Hanımlar yorumlarınızı bekliyorum...

Hehhh işye aynı benmkide böyle yatakta uzanıyorum mesela sen evde misin kelebek rüzgar sesi geliyor gibi oldu diyo. Yayağın içinde bi yandan öbür yana dönsem noldu sesler geliyor diyo. Telefonu duymayıp açmasam hayırdır bu telefon niye açılmadı der bende kızdığım zaman ne var bunda sana soruda mı soramıcaz off yeter ama ya hep aynı seyi yapıyosun sürekli konuyu buraya çekmekten sıkılmadın mı der

Adam aşırı ilgi düşkünü.Sürekli biri tepesinde gülüm balım çiçeğim desin ilgilensin istiyor. Bütün mesele bu. Fikrimi sorarsan bu adam seni çok yorar. Seçim senin.
Ya ben zaten onunla yeterince ilgileniyorum hatta fazla fazla... Oda buna alıştığı için bigün yapmasak altnda bişeyler arıyo ve benm bu ilgime alıştı ona çok normal geliyor artık yaptıklarım..

Benimkinde de bu imaj var ama benim babam polis falan değil oda böyle. Sevgilimin böyle olması tuhaf bence evlendiğimiz zaman ne olacak düşünsene babanın annene sürekli şüpheyle yaklaştığını bi süre sonra kim dayanır buna

Diğer konularınızı da biliyorum bu adam sürekli sizin bir şeylerinizden şikayet ediyor, ailenize saygısı yok.İyi dayanıyorsunuz. Siz şimdi ayrılmak istiyorum deseniz başka biri mi var diye şüphelenecek
Oooooo çoktan dedi bile :) Dün yeter artık çok üstüme geliyosun dynce konuşmak istemiyosun yani kelebek ben varya senin birini bulduğunu düşünüyorum artık bana hiç güven vermiyosun tavırların hiç normal değil demeye başladı onun üstüne kapttım bende telefonu

inş dönüşü olmayan bi ayrılık olur sende kurtulursun net.iyi katlandın sende peygamber sabrımı vsr anlamadımki iyi sabrettin

Bende artık dayanamıyorum en çok da beni anlamamasına, asıl siz kusura bakmayın kafanızı şişiriyorum böyle

inş dönüşü olmayan bi ayrılık olur sende kurtulursun net.iyi katlandın sende peygamber sabrımı vsr anlamadımki iyi sabrettin
HahhaaHakkımızda hayırlısı olsun ama ben ona derdimi anlatmak istiyorum bi şekilde... Çünkü dayanamıyorum beni hatalı suçlu bulmasına. Bana süreki senin yüzünden demesini istemiyorum biraz üzülsün utansın vicdan azabı çeksin bana neler ettiğini görsün bizi bu duruma getirenin kendisi olduğunu anlasın istiyorum.

Bu adam cok tehlikleli. Hemde polis. Böyle bir paranoyak insan zaten polis olmamali. Bu adam ile devam edersen yarin birgün agir siddet yasarsin. Hatta ayrildiginda, izini kaybetirmeye calis. Bu adam seni kolay kolay birakmaz cünkü. Yeni bir telefon numara al, tüm sosyal aglardan block et.

Son düzenleme:
deli deiyi görünce sopasını saklarmış onun sana yaptığı psikopatlıkları sende ona yap

Ben peşimden geleceğini sanmıyorum gururludur çünkü dün de sen isteyene kadar rahatsız etmicem hoşçakal dedi sonrada ne bir mesaj nede arama

Ben peşimden geleceğini sanmıyorum gururludur çünkü dün de sen isteyene kadar rahatsız etmicem hoşçakal dedi sonrada ne bir mesaj nede arama

O ilk zamanlar öyle yapar, ama paranoyak ve kontrolcü tarafi yine daha baskin olur. Ben bu adamda acikcasi gazetelerdeki 3üncü sayfada sevgilisini öldürenler var ya? Ha iste o kapasitede görüyorum onu. Baksana telefonda olmayan seyleri bile duyuyormus. Adamin agir bir psikolojik tedaviye ihtiyaci var.

O zaman da bana deli muamelesi yapıyosun diye kızıyo gülmediğim halde niye gülüyosun ben burda ciddi bişey anlatıyorum sen gülüyosun diye yüzüme telefonu kapadı önceden... Sonrada savunmsı şu oluyo hayır madem haklısın tama işte sus sus neden üsüme geliyosun ki ben haklıyım ben suçlu değilim diye diyo hiç anlamıyomuşum onu

Polis ve askerlerden uzak dururum ben şahsen. Agresif, şüpheci, sinirli, otoriter, emir vermeye meraklı okuyorlar. Karakterleri böyle olduğu için zaten bu mesleklere yöneliyorlar. Uzak dur.

Keske bu adam polis olmasa. Böyle bir psikolojik hastalikla o meslek yapilmamali. Sen ancak baska biri ile beraber oldugunda ve normal bir iliskin oldugunda anlayacaksin bu adamin ne denli bir psikopat oldugunu. Sanirim yas itibari ile fazla iliski yasamadin ve yaptiklari sana normal geliyor.

Adamda asiri derecede özgüvensizlik var ve bence ayni zamanda sizofreni hastasi. Gercekten uzak dur bu adamdan yoksa sana musallat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…