• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harcadığı parayı basıma kakması.

bunu yapmamak kotu bi durum mu. Sizin bunu normal gormeniz kadar bizimde anormal gormemiz çok doğal..

Yapmamak değil ama yapAmamak kötü bir durum.
Yani bir insanın en doğal güdülerinden biri olan cinselliğin bastırılması, çirkin ve karanlık anlamlarla kirletilmesi, bir tabu, bir korku unsuru haline getirilmesi... Esasen toplumdaki bütün bozuklukların temelinde yatan şey.
Yani birini arzulamıyorsanız elbette sevişmezsiniz ama arzuladığınız halde sevişemiyorsanız, daha beteri sevişmenin ne olduğundan bile bihaber, en doğal dürtülerinizden birini bastırarak büyümeye mecbur bırakılmışsanız... Bundan daha kötü bir durum ve daha büyük bir şiddet düşünemiyorum.

Eşimin bana evlilik teklifi için aldığı tektaşın fiyat değerini bilmiyorum. Hiç merak etmedim. 10 lira da olabilir. 1000 lira da...

Konudan da sapmış olucaz ama söylemeden geçemiycem=D İtalyanlar da çok sevimli tabi ama benim favorilerim her zaman Kuzey Avrupalı erkekler. Sanki böyle melekler yeryüzüne inmişler gibi. O ne endam, o ne gözler, o ne saçlar, o ne boy, o ne omuzlar, o ne ten, o ne kollar, o ne üçgen vücut, "insan mısın lan allahsız" diyesi geliyor insanın=D
Tabi özellikle Kuzey Almanya'lı ve Hollanda'lı erkekler de dahil bu Kuzey Avrupa kümeme benim.
Çünkü gerçekten her açıdan jokerler. Yani sadece çok güzel adamlar değiller, çok hizmetkarlar, kibarlar, nazikler... Genel olarak alçakgönüllüler, komplekssizler.
Ortada bi tane bardak görsünler, alır yıkarlar hemen. Çay getir dersin getirirler. Sebastian masaj yap dersin, yaparlar =D
Sanki cennetten gelmiş bi melek size hizmet etmek için çırpınıyo gibi=D Boşuna tavsiye etmiyorum kendilerini.
hollandalı erkekleride duydum evet hatta bir tanıdık evliydi sonra kadın ayhh ben sıkıldım deyip bosanmak istedi kızın ailesi kızı suclu buldu adam mukemmelmiş kız bulunmaz hint kuması sandı kendini duser ayının teki anlar dedim :))

seviştin diye kimse seni gomecek değil ancak hala bu değerlere onem,veren bizim gibiinsanlar var. Bu durum da çok vahim değil. Bizler bu değerlere onem veriyoruz diye ulkeyi geriye mi goturuyoruz.. Saygı anlsyış diyorsunuzda oda işinize gelen konularda geçerli galiba..

Cevap yazdığınız yorumda sevişmeyen insanlar mı eleştiriliyor, yoksa insanları seviştiği için aşağılayan insanlar mı?

Bir şeye değer verdiğinizde, ki daha çok sevişen daha çok sevişmeye değer veriyor bana göre ama bu kısmı geçiyorum, diğer insanları baskılamanız mı gerekiyor?

Değer verdiğiniz şeyden diğer insanlara ne?

Yapmamak değil ama yapAmamak kötü bir durum.
Yani bir insanın en doğal güdülerinden biri olan cinselliğin bastırılması, çirkin ve karanlık anlamlarla kirletilmesi, bir tabu, bir korku unsuru haline getirilmesi... Esasen toplumdaki bütün bozuklukların temelinde yatan şey.
Yani birini arzulamıyorsanız elbette sevişmezsiniz ama arzuladığınız halde sevişemiyorsanız, daha beteri sevişmenin ne olduğundan bile bihaber, en doğal dürtülerinizden birini bastırarak büyümeye mecbur bırakılmışsanız... Bundan daha kötü bir durum ve daha büyük bir şiddet düşünemiyorum.
baxı değerlere onem verenlere yukleniyormuşsunuz gibi geldi bana. O yuzden yorum yapmaktan alıkoyamadım kendimi. Ben bu yaşantınızı ne kadar doğal karşılıyorsam lutfen sizde bizim bakış açımızı, yaşayış tarzımızı doğal karşılsyın. İnsanlar bu yaşayyışa onem veriyor diye dunyanın en aşağılık varlıkları değildir demi...

