- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Benim konuda biyerde uyuduk uyadık yazıyor. Orda birine yakalandım ben ama sonra konu benden cıkalı cok oldu aksam 6 dan sonrası yok bende dekim sevişmiş sen mi
okumaya caısacagım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim konuda biyerde uyuduk uyadık yazıyor. Orda birine yakalandım ben ama sonra konu benden cıkalı cok oldu aksam 6 dan sonrası yok bende dekim sevişmiş sen mi
okumaya caısacagım
Gunde uc paket sigara mi abbovvvbenzin parası günde 3 paket sigara parası evde yemek yemez onların parası oyle yani.
niye insanlar uzerinde baskı oluşturuyim ki. Ben kendi duşuncelerimi savunur karşıt goruşede saygı duyarım. Ben kendi yazdıklarımı okuyorum ancak siz benm yazdıklarımı onyargıyla okuyorsunuz. Ben yapılan durumu eleştirmiyorum karşıt duşunceye olan tepkiyi eleştiriyorum..
çok ilginç kafalar var kk'da bakiimm bakalımmBenim konuda biyerde uyuduk uyadık yazıyor. Orda birine yakalandım ben ama sonra konu benden cıkalı cok oldu aksam 6 dan sonrası yok bende de
:) tarafsız olarak şu sitedeki bazı arkadaşların yaklsşımını okumanızbile beni anlamanıza yetecektir.. Ben sizi takib etmiyorum buraya yazdığınız bi mesaj uzerine yorum yaptım eğer bahsettiğiniz gibi duşunuyorsanız zaten bizim birbirimizle bi derdimiz yok bile. Benim bahsettiğim şeyi gayet iyi anladınız.,yanılıyorsunuz, sizin yazdıklarınızı kendi hayatınızda özen gösterdiginiz hassasiyetlere gore degerlendirip önyargıyla okumuyorum.
aksi bir durum soz konusu olsaydı simdiye dek farklı düsüncelerde oldugum insanlarla saglıklı bir iletisim kurmam mümkün olmazdı.
yine kendimden ornek vereyim o halde;
burada elini tutmaktan korkuyorum diyen bir uyenin yazdıkları ile iki insanın rızası dahilinde gerceklesen bir cinselligi suclama yoneltmek ve kisiyi asagılamak icin kullanan uyeler bile dalga gecmisti, ben cinselligin normal arkadaslıktan ayırt edici birsey oldugunu savunan biri olmama ragmen o kadına destek cıkmıs, hatta hayatını bu denli tutarlı yasamasından oturu de saygı duydugumu belirtmiştim.
sırf verdigim bu örnek üzerinden dahi sizi asagıladıklarını soyleyerek kutuplastırma yaratmaya calıstıgınız tezin dayanagını çürümüş oluyor.
tüm mesajlarınızda hep aynı seyi tekrarlamıssınız, sürekli karsı taraf bizi hor görüyor, asagılıyor diyorsunuz... bu yazdıgınızın somut bir karsılıgı yok maalesef.
düsünceleri taraflastırıp karalama yapan ve bunu kisilerin kendisine özgü tavrı ve uslubu ile birbirine karıstıran sizsiniz,
dolayısıyla ardından kurdugunuz saygı duyuyorum ifadelerinin de bir karsılıgı olmuyor.
Amaaann... Sen istedikten sonra istediğinle istediğini yaşarsın ve kimse buna bir şey diyemez. Para mevzusu ayrı, cinsellik apayrı bir şeydir. Sonuçta kimse bunu istemeyerek yaşamıyor. Hiç birimiz hayvan değiliz ve bir takım güdülerimiz var. Erkekler yaşayınca erkektir yapar, kadınlar yaşayınca namussuzdur yapamaz. Değeri olmaz. Tamamen yanlış bence bu. Erkeklerin bakirliği bakınca anlaşılıyor mu? Hayır! O zaman hiç bir erkek benim bekaretimi yargılayamaz. Kadınlar da aynı şekilde. Herkesin inancı kendine yahu! Erkekler de yapıyor onların inancı yok mu? Yalan, dedikodu, namaz kılmamak, namazı ertelemek inançlara göre günah değil mi? Ya da alkol? Suizan? Sanki herkes inancını dört dörtlük yaşıyor da gelmişler milletin ilişkisini yargılıyorlar. Erkeğin amacı kullanmak olsa, ki burada öyle bir şey yazmıyor, kadın istediyse olması gayet normal bunun. Ben bir sakınca görmüyorum. Hayvan değiliz biz. Konu nasıl bu noktaya gelmiş anlayamadım valla.Bana bugün burda seviştiğim için bundan sonra senin için 20 lira harcasa sükret diyen oldu :) eksiğim cunku artık ben. Tercihe sonsuz sayfım var fakat boyle düşündüğü için cinsellik yasamayan insanları anlamıyorum anlayamıyorum.
