- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
yoo gayet mantıklı yazmış bir büyük olarak açık ve net,lafı dolandırmamış,gerçekler bunlar..
Porsche bir depo benzinle 750 km yol yapsın bende Mune DeğilimS
Sınıra mal tasimiyorsa hergün 750 km yol yapmiyordur heralde :) aynen gözden gecirin ama bence kendi kendinize kukumav gibi düşünerek degil. Sorun bakalim derdi neymiş?
aynen ya hep hesabı o mu ödüyor
yahu ilginçsiniz bence
evli değilsiniz bişey değilsniz
elin adamına nasıl bu kadar yük gibi bırakıyorsunuz kendinizi..
Allah AllahKonu Sahibi konunun ilk mesajına yazmıştı ve bu namus timsali arkadaştan başkası da dikkat etmedi nedense.
kendiiniz lütfen bukjadar değersiz görmeyin bi insanın sizden alabilceği tek sey 1 et parcası değil ki onu alalı 1 yıl oldu zaten işi biteli cok olmustu sizin mantığınızla.
he adam hesabını biliyor bu konuda haklısınız:)Hesapta sıkıntı var full depo mu harciyor sanki her gun diyerek takildim sadece :) gerisine hemfikirim aynen dedim. Siz benim yazdiklarimi dikkate almayın ters anliyorsunuz.
konu kısmında hala yazıyor ama ayrıntı yani sadece 1 kişi dikkat etmiş :)kadesa nereye yazmış ki uyuduk uyandık diye
ben görmedim :)
birebir katılıyorum...Konuyu okuyunca ozellıkle 200 tl hergun restorana veremem esprisi üzerine oyle anlayıp sormustum, ve yaptıgı odemelerın artık sakayla karısık lafını yapıyor dıye anlamıstım ama konu sahıbının soruma cevabı ben de oduyorum seklınde olunca dusuncemden uzaklastım ama sadece erkeklerden bekleyen kadınları ben de hos goremıyorum maalesef... Bunu kadına deger olarak da görmüyorum...
altında porsh varken 140 tl lik yuzuk alsa uzulmez mıydınız? lutfen doğru soyleyin.
gördüm gördümkonu kısmında hala yazıyor ama ayrıntı yani sadece 1 kişi dikkat etmiş :)
zaten adam lüks arabaya LPG taktırdıysa sırf bunun için bile terk edilir. (müdürüm geyikten atmazsın beni mapus damlarına di miPorsche bir depo benzinle 750 km yol yapsın bende Mune Değilimeğer uyanıklık yapıp LPG takmadıysa, şehiriçi tüketimi 19-20 litrelik bir spor araçtan bahsediyoruz, araba 400 beygir.
e iyi de hayatın müşterek olması bir gün ekmeği sen alıyorsan ertesi gün onun alması değil ki, ortak bir bütçe vardır, gelir ortaktır gider ortaktır, ya da ne bileyim biri maaşının bir bölümünden giderleri yaparken diğeri kredi neyin öder, ailece bulunur işte bir orta yol. ama böyle sen şunu aldın ben bunu aldım bunlar çok ayıp şeyler bana göre. insan eşine aldığı şeyin lafını mı yapar. eşiniz hayatın müşterek olmasını yanlış anlamış.
peki ev işlerine falan yardım eder mi? mesela hayat müşterekse yemek yapıp, sonfra toplayıp bulaşık makinesi çalıştırıyor mu? (hoş bunlar bence sizden yemeğin parasını almadan da yapması gereken şeyler ama mantığı anlamışsınızdır)
evet haklısın . evdede hakkını yiyemem ben evin kuçuk kızıydım annem ablam herseyi yaparlardı evde evlendikten sonra hiç zorluk cekmedim çünkü eşim de oyle asla dagıtmaz evi toplar camasır asar bulasık mak. dizer evi supurur ben bişey yaparsam oda dığerini yapar.mesela çalıştıgım için yemeği sorun yapmaz eve erken giderse kendi yapar öyle işte
Porsche bir depo benzinle 750 km yol yapsın bende Mune Değilimeğer uyanıklık yapıp LPG takmadıysa, şehiriçi tüketimi 19-20 litrelik bir spor araçtan bahsediyoruz, araba 400 beygir.
porsh gercek porsh değil :) lux bı araba yani günlük kaçpara miktar harcadığını yazdım anlasılamadım. bu sekilde soylemek istedim arabanında markasını vermek ıstemedım tanıyan cıkmasın diye. yorumunuz için tesekkur ederim.
İşte o olağanlar bir müddet sonra adamı rahatsız etmiş demek ki. Keşke parayı çıkarıp sigara almasını isteseydiniz. O zaman mahcup olurdu. Bilemiyorum ben mi tuhafım acaba :S Herhalde ben tuhafım. Bu para mevzularında çok takıntılıyım. Diyorum ya eşimle evliydik resmen, ama düğün olup da aynı eve girene kadar istemedim. Kardeşlerime, babama falan aldırdım :) Sizde normalse bu adam niye böyle yaptı ki şimdi? Amaaan kafam karıştı. Şöyle yap böyle yap demek istemiyorum. Zaten ne söylesem zamanla gerçekleşecek hepsi. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim. Mevzu karışık. Bu durumda olsam ben ayrılırdım herhalde. Yapılan şeyin söylenilmesi beni çok rahatsız eder.Daha once bi yorumda yazdım ama görmediniz sanırım markete giderken sigara istemek bizde olağan bi durumdur yani bazen ben inerim arabadan ben alırım ozamanda oyle düşğnmesi imkansıx oyuzden. Sanırım burda bicok arkadasın dediği 2 sevenek kalıyor geriye. Ya pişman oldu yada ben parmağa yuzuğu takınca cok hızlı adapte oldu ciddiyete.
Siz büyük tavsiyesi dinleyin, eğer bu adam sürekli parayı ortaya atıyorsa evlenseniz pişman olursunuz baştan söyleyeyim çünkü bugün bu tip ince hesaplar yapan yarın daha büyük kalemlerin Hesabını yapmaya başlar ve parayı benle mi kazanıyorsun, benimle param için evlendin'e kadar getirir olayı ve çok kırılırsınız.Kesinlikle aynı dusunduğum için uzuldım işte. Aynı gece ben yuzugumu watsapptan arkadaslarıma fln bile gönderdm sevdim aslında mutlu oldum ilk basta. Sonra üst üste gelince yüzükte gozume battı farkındaysanız onuda en sona yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?