Rus kadınları akıllanalı çok olmuş, hepsi zengin herif peşinde :KK50: Ç.kkafalı, hatun görünce dibi düşen zengin erkekleri seviyorlar = Türk erkeği
Valla o kadar güzel kadınlar öyle kıro tiplerle dolaşıyorlar ki. Amerikalı, Avrupalı, Afrikalı, Türk fark etmiyor kadınlara. Bir de her milletin kırosunu seçiyorlar. Bilerek mi yapıyorlar anlamadım.
Şimdi böyle dediğime bakma ben çok üzülüyorum Ruslara. Geçmişte bu kadar zengin ve güzel bir kültüre sahip olup, müziğin, edebiyatın, resmin en nadide örneklerini dünyaya kazandıran bir ulusun şimdilerde düştüğü şu durum: İsmi zikredilince akıllara fuhuş, mafya, alkolizm gelen bir millet! :KK43:
Bir Ruslara bir İranlılara çok üzülürüm.
O Rus realizmi bile Ruslara hayran olmak için bir sebeptir aslında ama tabi öz kültürlerine.

Cevap yazdığınız yorumda sevişmeyen insanlar mı eleştiriliyor, yoksa insanları seviştiği için aşağılayan insanlar mı?

Bir şeye değer verdiğinizde, ki daha çok sevişen daha çok sevişmeye değer veriyor bana göre ama bu kısmı geçiyorum, diğer insanları baskılamanız mı gerekiyor?

Değer verdiğiniz şeyden diğer insanlara ne?
insanları seviştiği için aşağılayan değil, bunu tuhaf karşılayan insanlar yargılanıyor.. Bende buna karşı çıkıyorum..

İşte hesap ortak olup paranın "senini benimi" kalmayınca "%50sini ÖDETMEK" diye bir kavram da kalmamış oluyor.
Ama bana çok da bakmayın zaten, ben para konularında toplumun genel algılarına uyabilen biri hiç olmadım=)
Bu konuda da para üstünden arkadaşın anlattığı davranışları görünce, ister istemez ataerkil toplumlarda çok yaygın olarak uygulanan "ekonomik şiddet" aklıma geldi, o yüzden yorum yaptım.
Yoksa zaten yüzükmüş, yüzüğün fiyatıymış,
bu hikayede benim de, kendi hayat görüşüm gereği, hiç algılayamayacağım daha bir sürü nokta var.
Ben hicbir konuda toplumun genel algilarina uydugunuzu sanmiyorum:)

insanları seviştiği için aşağılayan değil, bunu tuhaf karşılayan insanlar yargılanıyor.. Bende buna karşı çıkıyorum..
Ama sevişmeyen insanları tuhaf karsılamıyor sevişenler bizde bunu sorguluyoruz. Yani burda erkek arkadasından mutsuzluğunu dile getiren kimseye sevişin gecer demiyor kimse. Ama cinselliği yasıyorlarsa sevişmeseydiniz olmazdı deniyor. Enteresan değil mi sizce de?

O zaman size bir şeye karşı çıkmadan önce düzgünce okumanızı tavsiye ediyorum.

Mesajda sevişen kadınları obje olarak gören erkekler ve kendini böyle gören kadınlar eleştiriliyor.

Adamın aylık harcaması 9000 lira ise hayatın doğal akışına uygun olarak 100 gr ete 100 lira verilen yerlere gidecektir. Erkekler genel bir hareket yemini etmiş değiller, neden sevmesin hiçbiri kendine göre hoş bulduğu yerlerde yemek yemeyi?

Bu arada cinsiyet fark etmeden yorum yapmak istiyorum. Örnek olarak onun doğumgününde ödediğiniz yemeğin parasını ertesi gün söyleseniz ve söylenseniz çok çirkin olurdu. Hediye olarak da aylık kazancınızla inanılmaz orantısız bir hediye almanız, manevi bir hediye de olmaması da hoş durmaz.

Kim olursa olsun markete gitmek için arabadan iniyorsam istediği her şeyi alırım. Yani bazı eleştirileri anlamam mümkün olmadı gerçekten.
Vardır tabiki kazandığı parayla orantılı lüks sayılabilecek mekanlarda yemek yemekten rahatsızlık duymayacak erkekler. Uzun uzadıya böyle erkeklerde var diye anlatmak yerine kısa kesmek için yaptım o genellemeyi. Ama erkeklerin büyük çoğunluğunun, ne gereği var kafasında olduğu kanaatindeyim yinede. Bir tost 20 lira olur mu çok pahalı burası diyen adam gördüm mesela ki ciddi manada zengin bir adam bu. Konu sahibinin nişanlısının "hergün 200lira veremem " cümlesini dikkate alarak, restoranlara yüksek meblağda para harcamayı sevmeyen çoğunlukta oldugunu düşündüm. Alışılmış bir durum olduğu için garip gelmedi

O zaman size bir şeye karşı çıkmadan önce düzgünce okumanızı tavsiye ediyorum.

