) eğer uyanıklık yapıp LPG takmadıysa, şehiriçi tüketimi 19-20 litrelik bir spor araçtan bahsediyoruz, araba 400 beygir.

aynen ya hep hesabı o mu ödüyor
yahu ilginçsiniz bence
evli değilsiniz bişey değilsniz
elin adamına nasıl bu kadar yük gibi bırakıyorsunuz kendinizi..

Konuyu okuyunca ozellıkle 200 tl hergun restorana veremem esprisi üzerine oyle anlayıp sormustum, ve yaptıgı odemelerın artık sakayla karısık lafını yapıyor dıye anlamıstım ama konu sahıbının soruma cevabı ben de oduyorum seklınde olunca dusuncemden uzaklastım ama sadece erkeklerden bekleyen kadınları ben de hos goremıyorum maalesef... Bunu kadına deger olarak da görmüyorum...

kendiiniz lütfen bukjadar değersiz görmeyin bi insanın sizden alabilceği tek sey 1 et parcası değil ki onu alalı 1 yıl oldu zaten işi biteli cok olmustu sizin mantığınızla.

Onceden bende senin gibi dusunuyordum niye herseyi yatmayla bagdastiriyonuz diye burdaki bazi uyelere kizardim ama dikkat ettikce bunun gercek oldugunu gordum
Bir erkek evlilik oncesi kadinla beraber oluyorsa genelde onunla evlenmiyor evlenenlerde bi elin parmagini gecmez
1 senedir gitmesi gerekiyordu dusuncesi yanlis, adam duzenli iliski kurmus istediginde gezip tozuyor istediginde yataga gidiyor niye bozsun ??? Evlilik teklifinin koftiden oldugunu daha bu ayrintilari okumadan yazdim hatta birlikte oldugunuda tahmin ettim yanilmamisim
Cidden deger verse ,evlenmek istese 1 senede isleri belli boyuta tasirdi 300tlik yuzukle gelecegine ..
Bu kafayla gidersen daha cok seyler gorursun sen

Hesapta sıkıntı var full depo mu harciyor sanki her gun diyerek takildim sadece :) gerisine hemfikirim aynen dedim. Siz benim yazdiklarimi dikkate almayın ters anliyorsunuz.
he adam hesabını biliyor bu konuda haklısınız:)

eski nişanlım maaşının neredeyse yarına bana yüzük almıştı çok mutlu olmuştum demişsin.

bu biraz düşünce tarzını ele veriyor aslında.

erkek arkadaşın da bu durumu fark etmiş ve parası olsa bile dokunmaya başlamıştır.

Konuyu okuyunca ozellıkle 200 tl hergun restorana veremem esprisi üzerine oyle anlayıp sormustum, ve yaptıgı odemelerın artık sakayla karısık lafını yapıyor dıye anlamıstım ama konu sahıbının soruma cevabı ben de oduyorum seklınde olunca dusuncemden uzaklastım ama sadece erkeklerden bekleyen kadınları ben de hos goremıyorum maalesef... Bunu kadına deger olarak da görmüyorum...
birebir katılıyorum...

altında porsh varken 140 tl lik yuzuk alsa uzulmez mıydınız? lutfen doğru soyleyin.

buna herkes dürüstçe cevap verse cevap ÜZÜLÜRDÜM olurdu
bana yapılsa üzülürdüm hele ki yemeğin parasını falan laf edecek düşünemiyorum
bunu 16 yıllık kocam yapsa üzülürüm bırak evlenme teklif eden adamı
ciddi düşündüğünden emin olamadım ben

Porsche bir depo benzinle 750 km yol yapsın bende Mune Değilim:-) eğer uyanıklık yapıp LPG takmadıysa, şehiriçi tüketimi 19-20 litrelik bir spor araçtan bahsediyoruz, araba 400 beygir.
zaten adam lüks arabaya LPG taktırdıysa sırf bunun için bile terk edilir. (müdürüm geyikten atmazsın beni mapus damlarına di mi :KK14: ona göre sigara stoklayayım)
ama ben bu adamın zengin olduğundan çok emin olamadım, bir sizin dediğiniz hesap bir de kendi eski sözlümden biliyorum zaten para harcamak parası olan adam için olağandır mesela ucuz şeyi nereden alacağını bile bilmez. ben İzmir Alsancakta oturup da Amerikan pasajına hiç girmemiş sigara içen bir adamla birlikteydim.
parasından ayrı adam çok da terbiyeli bir tavırda değil zaten, istediği kadar parası olsun ya da olmasın

