harcadığı parayı basıma kakması.

Tamam simdi oturdu ben aralari okumadigim icin bastan öyle sandim. Bence yabancı oldugu iicn bizim gibi dusunmuyor. Ona boyle seyler normal geliyor demekki..

birlikte yasamıyoruz ama her fırsatta birlikte kalıyoruz. bakire olmayan kızın defolu olduğu mantıgını erkeklerden değil kadının ta kendisinden cıktığını gordum ben burda.
Türk kadınları böyle güzelim. Eziliyoruuuz diye ağlarlar ama daha kendileri de kendi cinslerini 2.sınıf görürler. Şimdi kimileri de sana uyuz olmuştur eminim kendileri evlenene kadar bekledikleri halde eşlerinden karşılığını(!) alamıyorlarken, senin önceden cinsellik yaşamış halinle mutlu olman, değer görmen.
Bir de işin asıl üzücü tarafı şu: bu hatunların söylediklerinden şu anlam çıkıyor. Kendi kocaları kendileriyle cinsellik yaşamak için evlenmiş.
Yani kendilerine biçtikleri değer bu.
Eee sonra etrafta neden bu kadar mutsuz evi kadın var? Cinsel özgürlük için evlenen adamın karısına değer vermesi mümkün mü?
Dünyanın her yerinde sekssizm var ama erkekler tarafından yapılıyorken Türkiyede bizzat kadınlar tarafından yapılıyor.

Son düzenleme:
Aynen oyle. Enteresan olan cinselliği yaşayan yaşamayana saygı gösteriyor. Yasamayan yasayana göstermiyor. Bu bile bi ceşit bastırılmışlık.

"Burası avrupa değil"
Malesef bende duygusal bakiyordum ve boyle sığ dusunenlerede kiziyordum hatta tartisiyordum sonra kendi dusuncelerimi bi yana koyup birde obur pencereden baktim keske bizim dusundugumuz şey işlese dogrusu o ama bazi gerceklerde varmiş o evlilik teklifide bence gercek bir evlilik teklifi degil
Kadinlar soyle bakiyor
Sevmese ailesiyle tanistirmaz
Sevmese masraf etmez
Sevmese evlenmez
Vs ama sirf kandirmak icin ailesiyle tanistiran adamda var
Sirf cinsellik yasamak takilmak vs icin dunyanin parasini doken adamda var (parada varsa)
Sirf evlenmis olmak icin cocuk icin evlenen adamda var
Ben cinsellik yasadiysa evlenmez demiyorum 100 tanesi evleniyorsa 300 tanesi bu dusuncede Turk erkeklerinden fazla sey bekliyoruz

konu sahibi, hani desen ki 100 lira harcıyor günde yine bir tutarlılık olurdu. olmuyor oturmuyor kafamda.
ya sen aslında ne kadar harcadıgını bilmiyorsun arada sana gösteriş yapıyor bu çocuk.
ya da birazcık abartıyorsun durumu.
bence ilk mesajına göre anlattıklarından takılman gereken pek bir şey yok.
tabii olayın içinde olan sensin, takılacak olan da sensin.
tek tavsiyem evlilik kararını gözden geçirmen olur, çünkü evlilik arefesinde olan küçük problemler bile evlendikten sonra devleşebiliyor.
ki doğu kültüründen biriyle evleneceksin. ailelerinizin dili ortak değil. yaşayış tarzları da değildr.
ben de benzer bir evlilik yaptım. cidden çok zor.
düşünmen gereken yüzüğün kaç lira oldugundan çok bu meseleler.
zaten bariz cimri olsa şimdiye kadar da sorun olurdu.
biraz da kültür farkı olabilir hissettiklerin.
400 liralık yüzükte takılacak bir şey yok.

Siz adam zaten cinsellik yaşıyor, geziyor tozuyor senle dilediği gibi neden senle evlensin demişsiniz
Ben de diyorum ki avrupada da insanlar o dediklerinizi yapıyorlar ama yine de evleniyorlar demek ki insanlar ya da erkekler diyeyim yalnızca cinsel özgürlük için evlenmezler. Evet ülkemizde dediğiniz erkeklerden çok var ama böyle olmayan erkekler de çok. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Yine aynı şekilde bu adam bu evlilik teklifini cinsel özgürlük için yapmış olamaz. Çünkü adam zaten zengin. Etrafta 3 kuruş para için her haltı yiyecek o kadar kadın var ki. Altında Porschesi olan adam cinsellik yaşamak için evlilik teklifi etmeye gerek duymaz. İsterse gider her ay farklı bir kızla yatar kalkar. O senin dediğin ucuz numaraları çulsuz erkekler yapar. Adam o parasına rağmen 1sene boyunca bu kızla sevgililik yapıyorsa tek gecelik kaçamaklar yerine bu kızı seviyor, bu kıza değer veriyor demektir.

Tamam ama avrupada erkekler evlenirken Türkiye'deki rituellere göre evlenmiyorlar. oyle olsa avrupada evli erkek olmazdı sanırım

zBiri demişti yukarda artık senle işi bitmiş 20 lira harcasa sükret. Dehsetle bakıyorum gercekten. Tercih için ilişkiye girmeyenlere saygım sonsuz fakat ben ilişkiye girdiğim için pahalı yuzuk haketmiyoruma getirmeye kalkanlar olmus konuyu. Para karsılığı bedenini satablarla aynı sey bu teoride farklı olanilir ama sonu ikisinde de cıkara bağlanıyor.

toplum ve aile baskısını unutuyorsun milena,benim kızkardeşim başını kapatma konusunda eşi ve ailsiyle hiç bir problemi olmadığı halde mahallesinde baskı gördü..

hiç ona maddi durumunu sordunmu?herşey göründüğü gibi olmayabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…