- 29 Kasım 2014
- 2.423
- 2.299
- 168
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ahhh kusura bakmayın haklısınız o 24 ben 21
İyi akşamlar. Son konumda sevgilimin evlilik ısrarlarindan ama daha erken olduğunu düşündüğüm icin babama soyleyemekten ailemin benim evlilik nisanlilik gibi bir duruma hazır olmadigindan bahsetmistim sizlere. Bütün bunların üstüne sen beni istemiyosun bencilsin cesaretsizsin kavuşmak için hiç birşey yapmiyosun diye sürekli bana psikolojik baskı yapan bir sevgili... Konuyu açma amacım arada kalmakti ama sizlerle konustukca aslında kendiminde hazır olmadigini o cok sevdigim insanin bana icten ice neler yaptigini farkına vardım...Sevgilim polis memuru ve paranoyak bir adam. Ben bu paronayakligina önceleri mesleğinden ötürüdür diye ses cikartmadim yeter ki aramiz bozulmasın diye o bana her inanmadiginda ben ona sadece açıklama yapmakla yetinmeyip gittim salak gibi ispatladım.
Ama bi süre sonra anladım ki adam bunu alışkanlık haline getirmiş. Buraya açtığım son konudan sonra anladım ki bu adam bana resmen eziyet ediyor. Açık açık konuşup bitirmeyi düşündüm. Ama şark görevi çıktı dün morali çok bozuktu yine 2 buçuk yılın hatri var o kötüyken ona destek olmak istedimm dün akşam gayet güzel sohbet ettik saat 11 gibi aradım misafirler vardı yeni gittiler napıyosun nasılsın dedim böyle sohbet ettik işte daha sonra annemlerin sesini duydum onların odasında konusuyodum telefonla ona da annemler yatmaya geliyor sanırım ben seni aricam diyip kapadim. Annemlerin yanina gittim daha tv izliyolar dizi bitince yatcaz dediler bende sevgilime mesaj attım aşkım annemler birazdan yatcakmis onlar odasına geçince arasam seni olur mu diye oda olur hayatım tamam dedi ama uykun varsa yat dinlen bak bekleme boşuna dedim saat 11 bucuga geliyodu çünkü.
Oda yok aşkım beklicem dedi annemler 12 ye doğru gittiler aradım sesi uykulu geliyo napıyosun dedim uzanıyorum dedi anladım sen salon da koltukta uyuyakalmissin aşkım hadi kalktım odana geç dedim oda uzaniyodum da öyle bi içim geçmiş aşkım sende yat ama olur mu dedi bende tamam dedim birbirimize iyi geceler dileyip kapattik. 10 dk sonra aradı beni tam uykuya daliyodum benim boynumda bi şişlik var çok canım acıyo stresten mi oldu acaba dedi bende zaten uykuluydum bilmem ki Allah Allah sabah mutlaka doktora gidiyosun seni 8 de uyandircam dedim bunun üStune önce tamam dedi sonrada yok ya bosver sabah sabah ugrasmak istemiyorum dedi bende peki o zaman tamam dedim ne diyim şişlik nedir neyin nesidir napilir ben bilmem ki.
Sonra bana dedi ki tek bişey merak ediyorum bu aksam ısrarla yatmak istemenin sebebi ne sürekli banada yat uyu diyip duruyosun konuşmak mi istemiyosun dedi. Bende saçmalama hayatım konuşalım tabi ben ilk once sen bosuna bekleme yorgunsundur diye istersen bekleme uyu dedm sana daha sonrada zaten sen koltukta uyuyakaldin diye odana geç dedim sende tamam o zaman sende yat uyu diyince yattım dedim tamam dedi kapadı 2 dk sonra yine aradı beni evden arasana diyo. Bana kalırsa kontrol amaçlı dedi bende aradım yine niye benimle konuşmak istemiyosun dedi bende abartıyorsun seni düşünmek de mi suç oldu yorgunsun diye yat uyu dedim hatta bende yatmadan önce saate baktim aylardir ilk defa bu kadar erken saatte yatıyorum kavga da etmedik diye sevindim dedim saatte 12 ye geliyodu erken dediğim sabah 6 buçuk da kalkiyorum da. Sonra heh işte konuşmak istemiyodun yani benimle diyince kızdım bende aylardir ilk defa erken ve huzurlu bi şekilde uyucaktim onunda içine ettin Sağol dedim anladım rahatsız ettik boynum acıyor şişlik var dedim merak bile etmedin yat uyu dedi bende zaten evden de kontrol için ara dedin dedim sonra bağırmaya başladı bende kızdım kapattim yattım uyudum.