e iyi de hayatın müşterek olması bir gün ekmeği sen alıyorsan ertesi gün onun alması değil ki, ortak bir bütçe vardır, gelir ortaktır gider ortaktır, ya da ne bileyim biri maaşının bir bölümünden giderleri yaparken diğeri kredi neyin öder, ailece bulunur işte bir orta yol. ama böyle sen şunu aldın ben bunu aldım bunlar çok ayıp şeyler bana göre. insan eşine aldığı şeyin lafını mı yapar. eşiniz hayatın müşterek olmasını yanlış anlamış.
peki ev işlerine falan yardım eder mi? mesela hayat müşterekse yemek yapıp, sonfra toplayıp bulaşık makinesi çalıştırıyor mu? (hoş bunlar bence sizden yemeğin parasını almadan da yapması gereken şeyler ama mantığı anlamışsınızdır)

evet haklısın . evdede hakkını yiyemem ben evin kuçuk kızıydım annem ablam herseyi yaparlardı evde evlendikten sonra hiç zorluk cekmedim çünkü eşim de oyle asla dagıtmaz evi toplar camasır asar bulasık mak. dizer evi supurur ben bişey yaparsam oda dığerini yapar.mesela çalıştıgım için yemeği sorun yapmaz eve erken giderse kendi yapar öyle işte

Kesin taktirmistir tüpü :KK70: gerci genelde kendine gelince etmiyodur cimriligi. Bi degisigi de benim basimdaydi ordan biliyorum. Sacmasapan yerlerde 500 liraya sise actirir, sinemaya gidicez diye evde ye de çıkalım der. Biraz zaman gecsin tamamen koyar karakteri ortaya zaten.

porsh gercek porsh değil :) lux bı araba yani günlük kaçpara miktar harcadığını yazdım anlasılamadım. bu sekilde soylemek istedim arabanında markasını vermek ıstemedım tanıyan cıkmasın diye. yorumunuz için tesekkur ederim.

Arabanin markasindan insanlari nasil taniyacagiz ki? Var mi öyle biri. Cok sasirdim valla ...

Daha once bi yorumda yazdım ama görmediniz sanırım markete giderken sigara istemek bizde olağan bi durumdur yani bazen ben inerim arabadan ben alırım ozamanda oyle düşğnmesi imkansıx oyuzden. Sanırım burda bicok arkadasın dediği 2 sevenek kalıyor geriye. Ya pişman oldu yada ben parmağa yuzuğu takınca cok hızlı adapte oldu ciddiyete.
İşte o olağanlar bir müddet sonra adamı rahatsız etmiş demek ki. Keşke parayı çıkarıp sigara almasını isteseydiniz. O zaman mahcup olurdu. Bilemiyorum ben mi tuhafım acaba :S Herhalde ben tuhafım. Bu para mevzularında çok takıntılıyım. Diyorum ya eşimle evliydik resmen, ama düğün olup da aynı eve girene kadar istemedim. Kardeşlerime, babama falan aldırdım :) Sizde normalse bu adam niye böyle yaptı ki şimdi? Amaaan kafam karıştı. Şöyle yap böyle yap demek istemiyorum. Zaten ne söylesem zamanla gerçekleşecek hepsi. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim. Mevzu karışık. Bu durumda olsam ben ayrılırdım herhalde. Yapılan şeyin söylenilmesi beni çok rahatsız eder.

Kesinlikle aynı dusunduğum için uzuldım işte. Aynı gece ben yuzugumu watsapptan arkadaslarıma fln bile gönderdm sevdim aslında mutlu oldum ilk basta. Sonra üst üste gelince yüzükte gozume battı farkındaysanız onuda en sona yazdım.
Siz büyük tavsiyesi dinleyin, eğer bu adam sürekli parayı ortaya atıyorsa evlenseniz pişman olursunuz baştan söyleyeyim çünkü bugün bu tip ince hesaplar yapan yarın daha büyük kalemlerin Hesabını yapmaya başlar ve parayı benle mi kazanıyorsun, benimle param için evlendin'e kadar getirir olayı ve çok kırılırsınız.

Burda aslında mevzu harcanan meblağlarda değil ya da ne bileyim cinsiyette değil, bugün sizde ona 500 liralık bir hediye alırsınız ama adı üstündedir hediye, sürprizlerin Hesabı yapılmaz.
Ve nezakettir yanındaki sevgiline, arkadaşına vs bir markete benzeri bir yere girerken birşeye ihtiyacın var mı diye sormak ya da X bana da şunu alır mısın denildiğinde tabii alırım demek.

Diyorum ya, ben dış kapının mandalıyken siz sigara isteseniz alırım, ne var bunda ama demek Göze batıyor, hesap yapıyor.

Back