- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
bu arada erkek arkadasım türk değil.Avrupa avrupa diyorsunuzda burasi Turkiye diyorum bende ne biliyorsun adamin bitek bu kizla gorustugunu kacamak yapmadigini 1 gunluk vs yanindamisin hergun ? Bukadar kesin konusabiliyorsun
Altinda oyle arabasi olup gunluk hicbisey yapmasada 300 tl harcayan adam 300 tlilik yuzukle gelmez coooook deger verdigi kiza ?? Goturdugu mekanin aldigi sigaranin lafini etmez en azi dan bu sekilde etmez
Ben ne universiteler okumuş cebinde bol parasi olan disardan modern gozuken ama beyni orumcek aglariyla kapli olanlar gordum ..
Aksi olanlarda var mesela benim eşim asla takilmaz o duruma hatta bizde evlenmden oncesinde yasadik beni kandirmadi birsey yapmadi ama "bu konudaki cocugun davranislari o tür bir erkegin davranislari gibi degil " onu demek istiyorum
Bende cinsel ozgurluk icin imzayi bekleyen hediye paketi modunda olmadim bunuda savunmuyorum ama
Bahsettigim dusuncedeki erkekleri yok sayip herseyi pembe ,cagdas ,modern gormeye calismayada gerek yok .. bu adamin sandiginiz gibi dusunmedigine eminim
Oyuzden yorumum oyledir nettt
Son düzenleyen: Moderatör: