Hanımlar yorumlarınızı bekliyorum...

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
İyi akşamlar. Son konumda sevgilimin evlilik ısrarlarindan ama daha erken olduğunu düşündüğüm icin babama soyleyemekten ailemin benim evlilik nisanlilik gibi bir duruma hazır olmadigindan bahsetmistim sizlere. Bütün bunların üstüne sen beni istemiyosun bencilsin cesaretsizsin kavuşmak için hiç birşey yapmiyosun diye sürekli bana psikolojik baskı yapan bir sevgili... Konuyu açma amacım arada kalmakti ama sizlerle konustukca aslında kendiminde hazır olmadigini o cok sevdigim insanin bana icten ice neler yaptigini farkına vardım...Sevgilim polis memuru ve paranoyak bir adam. Ben bu paronayakligina önceleri mesleğinden ötürüdür diye ses cikartmadim yeter ki aramiz bozulmasın diye o bana her inanmadiginda ben ona sadece açıklama yapmakla yetinmeyip gittim salak gibi ispatladım.

Ama bi süre sonra anladım ki adam bunu alışkanlık haline getirmiş. Buraya açtığım son konudan sonra anladım ki bu adam bana resmen eziyet ediyor. Açık açık konuşup bitirmeyi düşündüm. Ama şark görevi çıktı dün morali çok bozuktu yine 2 buçuk yılın hatri var o kötüyken ona destek olmak istedimm dün akşam gayet güzel sohbet ettik saat 11 gibi aradım misafirler vardı yeni gittiler napıyosun nasılsın dedim böyle sohbet ettik işte daha sonra annemlerin sesini duydum onların odasında konusuyodum telefonla ona da annemler yatmaya geliyor sanırım ben seni aricam diyip kapadim. Annemlerin yanina gittim daha tv izliyolar dizi bitince yatcaz dediler bende sevgilime mesaj attım aşkım annemler birazdan yatcakmis onlar odasına geçince arasam seni olur mu diye oda olur hayatım tamam dedi ama uykun varsa yat dinlen bak bekleme boşuna dedim saat 11 bucuga geliyodu çünkü.

Oda yok aşkım beklicem dedi annemler 12 ye doğru gittiler aradım sesi uykulu geliyo napıyosun dedim uzanıyorum dedi anladım sen salon da koltukta uyuyakalmissin aşkım hadi kalk odana geç dedim oda uzaniyodum da öyle bi içim geçmiş aşkım sende yat ama olur mu dedi bende tamam dedim birbirimize iyi geceler dileyip kapattik. 10 dk sonra aradı beni tam uykuya daliyodum benim boynumda bi şişlik var çok canım acıyo stresten mi oldu acaba dedi bende zaten uykuluydum bilmem ki Allah Allah sabah mutlaka doktora gidiyosun seni 8 de uyandircam dedim bunun üStune önce tamam dedi sonrada yok ya bosver sabah sabah ugrasmak istemiyorum dedi bende peki o zaman tamam dedim ne diyim şişlik nedir neyin nesidir napilir ben bilmem ki.

Sonra bana dedi ki tek bişey merak ediyorum bu aksam ısrarla yatmak istemenin sebebi ne sürekli banada yat uyu diyip duruyosun konuşmak mi istemiyosun dedi. Bende saçmalama hayatım konuşalım tabi ben ilk once sen bosuna bekleme yorgunsundur diye istersen bekleme uyu dedm sana daha sonrada zaten sen koltukta uyuyakaldin diye odana geç dedim sende tamam o zaman sende yat uyu diyince yattım dedim tamam dedi kapadı 2 dk sonra yine aradı beni evden arasana diyo. Bana kalırsa kontrol amaçlı dedi bende aradım yine niye benimle konuşmak istemiyosun dedi bende abartıyorsun seni düşünmek de mi suç oldu yorgunsun diye yat uyu dedim hatta bende yatmadan önce saate baktim aylardir ilk defa bu kadar erken saatte yatıyorum kavga da etmedik diye sevindim dedim saatte 12 ye geliyodu erken dediğim sabah 6 buçuk da kalkiyorum da. Sonra heh işte konuşmak istemiyodun yani benimle diyince kızdım bende aylardir ilk defa erken ve huzurlu bi şekilde uyucaktim onunda içine ettin Sağol dedim anladım rahatsız ettik boynum acıyor şişlik var dedim merak bile etmedin yat uyu dedi bende zaten evden de kontrol için ara dedin dedim sonra bağırmaya başladı bende kızdım kapattim yattım uyudum.

