- 25 Ekim 2013
- 7.995
- 19.128
- 50
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.561
dun akşam bişi oldu.
Bahsetmıstım daha once ya.eşimin benim bu cabalarımdan pek de haberi yok.asıl o cok ıstıyor bır bebısımız olsun dıye.ama ne o 'neden olmadı hala' dyo.ne de ben'bak boyle boyle tarıhlerı hesaplıyorum ovu testı kullanıyorum'diyorum.yanı ıkımızde bırbırımızı bılıyoz ama dıle dokmemıstık.bir oncekı aksam cepten hem sızı okuyom hem baska seylere bakıyo gıbı yapıyom.
'ne yapıyosun'dedi.face e bakıyom dıye hemen face ı actım.o sırada bıarkadasımın paylasımı dikkatımı cektı.eşime aaa bak dıye onu gosterdım.bu arada oydu buydu derken baska seylere bakmaya basladık cepten.bende unuttum bu sıtenın acık oldugunu.eşimde bak sana bısey gosterıyım dıye nete gırınce benım sıte acıldı.tam o sırada askım onu kapatsana bakma dedım.kapattı verdi bana.ne oldu benden saklıyormusun dıye takıldı bana.bende yok mok mırın kırın dedım.ama canımda sıkıldı.neyse dun aksam yıne sakayla karısık takıldı bana.sakladıgın seyler var senın dıyerek guldu vs.
Bende anlattım. Ben once tahmını ovu gunumu hesaplamaya calısarak bazı aksamları ayarladım(bılıyorum randevu verıyordun ya dedı)
baktım olmuyo.ates olceyım dedım ama ben az ıstısnayım.benım ates farklı yukselıp alcalıyor:))bu nedenle son olarak ovu testı kullanıyorum.ama daha onuda cozemedım.işte o sıtede de ınsanlar bu tur durumlarını konusuyor ben de tabıkı.dediiiiiim
oda dedıkı: Bende ne zamandır sana soylemek ıstıyorum ama soyleyemedım bır turlu.olmazsa dr a gıdelım sen de bende test yaptıralım.bır engelımız varsa bılelım caresıne bakalım en azından dıyecektım sana dedi:))))
bende: Bu ayda duralımda ocakta gıdelım olur mu dedım.
Olur dedıııııı:::))))))
cok mutlu oldum.cunku esımle net olarak konusamadıgım tek konu bu bebek ısıydı.onuda konustuk ya cok rahatladımmmm:))
senin adına çok sevindim canım iyi olmuş