• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harcadığı parayı basıma kakması.

Yanlis anlama ama daha once bin lira alan biriyle nisanlandiysan demek ki su anki sevgilinin cevresinden degilsin.
Adam da muhtemelen seni arada yokluyor paragoz musun? Onunla zengin oldugu icin mi berabersin diye.
Simdi enistene yuzugu gosterip fiyat aldigini falan duysa kanisinda emin olur ve muhtemelen seni birakir.
Boyle arada buyuk ucurumlar olan iliskileri onaylamiyorum dogrusu. Simdi olmasa ileride sorun cikabiliyor.
Benim tanidigim bir cift vardi, kiz fistik gibi kocada tip yok, uni mezunu koca lise terk, ama coooook zengin. tavirlarindan da belli ki parasi icin evlenmis. 2 cocuklari var adam hala ezikleyip duruyor okudun da ne oldu? Falan diyor.
az pahali bir sey istese babanin evinde alabilir miydin, simardin gibisinden :KK53:

ne kadar itici asalayici bu ya üzüldüm dogrusu.

Benim sevgilimin de maddi durumu iyi olsa oraya buraya gereksiz harcamalar yapsa ve bana evlilik teklif ederken daha iyisini yapabilecekken yapmasa ne yalan söyleyeyim bozulurdum

Bu paragozluluk mu ya :KK53:

Yanlis anlama ama daha once bin lira alan biriyle nisanlandiysan demek ki su anki sevgilinin cevresinden degilsin.
Adam da muhtemelen seni arada yokluyor paragoz musun? Onunla zengin oldugu icin mi berabersin diye.
Simdi enistene yuzugu gosterip fiyat aldigini falan duysa kanisinda emin olur ve muhtemelen seni birakir.
Boyle arada buyuk ucurumlar olan iliskileri onaylamiyorum dogrusu. Simdi olmasa ileride sorun cikabiliyor.
Benim tanidigim bir cift vardi, kiz fistik gibi kocada tip yok, uni mezunu koca lise terk, ama coooook zengin. tavirlarindan da belli ki parasi icin evlenmis. 2 cocuklari var adam hala ezikleyip duruyor okudun da ne oldu? Falan diyor.
az pahali bir sey istese babanin evinde alabilir miydin, simardin gibisinden :KK53:
yok eski nişanlım cevremden değildi zaten oyıuzden yurumedi cok ucurumdu ailelerimiz arası. benim ailem cok zengin olmasada iyi durumlu insanlar ama ben kendi kendime gecinen biriyim asdece cok kıltığım yerde yardım alırım. şimdiki erkek arkadasımda türk değil zaten yabancı ve ülkesinden gelmiş yanlız oyle bı cevreye mendup değil.

Konu sahibinin eski konulari, buyurun tutarsiZlikari siz gorun. 100 bin birikimleri olan ama gunde 300 harcayan bir erkek arkadas.
O kadar harcamaya altta kalmiyorum ben de hediyeler aliyorum vs diyip AYLIK 250-300 lira harcayan konu sahibi.
Ailesine otel sahibinin oglu iyi bir aileden geliyor diye yalan soyleyen konu shaibi acaba bizi de mi beyaz yalaniyla kandiriyor? Hani amac ne anlamadim.
Ben de zengin zengin diyince cok iyi kazanan bi is adami sandim. Meger 100 bin sermayeli ogrenciymis ya adam.
Tabi o konudan beri 100 binle is kurup cok zengin de olmus olabilir :27:

Arkadaşlar merhaba,

Yaklasık 8 yıldır takip ediyorum var ilk defa konu acacağım. Ben 5 yıldır büyük bir şirkette calısıyorum bekarım. eve hiç para vermiyorum. Erkek arkadasım var sağolsun hiç para harcatmaz baen mahcup olmamak için ben gizlice oderim ya da hediye alırım buna aylık 250-300 tl gibi bi para diyebiliriz. Yazın tatile gitmek için kredi çektim aylık 270 lira ödüyorum 1,500 tl kaldı. telefon faturam 170-180 arası değişir. yol param günde 4 tl. sigara kullanıyorum kredi kartım var limiti 500 tl. Her ayın 1 inde maasım yatar fakat ayın 10 u dediniz mi elde avucta hiçbişey kalmıyor. bu maasla ev gecindiren aileler var biliyorum. Ben nerde hata yapıyorum. Öneriniz, gördüğünüz bi yanlıs var mı?