Sabah 10 buçuk da uyandırmak için aradım kolay kolay uyanamiyo diye de 3 kere aradim hatta o acıyo uyandım diyo 10 dk geçmeden tekrar arıyorum uyuyakalmistir diye. Her neyse 12 de aramis beni bende is yerinde mutfaktayken. 2. Aramasına yetisebildim telefonu açar açmaz bağırdı bana nerdesin sen niye acmiyosun diye bende mutfaktayim dedim tripli tripli tamam diyip kapadı 1 saat sonra yine aradı neyin var senin sana noluyo diyo asıl sana noluyo ya yine naptim diyorum dün gecenin acısını mi çıkartıyosun ben sadece seninle sohbet etmek istedim ev telefonundan ara diye de ondan dedim sürekli maduru oynama neymiş sana guvenmiyormusum bu yüzden ara demişim kes artık şunu bunlar eskide kaldı sabah ta hadi kalk hadi kalk diyip durdun biraz önce aradım ne oldu mutfaktayim diyosun ne bu haller dedi bende dayanamadım asıl sana yeter beni sikiyosun bunaltiyosun normal olmayan sensin dedim ona göre de benmisim... Kavga ettik kapattık akşam da mesaj atmış sürekli kendi hayatını kendi işini kendi ailesini kendi çıkarlarını düşünen bencil bi kadın... Bense hep biz biz diye düşünüyorum ya elimi tut yada birak 2 ileri bi geri yapma falan yazmış bende elini vicdanına koy artık çok yoruldum bencil olan yaptıklarımi görmeyen sensin dedim oda peki tamam bende yoruldum sen madem dinlenmek istiyosun hoşçakal yazmış. Daha da cevap atmadım. Ama sinir oluyorum onun bu sürekli üste çıkmaya çalışan hallerine ve kendi yaptıklarını doğru buluyo hep.. Allah aşkına bişeyler yazın merak ediyorum fikirlerinizi... Ben mi tuhaf davranmışım ?
Bnm arkadaşımın nişanlısı da böyleHerkes bunu soruyor tam aksine hiç bi hata yapmadım yapmıyorum da... Oda bunun farkında defalarca Özür diledi artık sana bunu yapmicam dedi ama artık öyle bi durumda ki yaptiginin farkına bile varmıyor . Geçen akşam da telefonda konuşuyoruz işten cikmistim aradı napıyosun ne ediyosun diye konuşuyoruz bian da bi ses duydum birisi gelme gelme dur dedi diyo bana. Bende kızdım yoldayım yanımda kimse yok ve tek başıma yürüyorum ses mes de duymadım dedim ben telefondan duydum sen nasıl duymazsin diyo ya duymadım işte diyorum ben deli miyim diyo duysam sana niye duydum demiyim kes artık şunu benden şüphe etme ya dedim onun üstüne kendini kaybetti ben seni mi suçluyorum ben senden şüphe etmiyorum alismissin sürekli aynı şeyi diyosun ben sadece bi ses duydum ve bunu sana sordum ne var bunda diyo bende duymadım o sesi bunda ne var diyorum bana deli muamelesi yaptın diyo
Hazır uygun zemin oluşmuşken bıraksanız şu adamı vallahi dert edindim kendime. Adam size zırnık kadar güvenmiyor, suç sizde değil kendisi güvensiz bir insan. İcten içe bu kadar her şeyden şüphelendiğine göre kendi telefona bakmadığı zamanlarda neler yapıyor kimbilir diye düşünüyorum açıkçası. Bu adamın hayatınıza getirdiği hiçbir olumlu durum yok. Bütün gün psikopat psikopat tavırlarını niçin çekiyorsunuz? Ay vallahi kendi başıma gelmiş gibi sinirleniyorum bu adamla ilgili konularınıza kusuruma bakmayın.İyi akşamlar. Son konumda sevgilimin evlilik ısrarlarindan ama daha erken olduğunu düşündüğüm icin babama soyleyemekten ailemin benim evlilik nisanlilik gibi bir duruma hazır olmadigindan bahsetmistim sizlere. Bütün bunların üstüne sen beni istemiyosun bencilsin cesaretsizsin kavuşmak için hiç birşey yapmiyosun diye sürekli bana psikolojik baskı yapan bir sevgili... Konuyu açma amacım arada kalmakti ama sizlerle konustukca aslında kendiminde hazır olmadigini o cok sevdigim insanin bana icten ice neler yaptigini farkına vardım...Sevgilim polis memuru ve paranoyak bir adam. Ben bu paronayakligina önceleri mesleğinden ötürüdür diye ses cikartmadim yeter ki aramiz bozulmasın diye o bana her inanmadiginda ben ona sadece açıklama yapmakla yetinmeyip gittim salak gibi ispatladım.
