harcadığı parayı basıma kakması.

ne kadar itici asalayici bu ya üzüldüm dogrusu.

Benim sevgilimin de maddi durumu iyi olsa oraya buraya gereksiz harcamalar yapsa ve bana evlilik teklif ederken daha iyisini yapabilecekken yapmasa ne yalan söyleyeyim bozulurdum

Bu paragozluluk mu ya

yok eski nişanlım cevremden değildi zaten oyıuzden yurumedi cok ucurumdu ailelerimiz arası. benim ailem cok zengin olmasada iyi durumlu insanlar ama ben kendi kendime gecinen biriyim asdece cok kıltığım yerde yardım alırım. şimdiki erkek arkadasımda türk değil zaten yabancı ve ülkesinden gelmiş yanlız oyle bı cevreye mendup değil.

Konu sahibinin eski konulari, buyurun tutarsiZlikari siz gorun. 100 bin birikimleri olan ama gunde 300 harcayan bir erkek arkadas.
O kadar harcamaya altta kalmiyorum ben de hediyeler aliyorum vs diyip AYLIK 250-300 lira harcayan konu sahibi.
Ailesine otel sahibinin oglu iyi bir aileden geliyor diye yalan soyleyen konu shaibi acaba bizi de mi beyaz yalaniyla kandiriyor? Hani amac ne anlamadim.
Ben de zengin zengin diyince cok iyi kazanan bi is adami sandim. Meger 100 bin sermayeli ogrenciymis ya adam.
Tabi o konudan beri 100 binle is kurup cok zengin de olmus olabilir

Merhaba,
Erkek arkadasımla 1 yıkdır birlikteyiz.evlenmeye istiyoruz ama iş kurmadan imkansız. 100 bin lira gibi bi paramız var izmirdeyiz. Ne iş yapabilir sizce'?

Konudan kopuk yazmıyoruz hiçbirimiz o yüzden geyikten atmam

Evet aynen öyle, maddi imkanları yerinde bir insan açık söylüyorum sonradan görme değilse, anadan Doğma zenginse hesap kitap işine girmez, ucuz yer neresi onu dahi bilmez, yetiştiği çevre, bulunduğu mekanlar bellidir, onun standartı oralardır, birde miş gibi yapanlar var bak onlar hertürlü Hesabı yapar ve sana birşey aldığında bunu var ya tamı tamına şu kadara aldım der, ağzından para Lafı düşmez. Öylesinin yanından hemen uzaklaşacaksın iflah olmaz.

Sevgilinizin gecim kaynagi ne?

Bu durumda Avrupada kimsenin evlenmemesi gerekiyordu. Bir de o çocukla ilk birlikte oluşları değil konu sahibinin. Zaten birlikte yaşıyorlarmış anladığım kadarıyla. Ve gitmiş evlenme teklifi etmiş, eğer dediğiniz gibi olsaydı en başta evlenme teklif etmezdi öyle değil mi? Ya da kıza bu kadar masraf yapmazdı. O erkekler cinsellik yaşadıkları kadınlarla evlenmez geyiği çeviren kadınlar da dar bir çevrede yaşayan, ömründe oturduğu mahallenin dışında çıkmamış ve tüm hayatı ve çevresi o mahalleden ibaret olan kadınlar. Tüm dünyayı kendi ufak hayatlarından ibaret sanıyorlar. Etrafımda dediğiniz şekilde olup sonra evlenen 10larca 100 lerce örnek var.

Son düzenleme:
fikirlerinizin doğruluğu konusunda tartısmayacağım cunku göreceli fakat uslubunuz cok yanlıs

Benim sevgilimin de maddi durumu iyi olsa oraya buraya gereksiz harcamalar yapsa ve bana evlilik teklif ederken daha iyisini yapabilecekken yapmasa ne yalan söyleyeyim bozulurdum

Bu paragozluluk mu ya
bende bozulurdum valla
paragözlülük falan değil bence :)

Neeey adamın 100bini kac gunde biter. Simdi bunlar 1 yildir birliktelerse gunde 500 harciyorsa. Ayda sana eder 15bin.. 20 ayda bu para biter. Son demlerini yasiyorlar yani adam bundan dolayi cimrilesmis..

birlikte yasamıyoruz ama her fırsatta birlikte kalıyoruz. bakire olmayan kızın defolu olduğu mantıgını erkeklerden değil kadının ta kendisinden cıktığını gordum ben burda.

Neeey adamın 100bini kac gunde biter. Simdi bunlar 1 yildir birliktelerse gunde 500 harciyorsa. Ayda sana eder 15bin.. 20 ayda bu para biter. Son demlerini yasiyorlar yani adam bundan dolayi cimrilesmis..
iş için ailesinin riske attığı tutar bu zaten sermayesini kendi kazandı demedim ben hiç bi zaman. tutarsızlık nerde ben anlamadım.

birlikte yasamıyoruz ama her fırsatta birlikte kalıyoruz. bakire olmayan kızın defolu olduğu mantıgını erkeklerden değil kadının ta kendisinden cıktığını gordum ben burda.
burası Türkiye:)birde arkadşınızın yabancı olması beni şaşırttı,sırada türk odun erkeği yapısına benzetmiştim,demekki odunluk yabacılardada olabiliyormuş:))

Ya bi de bir sey soracagim adam neden bi restorantta etti ki? Benim esim okyanusa dalip 1 saat sonra elinde bir midyeyle geldi ve midyenin icinden inci bir yuzuk cikarip yildizlarin altinda bana evlilik teklifi etmisti. Ahhh ahhhh ne günlerdi beee. .

Tabi Dermisim hahah

Simdi konu nereye geldi? ? Bu adam kac yasinda? Ve meslegi nedir?? Ayda ne kadar kazaniyor?? Cok zengin oldugundan emin misiniz???
pardon ben ultra zenginde demedim gunluk harcadığı miktarları lux araba kullandığını baba parası yediğini ve şimdi iş kurduğunu soyledim. nereye takıldığınızı soylerseniz ben daha net cevap veririm size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…