- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic boyle seyler yasamiyoruz biz..annem cok faaldir surekli gunlerde,disarlarda.evde oldugu zaman da babamla gezerler,sikiliyorum evde durmuyosun diyorum..ben de istedigim gibi cikiyorum ,arkadaslarimi agirliyorum.anneme gelen olunca canim isterse sevdigim insanlarsa gidiyorum,kalabaligu cok sevmedigimden gitmiyorum...gayet bagimsiz bi hayatimiz var,arada evde olursa cikip sinemaya ya da yuruyuse gidiyoruz...hafta sonlari esimle kalmali kacamaklarimiz oluyo,istedigim aksam plan yapip cikabiliuorum..işte bu da bağımsız hayatın olmasına engel olur
yani ailen ile araya hiçbir zaman sınır çizemezsin
annene bugün canım seninle çay içmek istemiyor diyemezsin
evin uzak olsa şuraya gideceğim vs dersin ama aynı apartmanda bu da olmaz
Hic boyle seyler yasamiyoruz biz..annem cok faaldir surekli gunlerde,disarlarda.evde oldugu zaman da babamla gezerler,sikiliyorum evde durmuyosun diyorum..ben de istedigim gibi cikiyorum ,arkadaslarimi agirliyorum.anneme gelen olunca canim isterse sevdigim insanlarsa gidiyorum,kalabaligu cok sevmedigimden gitmiyorum...gayet bagimsiz bi hayatimiz var,arada evde olursa cikip sinemaya ya da yuruyuse gidiyoruz...hafta sonlari esimle kalmali kacamaklarimiz oluyo,istedigim aksam plan yapip cikabiliuorum..
ayy yok ben almayım annem her gittiğim arkadaş gezmesine gelmeye kalkar
calismasaydim ben de cocugumu baktirmazdim ama calisinca bakacak birileri gerekiyo maalesef.ayri bir Evimiz olmasina ragmen oturuyoruz herseyden onemlisi kizim cok mutlu burda olmaktankonu sahibi annem gelir yazmış da ben ona cevaben bunu yazdım
açıkçası ben kimsenin elinin altında olmak istemem
aynı sitede görümcem var
oğlum küçükken akşam uğrayalım çocukla oynayalım modunda idilerdi
ışık da evlerinden görünüyor
arıyorlar gelelim mi bir akşam şu bir akşam bu ama her seferinde bir bahane de uyduramıyorsun ya da gelip zili çalıyorlar geçiyorduk diyorlar vs vs
o nedenle kendi ailemle de eşimin ailesi ile de bir arada olmak istemem
bir de bana hep o ailenin küçük çocuğu modundan kurtulunmaz gibi geliyor çocuğuma vs de ailelerin bakması fikrine karşı olduğum için bence ideal bir yaşam şekli değil
siz mutluymuşsunuz ne güzel
calismasaydim ben de cocugumu baktirmazdim ama calisinca bakacak birileri gerekiyo maalesef.ayri bir Evimiz olmasina ragmen oturuyoruz herseyden onemlisi kizim cok mutlu burda olmaktan
Benim annem biz cagirinca bile gelmiyor,siz rahat rahat oturun diyo...ben de ona gelen olunca cogu zaman gitmiyorum
Kapı zilinin
Selam valla telin sesını kapatıyorum yıne ısrarla arıyor annem açmayıncada kapıya gelıyor uyuyordur bu kız rahatsız etmeyım demıyor yahu telı niye açmadın dıyor uyuyordum anne desemde bu saatte uykumu olur dıyor laf anlamıyor ama bidaki sefere eşim evde oldugunda gelırse kapıyı geç açıp bornozla çıkıcam anlasın bıraz yahuEvlilikten sonra yapılacak en büyük hata bence. Ha çocuk olunca çalışma durumunda, bakan anneane ya da babaanneye yakın yere taşınılıyor buna lafım yok ama durup dururken hiç gerek yok. Ne kadar uzak o kadar tatlı. Bunu ailesine yakın oturan biri olarak soyluyorum.
Aynen bide öyle bı durum var her misafırımde annemde bende olmak istıyo haliyle arkadaşlar rahatsız oluyo yanında herşey konuşulmuyo birde kokan bı yemeyı yanlız yiyemıyorsun mesela balık hep birlikte yeniliyo erkek kardeşimde aynı bınada balıgı yanlız eşimle cocugumla yedıgımı hatırlamıyorum yani özel bı anın hiç olmuyor maaalesefayy yok ben almayım annem her gittiğim arkadaş gezmesine gelmeye kalkar
Ben yaşadım hemde yıllarca ev alana kadarHanımlar evlenip kendi ailesiyle aynı apartmanda yaşayanlar varsa yaşadıklarını sıkıntıları artı yönleri vs paylaşabilir misiniz ?