Merhaba,
Erkek arkadasımla 1 yıkdır birlikteyiz.evlenmeye istiyoruz ama iş kurmadan imkansız. 100 bin lira gibi bi paramız var izmirdeyiz. Ne iş yapabilir sizce'?

Bundan tam 1 yıl önceydi ofiste çalışırken telefona indirip bir daha da hiç açmadığım bir uygulamadan mesaj geldi normalde bakmadan silerim facebook, twitter, instagram tanımadıklarımı eklemeyi bir kenara bırakın tanışıp samimi olmadıklarımı bile eklemem kabul etmem.

Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum mesajı açtım okudum, baktım mesaj ingilizce hadi dedim yazayım cevap, yazışmaktan ne çıkar ingilizcemi geliştiririm. Hiç unutmuyorum saat 4dü. Mesaja cevap verdim üniversite için buraya gelmiş 5 -6 satır ya yazıştık ya yazışmadık 5 di buluştuk, her şey çok güzeldi o kadar iyi vakit geçirdik ki yarım yamalak ingilizcemle gece 12 ye kadar hiç susmadık konuştuk. Aramızda bir şey vardı ama adı konmamıştı bu böyle 3 ay devam etti her gün buluştuk. Birlikte tatillere gittik, birbirimizi görmeden geçirdiğimiz 1 günümüz bile olmadı. Sanki masalın içinde ki prenses bendim. Zamanla ne kadar büyük bir aşkla birbirimize bağlandığımızı tutulduğumuzu gördük. Evlenme kararı aldık. Bu yaza ailesi Türkiye ‘ ye gelecek ve artık masalı mutlu sona erdireceğiz nasipse.

Bu kadar güzel şeyin içinde tek bir derdim var. Ailem bana sonsuz güvenir her şeye izin verir. Çünkü bugüne kadar ben izin alamayacağımı bilsem bile yalana başvurmadım.

Ama bu sefer öyle bir yalan söyledim ki. Zaten yabancı olduğu için annem her gün ben dışarı çıkarken beni yüreği ağzında bekleyecekti biliyordum bide bunun üzerine internetten diyemezdim.

Ben 2 sene önce yurt dışında bir otelde staj yaptım o otelin sahibinin bir oğlu vardı anneme bahsetmiştim arkadaştık. Bende dedim ki bu çocuk o otelin sahibinin oğlu işte Türkiye ‘ ye gelmiş aradı. İnandı güvendiği için. Hatta ara ara Fransa da ki otel ne olmuş diye soruyor bilmiyorum diyorum.

Tatillere falan ona güvenerek izin verdiler ailesi tanınmış iyi bir aile diye ben şimdi nasıl diyeceğim o çocuk o değil aslında,yalan söyledim diye? Bu işin evliliğe gideceği ilk 3 ay benim aklımın ucundan bile geçmedi, eğleniriz 3- 5 gün diyordum. Aileler tanışmadan önce itiraf etmem lazım nasıl söyleyeceğim ben? Sizce çok büyük bir sorun yaşanacak mı?

zaten adam lüks arabaya LPG taktırdıysa sırf bunun için bile terk edilir. (müdürüm geyikten atmazsın beni mapus damlarına di mi :KK14: ona göre sigara stoklayayım)
ama ben bu adamın zengin olduğundan çok emin olamadım, bir sizin dediğiniz hesap bir de kendi eski sözlümden biliyorum zaten para harcamak parası olan adam için olağandır mesela ucuz şeyi nereden alacağını bile bilmez. ben İzmir Alsancakta oturup da Amerikan pasajına hiç girmemiş sigara içen bir adamla birlikteydim.
parasından ayrı adam çok da terbiyeli bir tavırda değil zaten, istediği kadar parası olsun ya da olmasın

Konudan kopuk yazmıyoruz hiçbirimiz o yüzden geyikten atmam;)

