- 29 Eylül 2013
- 772
- 42
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.521
ülkemi sevmiyor
Ülkeme kurban olurum canım o ayrı konu da....
Ben dedikoduları sevmiyorum uzakta olmak daha güzel az geliyorum ama dopdolu geçiyo herkes başüstünde gezdiriyor valla..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ülkemi sevmiyor
Beni seveni ben de severim
Beni sevmeyeni ben de sevmem
Beni çok seveni ben de çok severim
Beni az seveni ben de az severim
Seviyormuş gibi yapıp sevmeyeni hiç sevmem
Ben burlarda takılıyosam anlayın ki sizi seviyorum
Seviyorsanız ilgilenin
İlgilenmiyosanız çekip gideceğim
Ben seviyorsam siz de seveceksiniz uleeyyynnnnn!!!!!!!!! NOKTA . İşte o kadar :117::117:
bebeğim seni seviyorum ama kocamı da seviyorum ne yapayım 2 ye bölünemem ya
uyutmuyo. telefon ediyo. uyuma, güne erken başla, kalk oyalan diyo.sen ne yapıyorsun 6'da?
ben olsam kapatır telefonu uyurum
canım inşallah hamile olda ilginin en büyüğü sana olsunHamileysem görürsünüz siz!!!!!!
İlgisiz kaldımkineeeeeee
geç döllenmedir belki.hayırlısı olsun hakkında
İdrarda gec cikar diolar yarin gidiyorum hastaneye ins bakalim
Tekrar geldim
çocuklarıma bilgi yarışması yapacam yarın onu hazırlıyorum arada da burdayım. hepinizi kucaklıyorum:124:
Ankara neyiyle ünlü ki?ankara neyiyle meşhurdur deyin öremenim
kızım sende boşa bu adamı gel türkiyeden koca bulalım sana
neymiş o ok ok
olacak bak gör dediydi dersin..
bu zamanda bu kadar gelişen tıpla olmassa bende ineğim..
oldumu şimdi..benim gibi yapmışsın ama nedsende bacım bunlar anlamaz..
operasyonu bi atlatda inşallah canım. kendini daha rahat hissedersin.
ben de tün tvde dinledim. tedavisi kolay bi durummuş. en kötü ihtimalle tüp bebek kesin yapılır diyor.
içini ferah tut
tatlım iki aylıkken gidilir mi doktora. ben 4 aydır olmuyo diye gittim kovdu beni insan korkuyo tabi ilk ay olmayınca
yemeği ocakta bırakır, ağdayı yarım bırakır kocana ne yediriyon anacım
gecelik işin sırrı mı diyosun jongoilcim ben giyince kocam üşüyeceksin pijama giy diyo
kızlar ya bugun karnım gene ağrımaya başladı adet ağrısı gibi adet oldum sandım ilk başta çok açık pembe leke geldi sonra azıcık kahverengi gibi şimdi gitti gelen giden yok gelsede azıcık geliyo leke gibi belli belirsiz kan filan değil adetimde 3 gün geçikmişti korkuyomda yaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18: bu ne laaa:18::18::18::18::18::18::18:
İlk defa mı böyle oluyor? Adetten önce leke gelir miydi yoksa direkt adetin başlar mıydı?
İlk defa mı böyle oluyor? Adetten önce leke gelir miydi yoksa direkt adetin başlar mıydı?
sagol bacim dr iste elimiz mahkumayyyyyyyyyy canım benim geçmiş olsun.
ne demek o herşeye hazırlıklı olun manyak doktor
çarpacağım ağzının ortasına görecek
rabbim hayırlısıyla şifasını verir inşallah
ha ha adam deli..millet kocasinin azginligin dan bikar bu tam dayaklikgiy bacım sen. alışssın adam. ben alıştıramadım. evin içinde bile iki düğme açsam, kapatsana üşüteceksin der.
kurda yapamıyoruz diye dövünürüm
kiZzzz sen olmadan baska tpik olmazben hamile olmazsam açmam.siz gidin kendinize açın yeni topik
ben yazarım burda kendi kendime
yok canım doğru yazmışsın son değil gelecek olan bat lazım bize.geçmişe mazi deyip o sayfayı kapatıyoruz
Midem çok kötü yaaa bulanıyo mu ağrıyo mu, üşüttüm mü, düşüttüm mü, sapıtıyom iyice yaaa vücudum kontrolümden çıkıyo iyice yaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!