• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harcadığı parayı basıma kakması.

Avrupa avrupa diyorsunuzda burasi Turkiye diyorum bende ne biliyorsun adamin bitek bu kizla gorustugunu kacamak yapmadigini 1 gunluk vs yanindamisin hergun ? Bukadar kesin konusabiliyorsun
Altinda oyle arabasi olup gunluk hicbisey yapmasada 300 tl harcayan adam 300 tlilik yuzukle gelmez coooook deger verdigi kiza ?? Goturdugu mekanin aldigi sigaranin lafini etmez en azi dan bu sekilde etmez
Ben ne universiteler okumuş cebinde bol parasi olan disardan modern gozuken ama beyni orumcek aglariyla kapli olanlar gordum ..
Aksi olanlarda var mesela benim eşim asla takilmaz o duruma hatta bizde evlenmden oncesinde yasadik beni kandirmadi birsey yapmadi ama "bu konudaki cocugun davranislari o tür bir erkegin davranislari gibi degil " onu demek istiyorum
Bende cinsel ozgurluk icin imzayi bekleyen hediye paketi modunda olmadim bunuda savunmuyorum ama
Bahsettigim dusuncedeki erkekleri yok sayip herseyi pembe ,cagdas ,modern gormeye calismayada gerek yok .. bu adamin sandiginiz gibi dusunmedigine eminim
Oyuzden yorumum oyledir nettt
bu arada erkek arkadasım türk değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
cocuk sızı yemege cıkartıyo 200 lırayı bı gece de harcamıs..yuzugunu almıs zaten su ıkısı sızın hesapla 600 .. yol parasını daha katmadım ıcıne .. sıgara kullanan paketını tasımalı..kendınız alın..neden ıctıgınız sıgaranın parasını dahı ona odetme cabasındasınız ?
fazla abartıyosunuz hemde cok fazlaa..bdv ye yorum yapmam..ama bu konu ne sacma..neyı sorun yapmıssınız boyle.

bence erkek arkadaşınız biraz görgüsüz birazda siz fazla şey bekliyorsunuz maddi durumu iyi diye ikisindende biraz.

cocuk sızı yemege cıkartıyo 200 lırayı bı gece de harcamıs..yuzugunu almıs zaten su ıkısı sızın hesapla 600 .. yol parasını daha katmadım ıcıne .. sıgara kullanan paketını tasımalı..kendınız alın..neden ıctıgınız sıgaranın parasını dahı ona odetme cabasındasınız ?
fazla abartıyosunuz hemde cok fazlaa..bdv ye yorum yapmam..ama bu konu ne sacma..neyı sorun yapmıssınız boyle.

Burak'ın fotoğrafa bakmaktan yorumu okuyamadım bir türlü üç kere başa döndüm. :KK70:

Astelya, sana hak veriyorum. Benim Bey bana 300 liralık bir yüzük takmaya kalksa ben kendimi kötü hissederim doğrusu. Ha parası yoksa tenekeden yüzük taksa bile razı gelirim. Bu biraz değer meselesi... Hele sigara olayına diyecek bir şey bulamıyorum. Garip bir karakter allah yardımcın olsun, lütfen üzülme olur mu...

ben olsam arabadan inip kendi sigaramı kendim alır al bunu sen iç şimdi derdim.400tl lik yüzük ne ki o kadar varlıkta anlamadım.hesap kitap tuttuğuna göre birazcık pinti galiba.siz de sigara almasını falan beklemeyin bence kendi işinizi kendiniz görün.

Tek taşın kartı var mı acaba merak ettim şimdi :D
Kartsızsa ucuzdur ayrılın bence ;) :D

Eski nişanlım 300 liralık yüzük almıstı gururla tasıdım cunku ayda 1,000 lira maas alan bi cocuktu durumu ona musaııttı cok mutlu oldum maasının nerdeyse yarısını vermiş diye
Ben buraya takıldım sadece, 1000 lira maaş alan sevgilim olsaydı, maaşının neredeyse yarısıyla bana yüzük alsaydı bundan mutlu olmazdım, siz niye bu kadar mutlu olmuşsunuz anlamadım, aksine içinize sinmemesi lazımdı sanki. Ya da bende böyle olurdu. Para odaklı gördüm sizi çok.

Hesabı dönüşümlü ödüyormuşsunuz, hediyeler alıyormuşsunuz neyin hesabını yapıyor kaba adam.
Evlilik teklifi yaptığın günün yemek hesabından söz edilir mi ? Ve hatta simit yediriyorsan onun bile parasını göstere göstere ödemeyeceksin. Az adam olun ya..

" Kıroyum ama para bende "

Astelya, sana hak veriyorum. Benim Bey bana 300 liralık bir yüzük takmaya kalksa ben kendimi kötü hissederim doğrusu. Ha parası yoksa tenekeden yüzük taksa bile razı gelirim. Bu biraz değer meselesi... Hele sigara olayına diyecek bir şey bulamıyorum. Garip bir karakter allah yardımcın olsun, lütfen üzülme olur mu...
canım kendine 3 paket sigara alıp bir gece evvelki malborayı verip sen bunu iç ne demektir,bune yüzgözlük,ilişkidede mesafe gerek biraz,adam harcayıp harcayıp pişman oluyor 9 yaşında harçlığının hepsini bitiren çocuk gibi:)

Hesabı dönüşümlü ödüyormuşsunuz, hediyeler alıyormuşsunuz neyin hesabını yapıyor kaba adam.
Evlilik teklifi yaptığın günün yemek hesabından söz edilir mi ? Ve hatta simit yediriyorsan onun bile parasını göstere göstere ödemeyeceksin. Az adam olun ya..

" Kıroyum ama para bende "
yabancıymış sevgilisi..

yabancıymış türkmüş farketmiyor, hangi ırktan milletten olursa olsun görgüsüzlük kroluk başka bişey...
bana çoook itici geldi karşınızdakinin davranışları...
sanki zorla yapıyormuş siz ona yük oluyormuşsunuz gibi...
kaba ve saygısızca buldum.
siz belli ki ince düşünen ayrıntılardan hoşlanan bi kadınsınız..
kendinizi boş yere heder etmeyin.

bu arada erkek arkadasım türk değil.
canım alıntıladığın yazı bana ait değil bu arada.....................................................................................................

Ben buraya takıldım sadece, 1000 lira maaş alan sevgilim olsaydı, maaşının neredeyse yarısıyla bana yüzük alsaydı bundan mutlu olmazdım, siz niye bu kadar mutlu olmuşsunuz anlamadım, aksine içinize sinmemesi lazımdı sanki. Ya da bende böyle olurdu. Para odaklı gördüm sizi çok.
hoşgeldin bu arada:)

Yabancı bir sevgilim olmadı hiç; çok mu rahat oluyorlar ? O zaman uymaz bana :) Bilmiyor mu ki para hesabı yapmak ayıptır ?
Aslında Arapmış da. Yani onlar da bu para mevzularında biz gibiler normalde benim duyduğum gördüğüm... Cömertler yani biz gibi. Bu senin paran benim param olayını daha çok Batılılar yapar normalde.

Son düzenleme:
Back