Ama bi süre sonra anladım ki adam bunu alışkanlık haline getirmiş. Buraya açtığım son konudan sonra anladım ki bu adam bana resmen eziyet ediyor. Açık açık konuşup bitirmeyi düşündüm. Ama şark görevi çıktı dün morali çok bozuktu yine 2 buçuk yılın hatri var o kötüyken ona destek olmak istedimm dün akşam gayet güzel sohbet ettik saat 11 gibi aradım misafirler vardı yeni gittiler napıyosun nasılsın dedim böyle sohbet ettik işte daha sonra annemlerin sesini duydum onların odasında konusuyodum telefonla ona da annemler yatmaya geliyor sanırım ben seni aricam diyip kapadim. Annemlerin yanina gittim daha tv izliyolar dizi bitince yatcaz dediler bende sevgilime mesaj attım aşkım annemler birazdan yatcakmis onlar odasına geçince arasam seni olur mu diye oda olur hayatım tamam dedi ama uykun varsa yat dinlen bak bekleme boşuna dedim saat 11 bucuga geliyodu çünkü.
Oda yok aşkım beklicem dedi annemler 12 ye doğru gittiler aradım sesi uykulu geliyo napıyosun dedim uzanıyorum dedi anladım sen salon da koltukta uyuyakalmissin aşkım hadi kalktım odana geç dedim oda uzaniyodum da öyle bi içim geçmiş aşkım sende yat ama olur mu dedi bende tamam dedim birbirimize iyi geceler dileyip kapattik. 10 dk sonra aradı beni tam uykuya daliyodum benim boynumda bi şişlik var çok canım acıyo stresten mi oldu acaba dedi bende zaten uykuluydum bilmem ki Allah Allah sabah mutlaka doktora gidiyosun seni 8 de uyandircam dedim bunun üStune önce tamam dedi sonrada yok ya bosver sabah sabah ugrasmak istemiyorum dedi bende peki o zaman tamam dedim ne diyim şişlik nedir neyin nesidir napilir ben bilmem ki.
Sonra bana dedi ki tek bişey merak ediyorum bu aksam ısrarla yatmak istemenin sebebi ne sürekli banada yat uyu diyip duruyosun konuşmak mi istemiyosun dedi. Bende saçmalama hayatım konuşalım tabi ben ilk once sen bosuna bekleme yorgunsundur diye istersen bekleme uyu dedm sana daha sonrada zaten sen koltukta uyuyakaldin diye odana geç dedim sende tamam o zaman sende yat uyu diyince yattım dedim tamam dedi kapadı 2 dk sonra yine aradı beni evden arasana diyo. Bana kalırsa kontrol amaçlı dedi bende aradım yine niye benimle konuşmak istemiyosun dedi bende abartıyorsun seni düşünmek de mi suç oldu yorgunsun diye yat uyu dedim hatta bende yatmadan önce saate baktim aylardir ilk defa bu kadar erken saatte yatıyorum kavga da etmedik diye sevindim dedim saatte 12 ye geliyodu erken dediğim sabah 6 buçuk da kalkiyorum da. Sonra heh işte konuşmak istemiyodun yani benimle diyince kızdım bende aylardir ilk defa erken ve huzurlu bi şekilde uyucaktim onunda içine ettin Sağol dedim anladım rahatsız ettik boynum acıyor şişlik var dedim merak bile etmedin yat uyu dedi bende zaten evden de kontrol için ara dedin dedim sonra bağırmaya başladı bende kızdım kapattim yattım uyudum.