:) tarafsız olarak şu sitedeki bazı arkadaşların yaklsşımını okumanızbile beni anlamanıza yetecektir.. Ben sizi takib etmiyorum buraya yazdığınız bi mesaj uzerine yorum yaptım eğer bahsettiğiniz gibi duşunuyorsanız zaten bizim birbirimizle bi derdimiz yok bile. Benim bahsettiğim şeyi gayet iyi anladınız.,
:) tarafsız olarak şu sitedeki bazı arkadaşların yaklsşımını okumanızbile beni anlamanıza yetecektir.. Ben sizi takib etmiyorum buraya yazdığınız bi mesaj uzerine yorum yaptım eğer bahsettiğiniz gibi duşunuyorsanız zaten bizim birbirimizle bi derdimiz yok bile. Benim bahsettiğim şeyi gayet iyi anladınız.,
:) bahsettiğimiz şeyler hem çok aynı hemde çok farklı. Bir ortak noktada buluştukki daha refah bir ortam için tek şart özgür düşunce ozgur YAŞAM ve birbirine saygılı goruşler..Ben sizin bahsettiğiniz şiddeti de çok iyi anlıyorum. Eminim çevrenizde cinselliğin c sinden anlamadığı halde ağzından sözde seks muhabbetlerini düşünmeyen tonlarca kıro kıro herif vardır. Onlar her yerdeler.
Ve kendi yaşadıkları hastalıklı şey hiçbir şekilde cinsellik değil, abuk subuk bir şey olduğu halde, kendi kız kardeşlerinin erkek arkadaşı olmasına bile karıştıkları halde, önlerine gelen kadına salya akıtıp bu salyalara karşılık alamayınca da "öfff bu karılar da çok kezban la, vermedi allahın kezbanı" falan diye zırvalayan tipler.
Eminim.
Bu kımıl zararlılarıyla yaşanan şey zaten cinsellik olmaz. Çünkü onlar hastalıklı kafalara sahip, yatakta da tepinmekten başka bir şey bilmeyen, ereksiyon problemli, erken boşalan sümükler.
Ve bu tiplerin yaydığı hiç olmazsa psikolojik şiddetin de farkındayım.
Ve bu tiplerin sevişen kadınlara uyguladığı psikolojik şiddeti de biliyorum.
Çünkü bu sümüklerin istediği şey cinsellik değil, bu sümüklerin tek istediği şey: sözde bir cinsellik isteği altında karşılarındaki kadını edilgenleştirmek ve saldırıya maruz bırakmak.
O yüzden bu sümükler, sevişmek istemeyen kadınlara sülük gibi yapışıp ısrar üstüne ısrarda bulunurken;
karşılarına "sevişmeyi isteyen bir kadın" çıktığında anında paniğe kapılır, ne yapacaklarını bilemez, o kadına "kaşar, or.spu, motor, ş.llık, k.vaşe" ve daha akla gelmeyen nice yaratıcı kavramla saldırmaya, o kadını aşağılamaya çalışmaya başlarlar.
Çünkü onların istedikleri şey cinsellik değildir. Onlar sadece kadının edilgen olmasını, cinsellikten korkmasını ve bu korktuğu olgu üstünden kadına baskı yapmayı isterler.
Bu yüzden cinselliği isteyen kadınlardan korkarlar ve nefret ederler.
Bu yüzden bir kadın cinselliğini özgürce yaşadığında, keşfettiğinde ve ifade ettiğinde ne yapacaklarını hiç bilemez, topluca o kadının varlığını yok etmeye çalışırlar. Önce psikolojik şiddetle başlarlar, yetmez taciz ederler, fırsatını bulurlarsa tecavüz. Daha da fırsatını bulurlarsa öldürürler.
Erkekler (ataerkil toplumlardaki erkekler) edilgenleşmemiş, edilgenleştiremedikleri kadınlardan işte bu kadar korkarlar.
duşuncelerinize saygı duyuyorum. Gerçekten birbirimize karşı çok uç noktalarda yaşıyoruz ve duşunuyoruz. Belki birbirimizi anlamamız mumkun değil, hak vermek imkan dışı ama ortak paydamız hoşgoru ve anlayış.. Sozun bittiği yer değil mi zaten...Ben de o noktada şöyle hissediyorum, birisi gerçekten benim ruh eşimse, ruhumun yarısıysa, gerçekten aramızdaki şey aşksa, bütün maddi şeylerin ötesinde... Benim için bundan gerisi teferruattır.