Mesajda sevişen kadınları obje olarak gören erkekler ve kendini böyle gören kadınlar eleştiriliyor.
daha onceki mesajlarda o anlatılıo olabilir. Ben alıntıladığım mesajı ii okudum.. Bende size herkese hoşgoru anlayış diyeceğiniz yere biraz da kendinize uygulamanızı tavsiye ederim.. İi akşamlarr

Ama sevişmeyen insanları tuhaf karsılamıyor sevişenler bizde bunu sorguluyoruz. Yani burda erkek arkadasından mutsuzluğunu dile getiren kimseye sevişin gecer demiyor kimse. Ama cinselliği yasıyorlarsa sevişmeseydiniz olmazdı deniyor. Enteresan değil mi sizce de?
valla birçok insan çok yadırgıyor bu durumu. Evet açıkça oyle bi oneride bulunmuyo olabilir ancak bizim değerleriimizin toplumu geriye goturduğunu savunuyorlar. Bence bizim karşı duşunceyi savunanlara gosterdiğimiz hoşgoruyu onlar bize gostermiyor...

valla birçok insan çok yadırgıyor bu durumu. Evet açıkça oyle bi oneride bulunmuyo olabilir ancak bizim değerleriimizin toplumu geriye goturduğunu savunuyorlar. Bence bizim karşı duşunceyi savunanlara gosterdiğimiz hoşgoruyu onlar bize gostermiyor...

Ben bu konuşmamızı çok saygılı ve seviyeli bulduğum için size sormak istiyorum(gerçekten bu forumda bu tip konular genelde hemen alevlenip kavgaya döner, şu an çok seviyeli bi konuşma ortamı var):
"değerlerimiz" dediğiniz şeyler neler acaba?

Sizin bahsettiğiniz kesim sevişmedi diye öldürülmüş mü hiç?

Bu kadar bariz, bu kadar tartışılamaz şeyleri neden yazıyorsunuz?

Bu ülkede hiç sevgilisiyle sevişmedi diye başka kadınlar/ adamlar kadın dövmüş müdür?

Biraz vicdanlı olun.

Bu siyasetten, ahlak tartışmasından, doğru yanlış ayrımından farklı bir durum.

Sevişmeyenler değil sevişenler baskı görüyor. Siz de bunu biliyorsunuz. İtiraf edin.

Bana bugün burda seviştiğim için bundan sonra senin için 20 lira harcasa sükret diyen oldu :) eksiğim cunku artık ben. Tercihe sonsuz sayfım var fakat boyle düşündüğü için cinsellik yasamayan insanları anlamıyorum anlayamıyorum.

Bana bugün burda seviştiğim için bundan sonra senin için 20 lira harcasa sükret diyen oldu :) eksiğim cunku artık ben. Tercihe sonsuz sayfım var fakat boyle düşündüğü için cinsellik yasamayan insanları anlamıyorum anlayamıyorum.

Onu diyen ablama yazık ya. Kendisini, cinselliği ve kendi cinselliğini koyduğu yere bak.

Ben bu konuşmamızı çok saygılı ve seviyeli bulduğum için size sormak istiyorum(gerçekten bu forumda bu tip konular genelde hemen alevlenip kavgaya döner, şu an çok seviyeli bi konuşma ortamı var):
"değerlerimiz" dediğiniz şeyler neler acaba?
bnde sizin yorumunuzu saygılı gorduğum için cevap veriyorum.. Ben allaha inancı olan,allahın koyduğu kural ve yasakları onemseyen ve bunları elimden geldiğince uygulayan bir insanım. Dolauısıyla nikah dışı ilişki benim inancıma goruşume gore yasak. Bunu boyle uyguluyorum. Haa sizin yaşayış tarzınızı yadırgıyor muyum hayır. Ben yanlış buluyorum ama bunu sizinlle tartışmam bile. Herkes inandığı gibi yaşamakta ozgurdur. Benim ağrıma giden durum şu ki bizim boyle duşunmemiz ve yaşamamız neden bazı insanlara gericilik gibi geliyor. Biz bu kadar anlayışlı davranırken neden aynı saygıyı goremiuoruz

Zar = erkeğin biçeceği mal değeri

Beyin = bedava

Zar bulmak kolay lakin beyin bulmak çok zor bu memlekette.

Back