Ben yaşadım hemde yıllarca ev alana kadar
Hayatımın en rahat dönemi olduğu için evimi de 1 sokak yukarıdan aldım :)
Sabah oğlumu iki kat yukarı çıkar bırak işe git , akşam gel yemek hazır . Bak yazarken özledim o günleri . Ama benim ailem değişik insanlardır . Yani iki kat altlarında yıllarca oturdum 4 kere çaya gelmemişlerdir.
Bence yaşanır dene ne kaybedersin ki ?
Şöyle ki bizim evde balık pişmez , koktuğu için sadece dışarıda yenir. :)peki ben bir şey sorsam
mesela eşiniz hiç mi bu akşam da balık yiyelim diye eline alıp gelmedi
yani yukardan hazır yemek olayı bana çok garip geliyor da
o gün canının bir şey istemesi imkanını ortadan kaldırıyor sanki annem bunu pişirmiş bunu uygun görmüş
ben kendi evimde yemeğime karar dahi veremiyorum gibi hissetmiyor musunuz
hani bekar olup ailesi ile yaşayanlara diyoruz ya orası annenin evi kendi evine çık kendi kurallarınla yaşarsın diye
ben bu aynı apartmanda yaşayınca bu kendi evin kendi kuralın hissi olmuyormuş gibi geliyor
ben hiç denemediğim için bilmiyorum ama siz çok güzel anlatmışsınız
eşinizin ailesinin tepkilerini merak ettim zira ben öyle olsam bilemiyorum kv demin yüzü nasıl olur lafı nasıl vurur die düşünürüm :)Ay ben ben ben. 7 aydır evliyim ve kendi ailemle aynı apartmanda yaşıyorum. Mesela insanlar sanıyor ki duyunca ben hergün anneme iniyorum filan. Ama tam tersi hafta da 2-3 ama kendi isteğimle böyle. Eşim sağolsun bazen kendi diyor hatta hadi annemlerine inelim diye yani benim ailem için. Ama bana kendi annem senin de yuvan, evin ayrı artık kendi evine alış sende demişti.. Sağolsun anammm ne güzel dedi valla. Herkes böyle olamıyor vallahi ay çok övdüm şu an ahajjaYa da annem gelir bana sevdiğimiz birşey yaptıysa getirir. İşte ama insanlar da ben anamdan çıkmıyorum sanır insanlar derken eşim veya ailesi değil yani aramızda asla sorun yok ve kendi kızları gibi davranıp üstüme titretler karşılıklı olarak. Ee oğullarını aldm
Hanımlar evlenip kendi ailesiyle aynı apartmanda yaşayanlar varsa yaşadıklarını sıkıntıları artı yönleri vs paylaşabilir misiniz ?
Aynen bide öyle bı durum var her misafırımde annemde bende olmak istıyo haliyle arkadaşlar rahatsız oluyo yanında herşey konuşulmuyo birde kokan bı yemeyı yanlız yiyemıyorsun mesela balık hep birlikte yeniliyo erkek kardeşimde aynı bınada balıgı yanlız eşimle cocugumla yedıgımı hatırlamıyorum yani özel bı anın hiç olmuyor maaalesef
calismasaydim ben de cocugumu baktirmazdim ama calisinca bakacak birileri gerekiyo maalesef.ayri bir Evimiz olmasina ragmen oturuyoruz herseyden onemlisi kizim cok mutlu burda olmaktan
Benim annem biz cagirinca bile gelmiyor,siz rahat rahat oturun diyo...ben de ona gelen olunca cogu zaman gitmiyorum
Şaşırmayın. Kız anneleri melek erkek anneleri şeytan. Ama kadının erkek kardeşi varsa kural değişir. Kız annesi erkek annesi de olsa kk üyesinin annesi her daim (kız veya erkek annesi olması farketmez) melektir.
Mesela erkek annesi her akşam yemeğini yapıp verse buralar “niye sana yemek hazırlıyor ki. Ne yiyeceğine bile karışıyor kendi yemek zevkini sana empoze ediyor at o yemekleri çöpe” diye inler o yorumlar da beğeni yağmuruna tutulurdu.
Ben burada, çocuklarıma evlenirken veya sonrasında maddi destek olmamayı, evlendikten sonra onlara gitmemeyi ve onları da evime kabul etmemeyi, malı mülkü yiyip keyfime bakmayı öğrendim.
Bu arada ben de aileme yakınım ama bunu eşim istedi. Aynı binada olmayı istemem.