Biliyorum benim bu hissim birçok insana çok romantik ya da gerçek dünyanın dışında geliyor olabilir ama ben bunu gerçekten böyle yaşıyor ve böyle hissediyorum.
Yani ben o aşkı, o "ilahi" bağı, o "ruh eşini" bulmuşsam, bırakın evliliği, "ilişki" diye bir şeye bile ihtiyacım olmaz. Benim sadece "aşkımı" yaşamaya ihtiyacım olur. Bütün kuralların, tabuların, korkuların ötesinde.
Sadece o aşkı yaşamaya... Ve biz o aşkı yaşadıkça o zaten bütün öğretilmiş, somut kuralların içine sıkıştırılmış ilişkilerin de ötesinde bir güzellikte akıp gitmek olur.
Tabi bu dünya düzeninde bu bakış açısı zor olabilir ama zaten bu dünya düzeni, sırf biz evrenle bağımızı, gerçek aşkla, gerçekten ilahi olanla, gerçekten kutsal olanla bağımızı koparalım diye gittikçe ve gittikçe yozlaşmış/yozlaştırılmış.
Bir de bunlar dışında, yukarıda bir yerlerde bir arkadaş "cinsel bilinmezlikten" bahsetmiş. Yani bir insanla hiç sevişmeden nasıl ömrünüzü beraber geçirmeyi istersiniz? İsteyebilirsiniz tabi ama bu bir risk. Çünkü benim için bir ilişkinin ve "ilahi" bir uyumun ilk yansıması ve koşulu: tensel uyumdur.
Yani şöyle söyliyim, tantrik seks diye bir seks felsefesi var belki duymuşsunuzdur.
Ve tantrik seks eğitmenleriyle bile sevişip akıl almaz yoğunlukta orgazmlar yaşadığım ve inanılmaz hat safhada zevk aldığım çok sevişmem oldu.
Ama ben şu an aşık olduğum insanın benim ruh eşim olduğunu; onla seviştiğim ve bu sevişmenin, olabilecek her şeyden daha muhteşem olduğunu gördüğümde anladım. Aşık olduğumu o zaman anladım. Orada bambaşka bir enerji bütünleşmesi var. Bu algının ve dünyanın ötesinde bir deneyim. Tarifi imkansız.
duşuncelerinize saygı duyuyorum. Gerçekten birbirimize karşı çok uç noktalarda yaşıyoruz ve duşunuyoruz. Belki birbirimizi anlamamız mumkun değil, hak vermek imkan dışı ama ortak paydamız hoşgoru ve anlayış.. Sozun bittiği yer değil mi zaten...
Arkadaşlar Merhaba,
Erkek arkadasımın durumu cok iyi 1 günde hiçbişey yapmasa minimum 300 lira para harcıyor. cuma günü bi restorana gittik sık ve güzel bi restoran.tektas almıs evlenme teklifi etti. kabul ettim bu arada orda otururken sigaramız bitti orda da bitek marboro satılıyomus onu aldık bizde hesapta 200 tl ye yakın bişey tuttu(pos cihazında gördüm). Buraya kadar hersey normal. Bu arada bu marka sigarayı 2 mizde sevmiyoruz. neyse ogun eve gittik uyuduk ertesi gün uyandık dısarı cıktık 1. olarak marketin onunde durdu sigara alcak bana da alırmısın dedim marbloro paketini attı bunu bitir once dedi güldüm saka sandım ama sonra bi geldi kendine 3 paket almıs bana hiç almamıs gercekten. 2. olarak yemek yicek yer arıyoruz saka olsun diye dedi ki dünkü yere gidelim. oldu dedim hergün orda yiyelim istersen, hergün 200 lira hesap odeyemem zaten dedi. yine sesimi cıkarmadım. Son olarak aldığı yüzük 400 lira lık yüzük. Yanlıs anlamayın parasında pırlantasında gozum yok. Eski nişanlım 300 liralık yüzük almıstı gururla tasıdım cunku ayda 1,000 lira maas alan bi cocuktu durumu ona musaııttı cok mutlu oldum maasının nerdeyse yarısını vermiş diye ama bunda durum cok farklı. Bide hersey 1 günde boyle oldu. bundan oncesinde asla boyle bişeyimiz yoktu. Sizce ben mi cok ayrıntıcı düüşünüyorum, yanlış mıyım?
çok centilmenmiş erkekBen bir donem kasiyerlik yaptim 55 lira tuttu diyelim 27.5 lira kadin 27.5 erkek oduyordu
Ama haklarini yemiyim 55.5 tutunca genelde fazla kusurati erkekler oderdi
Ama bu polonyalilarda falan gecerli degil. Bati avrupalilarda gecerli sadece