Evet aynen öyle, maddi imkanları yerinde bir insan açık söylüyorum sonradan görme değilse, anadan Doğma zenginse hesap kitap işine girmez, ucuz yer neresi onu dahi bilmez, yetiştiği çevre, bulunduğu mekanlar bellidir, onun standartı oralardır, birde miş gibi yapanlar var:-) bak onlar hertürlü Hesabı yapar ve sana birşey aldığında bunu var ya tamı tamına şu kadara aldım der, ağzından para Lafı düşmez. Öylesinin yanından hemen uzaklaşacaksın iflah olmaz.

yok eski nişanlım cevremden değildi zaten oyıuzden yurumedi cok ucurumdu ailelerimiz arası. benim ailem cok zengin olmasada iyi durumlu insanlar ama ben kendi kendime gecinen biriyim asdece cok kıltığım yerde yardım alırım. şimdiki erkek arkadasımda türk değil zaten yabancı ve ülkesinden gelmiş yanlız oyle bı cevreye mendup değil.
Sevgilinizin gecim kaynagi ne?

Onceden bende senin gibi dusunuyordum niye herseyi yatmayla bagdastiriyonuz diye burdaki bazi uyelere kizardim ama dikkat ettikce bunun gercek oldugunu gordum
Bir erkek evlilik oncesi kadinla beraber oluyorsa genelde onunla evlenmiyor evlenenlerde bi elin parmagini gecmez
1 senedir gitmesi gerekiyordu dusuncesi yanlis, adam duzenli iliski kurmus istediginde gezip tozuyor istediginde yataga gidiyor niye bozsun ??? Evlilik teklifinin koftiden oldugunu daha bu ayrintilari okumadan yazdim hatta birlikte oldugunuda tahmin ettim yanilmamisim
Cidden deger verse ,evlenmek istese 1 senede isleri belli boyuta tasirdi 300tlik yuzukle gelecegine ..
Bu kafayla gidersen daha cok seyler gorursun sen
Bu durumda Avrupada kimsenin evlenmemesi gerekiyordu. Bir de o çocukla ilk birlikte oluşları değil konu sahibinin. Zaten birlikte yaşıyorlarmış anladığım kadarıyla. Ve gitmiş evlenme teklifi etmiş, eğer dediğiniz gibi olsaydı en başta evlenme teklif etmezdi öyle değil mi? Ya da kıza bu kadar masraf yapmazdı. O erkekler cinsellik yaşadıkları kadınlarla evlenmez geyiği çeviren kadınlar da dar bir çevrede yaşayan, ömründe oturduğu mahallenin dışında çıkmamış ve tüm hayatı ve çevresi o mahalleden ibaret olan kadınlar. Tüm dünyayı kendi ufak hayatlarından ibaret sanıyorlar. Etrafımda dediğiniz şekilde olup sonra evlenen 10larca 100 lerce örnek var.

Son düzenleme:
Onceden bende senin gibi dusunuyordum niye herseyi yatmayla bagdastiriyonuz diye burdaki bazi uyelere kizardim ama dikkat ettikce bunun gercek oldugunu gordum
Bir erkek evlilik oncesi kadinla beraber oluyorsa genelde onunla evlenmiyor evlenenlerde bi elin parmagini gecmez
1 senedir gitmesi gerekiyordu dusuncesi yanlis, adam duzenli iliski kurmus istediginde gezip tozuyor istediginde yataga gidiyor niye bozsun ??? Evlilik teklifinin koftiden oldugunu daha bu ayrintilari okumadan yazdim hatta birlikte oldugunuda tahmin ettim yanilmamisim
Cidden deger verse ,evlenmek istese 1 senede isleri belli boyuta tasirdi 300tlik yuzukle gelecegine ..
Bu kafayla gidersen daha cok seyler gorursun sen
fikirlerinizin doğruluğu konusunda tartısmayacağım cunku göreceli fakat uslubunuz cok yanlıs

Benim sevgilimin de maddi durumu iyi olsa oraya buraya gereksiz harcamalar yapsa ve bana evlilik teklif ederken daha iyisini yapabilecekken yapmasa ne yalan söyleyeyim bozulurdum

