Hanımlar yorumlarınızı bekliyorum...

Canım bence bitirmeyi düşünmeden önce rahatsız olduğun konuları onunla konuşmalısın. Bu yol nedense hiç denenmeden direkt olarak ayrılığa gidiliyor. Benim gördüğüm kadarıyla aranızda iletişimsizlik problemi var, doğru iletişim kuramıyorsunuz, birbirinizi anlamıyorsunuz. Bir ilişki bitirilmeden mutlaka yaşanması gereken evredir; oturup bütün sorunları açık açık konuşmak, tartışmak, rahatsızlıkları ifade etmek. Sen bunu bunu yaptın ben ayrılıyorum demek biraz kolay yolu seçmek. O yüzden önerim, hiç yaptınız mı sonucu ne oldu bilmiyorum ama düşüncelerini açık açık söylemek. Seni rahatsız eden konuları sakin sakin ifade etmek. İletişime açık biriyse bence söylediklerini ciddiye alacaktır. Bulunduğun ruh halini iyice anlat ona. O seni anlamaya başlarsa daha az sorun yaşayacaksınız. Eğer anlamıyor ve devam ediyorsa, bu durumda ayrılık tabii ki kaçınılmaz olur. Sana böyle ithamlarda bulunuyorsa kendini senin için yeterince önemli hissetmiyordur, bunu da düşün.

Bu kadar şüpheci bir sevgiliyle nasıl zaman geçer bilmiyorum. Okurken içim şişti resmen siz nasıl dayanıyorsunuz ?

Bnm arkadaşımın nişanlısı da böyle
Kız işe gideceği için erken uyuyorms sen bana uyuyorum deyip dışarı mı çıkıyorsun yoksa diyormuş
Gece 3 de ariyorms senin sesin uykulu gelmiyor nerdesn beni annenin telinden ara diyorms.
Sürekli gittiği yerden konum gondertiyor. İstese bile kız gece yarısı dışarı cikamaz ailesi ile yaşıyor
Ve kız aynı sizin gibi hiç bi hatası yok ve yapmicak karakter de birisi ama o nişanlısı olan kişi hakkında duyduğuma göre gece barda falan görenler oluyorms kıza yatiorm deyip kendi çıkıyor aslında gecelere
Yani kişi kendinden bilir işi misali ondn bu kadar güvenmiyor kıza.
Ama sizin ilişkinizde bilemedim .

Adam aşırı ilgi düşkünü.Sürekli biri tepesinde gülüm balım çiçeğim desin ilgilensin istiyor. Bütün mesele bu. Fikrimi sorarsan bu adam seni çok yorar. Seçim senin.

Ya bi benim mi hosuma gidiyor boyle ayrintili konular? Ne biliyim bide boyle akici anlatinca hos oluyor :)

Hazır uygun zemin oluşmuşken bıraksanız şu adamı vallahi dert edindim kendime. Adam size zırnık kadar güvenmiyor, suç sizde değil kendisi güvensiz bir insan. İcten içe bu kadar her şeyden şüphelendiğine göre kendi telefona bakmadığı zamanlarda neler yapıyor kimbilir diye düşünüyorum açıkçası. Bu adamın hayatınıza getirdiği hiçbir olumlu durum yok. Bütün gün psikopat psikopat tavırlarını niçin çekiyorsunuz? Ay vallahi kendi başıma gelmiş gibi sinirleniyorum bu adamla ilgili konularınıza kusuruma bakmayın.

Ay vallahi içim soğumadı. 21 yaşındasın üstelik. Yaşıt sayılırız niye yapıyorsun bunu kendine? Çekmek zorunda mısın bu adamı? Inşallah yol verirsin ve karşına doğru düzgün biri çıkar.

Ayrıl.

Bende polis kızıyım bu şüpheciliği mesleğinden geliyor nerden biliyorsun dersen..dışardan lisans tamamladığım yıllarda sınav zamanı arkadaşıma gidiyordum..dışarı çıkmadan anneme arar haber verirdim abartısız zırt pırt arardılar anneme aratırdı benim cep telefonundan değil birde arkadaşımınkini arayıp beni isterlerdi telefona..eve geldik diye arayıp haber verirdim..gece 10 demezler arkadaşın evini ararlardı annesinden telefona beni isterdiler..gittiğim kişinin cep ve ev telefonunu bilmek zorundaydılar..anneme aratırdı birde anneme eve dönünce sorardım neden abartıyosunuz ben degil baban aratiyor tepemde dikiliyo ara ara diye bende ariyordum diyodu..yani bu şüphecilik mesleki bir sey..herzaman sana güveniyoruz ama çevreye güvenmiyoruz imajı veriyorlardı..

Diğer konularınızı da biliyorum bu adam sürekli sizin bir şeylerinizden şikayet ediyor, ailenize saygısı yok.İyi dayanıyorsunuz. Siz şimdi ayrılmak istiyorum deseniz başka biri mi var diye şüphelenecek

Zten defalarca konuştum oda bana önceleri tamam bidaha olmayacak diyodu ama şimdi öyle bi yere geldik ki yaptığının farkında bile değil yada farkında ama görmezden gelmek istiyor. Diyorum ki bak yine benden şüphe ediyosun yapma artık off ya yeter senden özür diledik bu konu için, sürekli geçmişi açıp durma bi insan sürekli sürekli özür diler mi ya hergün hata yapıyorum yanlış yapıyorum diyo üste çıkıyo bianda bakmışım ben suçlu olmuşum yapmadığı bişeyi ona ima eden ben olmuşum... Benim zaten bütün sinirim buna bi türlü yaptıklarını görmüyor artık beni bunaltan o ama kendisi bunalmış benim yüzümden bana böyle söylüyor.

Bu kadar şüpheci bir sevgiliyle nasıl zaman geçer bilmiyorum. Okurken içim şişti resmen siz nasıl dayanıyorsunuz ?
Valla dediğim gibi önceleri normal geliyodu ama düşündükçe böyle bana eziyet ettiğini anladım, sürekli bişeyleri izah ediyorum açıklıyorum ağzımdan yanlış bi kelime çıksa hemen Allah şimdi nasıl inandırcam diye düşünüyorum üstelik açıklama yapmak yeterli olmuyor çoğu zaman ispatlamam gerekiyor... Ona göre bunlar geçmişte kalmış ben haklıymışım ama sürekli bu konuyu ben gündeme getiriyormuşum benim prsikolojim bozulmuş o önceden böyle yaptığı için her sorduğu sorunun altından bu yönde anlamlar çıkartıyomuşum ve o şüphe etmediği halde ben öyle anlıyomuşum. ani iş bianda bna dönüyor

Bence cok iyi düsün derim cnm cok yorulursunuz bununla bir insanin hayatina huzur verecek insan basta belli olur,, Ben Yoruldum mesela basta belliydi aslinda..
Yaa ona göre evlenince geccekti hepsi, ama şimdi bakıyorum yaptıklarıı görmezden geliyor yada gercelten alışmış artık bu duruma ona normal geliyor bişey dynce de ben büyütmüş yanlış anlamış konumuna düşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…