- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
aynı binada değilim ama arada bi sokak var yürüyerek 3 dk ailem. :) ama inanın çağırmayla zorla geliyolar. dün akşam çaya çağırdık gelin die 40 nazla geldiler. siz bize gelin diyo babam :) siz 10 gelin biz 1 gelelim diolar. öyle rahatsız asla etmezler. faydaları var zararları yok. çat kapı arayıp gelmezler asla annem daha gündüz oturmasına öyle gelmedi. hep ben gidiyim isterler yani. babannemle annem aynı evde yaşıyr babannem sitem eder sürekli beni yanında onlarla olayım ister ama malesef olmuyr çalışıyorum herkesn kendine göre işi var gücü var diorum geçiyorm annemde babamda çok anlayışlıdır. kv 10 15 dk arabayla benim. annemle bi sokak var evide ordan isteyen kv idi bababmla işe gidiorum die. ama gel gör ki hep ordayım annemdeyz zanneder ona gitmeynce surat asar annemlere gidicez diyince laf vurur yüzü değişir falan düşünün ki bide aynı binada oturcaz valla keser adamı herhalde :) lkendisi annesinden çıkmamış zamanında ama empati yapmıyor banaa..lafa gelince ben sitem ettm geçen annemlere gdince yüzün düşüyor die ama öyle değilmiş bilerek ordan ev aldırmış ki onun gidemediği yerde annem hep yanımda olacağı içinmiş art niyeti yokmş falan filanmışş hiç inandırıcı gelmiyor bazen. ama aynı bina istemem ben.zamanında ev alırken anneme aynı sokakta ev vardı eşim istedi ben istemedim ne gerek var die. bi sokak öteden aldırdım. ailem rahatsız edeceği için değil ben kendim arada en azında sokak olsun özlensin isterim ondan. şimdi bebeğim olcak annem bakcak ona götürcem yakın zaten. tabi kv bakalım ne dicek bu duruma bebek bakmaya.. ama yinede aynı bina istemem tavsiyede etmem hem annemle hemde kv ile gerek yok bencee ..