Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Beni seveni ben de severim
Beni sevmeyeni ben de sevmem
Beni çok seveni ben de çok severim
Beni az seveni ben de az severim
Seviyormuş gibi yapıp sevmeyeni hiç sevmem
Ben burlarda takılıyosam anlayın ki sizi seviyorum
Seviyorsanız ilgilenin
İlgilenmiyosanız çekip gideceğim
Ben seviyorsam siz de seveceksiniz uleeyyynnnnn!!!!!!!!! NOKTA . İşte o kadar :KK22::117::117:

bebeğim seni seviyorum ama kocamı da seviyorum ne yapayım 2 ye bölünemem ya:KK47::KK47:

Tekrar geldim :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
çocuklarıma bilgi yarışması yapacam yarın onu hazırlıyorum arada da burdayım. hepinizi kucaklıyorum:124:

kızım sende boşa bu adamı gel türkiyeden koca bulalım sana :KK53::KK53:
neymiş o ok ok:KK47::KK47:

ahahha oyle hersey kolaycacik oluverseydi tobe tobe kiz Allah korusun beni kocamdan ayirmaya mi kalkiyonuz.Bu sokak ortasinda dayak yiyipte ayirmaya calisan baska bi kisi araya girince sana ne kocam doverde severde hesabina donup kari koca o kisiyi dalmaya benzehi ahah.Hakkaten bazen cok kiziyorum ama sonra geldi gonlumu aldi:KK17: Napsin o da cok calisiyo gec geliyor eve yoruluyor ama bende calisiyorum yoruluyorum napiim:KK17:

olacak bak gör dediydi dersin..
bu zamanda bu kadar gelişen tıpla olmassa bende ineğim..:KK52::KK52:

Hadi insallah datlum valla bu cavurun memleketinde ilerimi geri mi ben anlayamadim onu:KK50:

oldumu şimdi..benim gibi yapmışsın ama nedsende bacım bunlar anlamaz..

Bir ben yanliz degilmisim sorun bende yada benim soyleyis seklimde degil ozaman:KK9:Anlamaz onlar anlamaz:KK14:

operasyonu bi atlatda inşallah canım. kendini daha rahat hissedersin.
ben de tün tvde dinledim. tedavisi kolay bi durummuş. en kötü ihtimalle tüp bebek kesin yapılır diyor.
içini ferah tut

tatlım iki aylıkken gidilir mi doktora. ben 4 aydır olmuyo diye gittim kovdu beni :KK53:insan korkuyo tabi ilk ay olmayınca

yemeği ocakta bırakır, ağdayı yarım bırakır :KK53: kocana ne yediriyon anacım

gecelik işin sırrı mı diyosun jongoilcim :KK1: ben giyince kocam üşüyeceksin pijama giy diyo:KK19:

:KK1:Bikeresinde saten seksi geceligimi giydim bu isten geldi bana demesin mi hayirdir onu neden giydin honnkkk yani kalakaldim o an:26:KK70:edim ki canim bunu giymek istedi hava sicak bu ince oldugu icin halbuki saten daha da terletiyor insani:KK19: Neyin kafasi bu arkadas ERKEK KAFASI tabiki:KK37:

arkadaşlar iyi akşamlar..

dün rahim filmi çektirdim ve kasık ağrım hala devam ediyo idrarda da tortu var.acaba verilen sıvı idrardan atılıyo da ondan mı tortu var bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?

kızlar ya bugun karnım gene ağrımaya başladı adet ağrısı gibi adet oldum sandım ilk başta çok açık pembe leke geldi sonra azıcık kahverengi gibi şimdi gitti gelen giden yok gelsede azıcık geliyo leke gibi belli belirsiz kan filan değil adetimde 3 gün geçikmişti korkuyomda yaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18: bu ne laaa:18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
kızlar ya bugun karnım gene ağrımaya başladı adet ağrısı gibi adet oldum sandım ilk başta çok açık pembe leke geldi sonra azıcık kahverengi gibi şimdi gitti gelen giden yok gelsede azıcık geliyo leke gibi belli belirsiz kan filan değil adetimde 3 gün geçikmişti korkuyomda yaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18: bu ne laaa:18::18::18::18::18::18::18:

İlk defa mı böyle oluyor? Adetten önce leke gelir miydi yoksa direkt adetin başlar mıydı?

İlk defa mı böyle oluyor? Adetten önce leke gelir miydi yoksa direkt adetin başlar mıydı?

canım hiç böyle olmadı bilemedim ki normalde karnım ağrımaya başlar bir saat içinde adet olurum ilk kan şeklinde gelir 3,4 gün sonra yavaş yavaş azalır bir kere böyle gecikti kahverengi karışık geldi kanla ama parça parça geldi geç geldiği için ama şimdi hiç bişey yok canım ya bir hafta on gündür kasıklarım ağrıyo durmadan ara ara kramp giriyo sağlı sollu anlamadım :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Tatlım ümit vermek gıbı olmasında cunku kesın konuşmuyorum hamıle olabılırsın cnmm dıkkat et sen eger adetın de gelırse demekkı yumutalıkkarın bebege hazırlanıyor rabbım hepımıze tez zamanda anne olmayı hayırlı evlatlara saglikli evlatlara hamıle kalmayı nasıpppp eylesınnnnnn aminnnn insalh

ayyyyyyyyyy canım benim geçmiş olsun.
ne demek o herşeye hazırlıklı olun manyak doktor :KK4::KK4:
çarpacağım ağzının ortasına görecek :KK47::KK47:
rabbim hayırlısıyla şifasını verir inşallah :KK54::KK54:
sagol bacim dr iste elimiz mahkum
giy bacım sen. alışssın adam. ben alıştıramadım. :KK57: evin içinde bile iki düğme açsam, kapatsana üşüteceksin der.

kurda yapamıyoruz diye dövünürüm
ha ha adam deli..millet kocasinin azginligin dan bikar bu tam dayaklik
ben hamile olmazsam açmam.siz gidin kendinize açın yeni topik :KK19::KK19:
ben yazarım burda kendi kendime :KK53::KK53:
kiZzzz sen olmadan baska tpik olmaz

X