Sabah 10 buçuk da uyandırmak için aradım kolay kolay uyanamiyo diye de 3 kere aradim hatta o acıyo uyandım diyo 10 dk geçmeden tekrar arıyorum uyuyakalmistir diye. Her neyse 12 de aramis beni bende is yerinde mutfaktayken. 2. Aramasına yetisebildim telefonu açar açmaz bağırdı bana nerdesin sen niye acmiyosun diye bende mutfaktayim dedim tripli tripli tamam diyip kapadı 1 saat sonra yine aradı neyin var senin sana noluyo diyo asıl sana noluyo ya yine naptim diyorum dün gecenin acısını mi çıkartıyosun ben sadece seninle sohbet etmek istedim ev telefonundan ara diye de ondan dedim sürekli maduru oynama neymiş sana guvenmiyormusum bu yüzden ara demişim kes artık şunu bunlar eskide kaldı sabah ta hadi kalk hadi kalk diyip durdun biraz önce aradım ne oldu mutfaktayim diyosun ne bu haller dedi bende dayanamadım asıl sana yeter beni sikiyosun bunaltiyosun normal olmayan sensin dedim ona göre de benmisim... Kavga ettik kapattık akşam da mesaj atmış sürekli kendi hayatını kendi işini kendi ailesini kendi çıkarlarını düşünen bencil bi kadın... Bense hep biz biz diye düşünüyorum ya elimi tut yada birak 2 ileri bi geri yapma falan yazmış bende elini vicdanına koy artık çok yoruldum bencil olan yaptıklarımi görmeyen sensin dedim oda peki tamam bende yoruldum sen madem dinlenmek istiyosun hoşçakal yazmış. Daha da cevap atmadım. Ama sinir oluyorum onun bu sürekli üste çıkmaya çalışan hallerine ve kendi yaptıklarını doğru buluyo hep.. Allah aşkına bişeyler yazın merak ediyorum fikirlerinizi... Ben mi tuhaf davranmışım ?
Ay vallahi içim soğumadı. 21 yaşındasın üstelik. Yaşıt sayılırız niye yapıyorsun bunu kendine? Çekmek zorunda mısın bu adamı? Inşallah yol verirsin ve karşına doğru düzgün biri çıkar.Hazır uygun zemin oluşmuşken bıraksanız şu adamı vallahi dert edindim kendime. Adam size zırnık kadar güvenmiyor, suç sizde değil kendisi güvensiz bir insan. İcten içe bu kadar her şeyden şüphelendiğine göre kendi telefona bakmadığı zamanlarda neler yapıyor kimbilir diye düşünüyorum açıkçası. Bu adamın hayatınıza getirdiği hiçbir olumlu durum yok. Bütün gün psikopat psikopat tavırlarını niçin çekiyorsunuz? Ay vallahi kendi başıma gelmiş gibi sinirleniyorum bu adamla ilgili konularınıza kusuruma bakmayın.