Sabah 10 buçuk da uyandırmak için aradım kolay kolay uyanamiyo diye de 3 kere aradim hatta o acıyo uyandım diyo 10 dk geçmeden tekrar arıyorum uyuyakalmistir diye. Her neyse 12 de aramis beni bende is yerinde mutfaktayken. 2. Aramasına yetisebildim telefonu açar açmaz bağırdı bana nerdesin sen niye acmiyosun diye bende mutfaktayim dedim tripli tripli tamam diyip kapadı 1 saat sonra yine aradı neyin var senin sana noluyo diyo asıl sana noluyo ya yine naptim diyorum dün gecenin acısını mi çıkartıyosun ben sadece seninle sohbet etmek istedim ev telefonundan ara diye de ondan dedim sürekli maduru oynama neymiş sana guvenmiyormusum bu yüzden ara demişim kes artık şunu bunlar eskide kaldı sabah ta hadi kalk hadi kalk diyip durdun biraz önce aradım ne oldu mutfaktayim diyosun ne bu haller dedi bende dayanamadım asıl sana yeter beni sikiyosun bunaltiyosun normal olmayan sensin dedim ona göre de benmisim... Kavga ettik kapattık akşam da mesaj atmış sürekli kendi hayatını kendi işini kendi ailesini kendi çıkarlarını düşünen bencil bi kadın... Bense hep biz biz diye düşünüyorum ya elimi tut yada birak 2 ileri bi geri yapma falan yazmış bende elini vicdanına koy artık çok yoruldum bencil olan yaptıklarımi görmeyen sensin dedim oda peki tamam bende yoruldum sen madem dinlenmek istiyosun hoşçakal yazmış. Daha da cevap atmadım. Ama sinir oluyorum onun bu sürekli üste çıkmaya çalışan hallerine ve kendi yaptıklarını doğru buluyo hep.. Allah aşkına bişeyler yazın merak ediyorum fikirlerinizi... Ben mi tuhaf davranmışım ?

Son düzenleme:
Sen normalsin ama o ilgi delisi ve nazli. Çok yorar seni bence.

Kusura bakmayın o kadar doluyum ki detaya çok girmisim... Teşekkür ederim

Bu adamın size karşı bu kadar güvensizliği niye ?
Kendisinde mi bir sorun var yoksa geçmişte bi hata yapıp onun güvenini mi sarstiniz ki gece yarısı evden ara falan diye paranoyakca konuşabiliyor

Bu adamın size karşı bu kadar güvensizliği niye ?
Kendisinde mi bir sorun var yoksa geçmişte bi hata yapıp onun güvenini mi sarstiniz ki gece yarısı evden ara falan diye paranoyakca konuşabiliyor
Herkes bunu soruyor tam aksine hiç bi hata yapmadım yapmıyorum da... Oda bunun farkında defalarca Özür diledi artık sana bunu yapmicam dedi ama artık öyle bi durumda ki yaptiginin farkına bile varmıyor . Geçen akşam da telefonda konuşuyoruz işten cikmistim aradı napıyosun ne ediyosun diye konuşuyoruz bian da bi ses duydum birisi gelme gelme dur dedi diyo bana. Bende kızdım yoldayım yanımda kimse yok ve tek başıma yürüyorum ses mes de duymadım dedim ben telefondan duydum sen nasıl duymazsin diyo ya duymadım işte diyorum ben deli miyim diyo duysam sana niye duydum demiyim kes artık şunu benden şüphe etme ya dedim onun üstüne kendini kaybetti ben seni mi suçluyorum ben senden şüphe etmiyorum alismissin sürekli aynı şeyi diyosun ben sadece bi ses duydum ve bunu sana sordum ne var bunda diyo bende duymadım o sesi bunda ne var diyorum bana deli muamelesi yaptın diyo

Klasik polis karakteri...
Sorgulayıcı ve şüpheci.
Aynı zamanda agresif.
Stresli yaşamları var.
İstemeden yaptığı hareketler de var.
Önceki konunuzu bilmiyorum.
Ama evlilik muhabbetinden size kinlenmiş ve böyle davranıyor da olabilir.

Anlamaz farkinda değil çünkü. Benimde buna benzer bir ilişkim vardi. Çok kisa bir süre tahammül edebildim ki o bile zaman kaybiymis
Ben anlamasini istiyorum ama onun yüzünden bu ilişkinin bu duruma geldiğini anlasin istiyorum ama yokk onun gözünde ben hataliyim

Bunun etkisi büyük zaten. Onu istemedigimi oyaladigimi düşünüyo ve bu yuzden her konuyu buralara yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…