Bu paragozluluk mu ya :KK53:
bende bozulurdum valla
paragözlülük falan değil bence :)

Konu sahibinin eski konulari, buyurun tutarsiZlikari siz gorun. 100 bin birikimleri olan ama gunde 300 harcayan bir erkek arkadas.
O kadar harcamaya altta kalmiyorum ben de hediyeler aliyorum vs diyip AYLIK 250-300 lira harcayan konu sahibi.
Ailesine otel sahibinin oglu iyi bir aileden geliyor diye yalan soyleyen konu shaibi acaba bizi de mi beyaz yalaniyla kandiriyor? Hani amac ne anlamadim.
Ben de zengin zengin diyince cok iyi kazanan bi is adami sandim. Meger 100 bin sermayeli ogrenciymis ya adam.
Tabi o konudan beri 100 binle is kurup cok zengin de olmus olabilir :KK53:

Neeey adamın 100bini kac gunde biter. Simdi bunlar 1 yildir birliktelerse gunde 500 harciyorsa. Ayda sana eder 15bin.. 20 ayda bu para biter. Son demlerini yasiyorlar yani :-) :-) :-) adam bundan dolayi cimrilesmis..

Bu durumda Avrupada kimsenin evlenmemesi gerekiyordu. Bir de o çocukla ilk birlikte oluşları değil konu sahibinin. Zaten birlikte yaşıyorlarmış anladığım kadarıyla. Ve gitmiş evlenme teklif etmiş, eğer dediğiniz gibi olsaydı en başta evlenme teklif etmezdi öyle değil mi? Ya da kıza bu kadar masraf yapmazdı. O erkekler cinsellik yaşadıkları kadınlarla evlenmez geyiği çeviren kadınlar da dar bir çevrede yaşayan, ömründe oturduğu mahallenin dışında çıkmamış ve tüm hayatı ve çevresi o mahalleden ibaret olan kadınlar. Tüm dünyayı kendi ufak hayatlarından ibaret sanıyorlar. Etrafımda dediğiniz şekilde olup sonra evlenmem 10larca 100 lerce örnek var.
birlikte yasamıyoruz ama her fırsatta birlikte kalıyoruz. bakire olmayan kızın defolu olduğu mantıgını erkeklerden değil kadının ta kendisinden cıktığını gordum ben burda.

Neeey adamın 100bini kac gunde biter. Simdi bunlar 1 yildir birliktelerse gunde 500 harciyorsa. Ayda sana eder 15bin.. 20 ayda bu para biter. Son demlerini yasiyorlar yani :-) :-) :-) adam bundan dolayi cimrilesmis..
iş için ailesinin riske attığı tutar bu zaten sermayesini kendi kazandı demedim ben hiç bi zaman. tutarsızlık nerde ben anlamadım.

birlikte yasamıyoruz ama her fırsatta birlikte kalıyoruz. bakire olmayan kızın defolu olduğu mantıgını erkeklerden değil kadının ta kendisinden cıktığını gordum ben burda.
burası Türkiye:)birde arkadşınızın yabancı olması beni şaşırttı,sırada türk odun erkeği yapısına benzetmiştim,demekki odunluk yabacılardada olabiliyormuş:))

Ya bi de bir sey soracagim adam neden bi restorantta etti ki? Benim esim okyanusa dalip 1 saat sonra elinde bir midyeyle geldi ve midyenin icinden inci bir yuzuk cikarip yildizlarin altinda bana evlilik teklifi etmisti. Ahhh ahhhh ne günlerdi beee:KK61::KK61:. .

Tabi Dermisim hahah :KK70::KK70:

Simdi konu nereye geldi? ? Bu adam kac yasinda? Ve meslegi nedir?? Ayda ne kadar kazaniyor?? Cok zengin oldugundan emin misiniz???
pardon ben ultra zenginde demedim gunluk harcadığı miktarları lux araba kullandığını baba parası yediğini ve şimdi iş kurduğunu soyledim. nereye takıldığınızı soylerseniz ben daha net cevap veririm size?

Back