İyi akşamlar. Son konumda sevgilimin evlilik ısrarlarindan ama daha erken olduğunu düşündüğüm icin babama soyleyemekten ailemin benim evlilik nisanlilik gibi bir duruma hazır olmadigindan bahsetmistim sizlere. Bütün bunların üstüne sen beni istemiyosun bencilsin cesaretsizsin kavuşmak için hiç birşey yapmiyosun diye sürekli bana psikolojik baskı yapan bir sevgili... Konuyu açma amacım arada kalmakti ama sizlerle konustukca aslında kendiminde hazır olmadigini o cok sevdigim insanin bana icten ice neler yaptigini farkına vardım...Sevgilim polis memuru ve paranoyak bir adam. Ben bu paronayakligina önceleri mesleğinden ötürüdür diye ses cikartmadim yeter ki aramiz bozulmasın diye o bana her inanmadiginda ben ona sadece açıklama yapmakla yetinmeyip gittim salak gibi ispatladım.
Zten defalarca konuştum oda bana önceleri tamam bidaha olmayacak diyodu ama şimdi öyle bi yere geldik ki yaptığının farkında bile değil yada farkında ama görmezden gelmek istiyor. Diyorum ki bak yine benden şüphe ediyosun yapma artık off ya yeter senden özür diledik bu konu için, sürekli geçmişi açıp durma bi insan sürekli sürekli özür diler mi ya hergün hata yapıyorum yanlış yapıyorum diyo üste çıkıyo bianda bakmışım ben suçlu olmuşum yapmadığı bişeyi ona ima eden ben olmuşum... Benim zaten bütün sinirim buna bi türlü yaptıklarını görmüyor artık beni bunaltan o ama kendisi bunalmış benim yüzümden bana böyle söylüyor.Canım bence bitirmeyi düşünmeden önce rahatsız olduğun konuları onunla konuşmalısın. Bu yol nedense hiç denenmeden direkt olarak ayrılığa gidiliyor. Benim gördüğüm kadarıyla aranızda iletişimsizlik problemi var, doğru iletişim kuramıyorsunuz, birbirinizi anlamıyorsunuz. Bir ilişki bitirilmeden mutlaka yaşanması gereken evredir; oturup bütün sorunları açık açık konuşmak, tartışmak, rahatsızlıkları ifade etmek. Sen bunu bunu yaptın ben ayrılıyorum demek biraz kolay yolu seçmek. O yüzden önerim, hiç yaptınız mı sonucu ne oldu bilmiyorum ama düşüncelerini açık açık söylemek. Seni rahatsız eden konuları sakin sakin ifade etmek. İletişime açık biriyse bence söylediklerini ciddiye alacaktır. Bulunduğun ruh halini iyice anlat ona. O seni anlamaya başlarsa daha az sorun yaşayacaksınız. Eğer anlamıyor ve devam ediyorsa, bu durumda ayrılık tabii ki kaçınılmaz olur. Sana böyle ithamlarda bulunuyorsa kendini senin için yeterince önemli hissetmiyordur, bunu da düşün.
ben 21 yaşındayım oda 24Yaş kaç canım? 5?
Valla dediğim gibi önceleri normal geliyodu ama düşündükçe böyle bana eziyet ettiğini anladım, sürekli bişeyleri izah ediyorum açıklıyorum ağzımdan yanlış bi kelime çıksa hemen Allah şimdi nasıl inandırcam diye düşünüyorum üstelik açıklama yapmak yeterli olmuyor çoğu zaman ispatlamam gerekiyor... Ona göre bunlar geçmişte kalmış ben haklıymışım ama sürekli bu konuyu ben gündeme getiriyormuşum benim prsikolojim bozulmuş o önceden böyle yaptığı için her sorduğu sorunun altından bu yönde anlamlar çıkartıyomuşum ve o şüphe etmediği halde ben öyle anlıyomuşum. ani iş bianda bna dönüyorBu kadar şüpheci bir sevgiliyle nasıl zaman geçer bilmiyorum. Okurken içim şişti resmen siz nasıl dayanıyorsunuz ?
Yaa ona göre evlenince geccekti hepsi, ama şimdi bakıyorum yaptıklarıı görmezden geliyor yada gercelten alışmış artık bu duruma ona normal geliyor bişey dynce de ben büyütmüş yanlış anlamış konumuna düşüyorumBence cok iyi düsün derim cnm cok yorulursunuz bununla bir insanin hayatina huzur verecek insan basta belli olur,, Ben Yoruldum mesela basta belliydi aslinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?