- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.481
aa çok üzüldüm... bende kasım başında düşük yapmıştım..
kimyasal gebelikmiş
listeye eklenmek istersen bilgilerini yaz ekleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa çok üzüldüm... bende kasım başında düşük yapmıştım..
kimyasal gebelikmiş
hala adet olmadımm gece uykuda burnum kanamıs. kasıklarım agrıypr goguslerım agrıyor . göguslerimdekı damarlar belırgınlesmıs bıde gobek delıgımın altına dogru bı cızgı gıdıyır sıyah tam bellı degılonceden yoktu. vucudumda salak salak belırtıler aramaya basladım. eşim işten gelırken test getırıcek hemen yapsam mı?
operasyonu bi atlatda inşallah canım. kendini daha rahat hissedersin.
ben de tün tvde dinledim. tedavisi kolay bi durummuş. en kötü ihtimalle tüp bebek kesin yapılır diyor.
içini ferah tut
tatlım iki aylıkken gidilir mi doktora. ben 4 aydır olmuyo diye gittim kovdu beni insan korkuyo tabi ilk ay olmayınca
yemeği ocakta bırakır, ağdayı yarım bırakır kocana ne yediriyon anacım
:
gecelik işin sırrı mı diyosun jongoilcim ben giyince kocam üşüyeceksin pijama giy diyo
gunaydin kizlarr.. Mehmetelifcim benim batimi degistirirmisin 24 aralik oldu. Koskoca 1 ay daha Gecen igne olucagim gun dr kist olusmus ama gebelige engel olmaz demisti nolur nolmaz ben adet bitince sogan kurune baslicam yine.. Hadi bakalim yeni ay yeni umutlarrr
yemek yedim geldim hala kimse benimle ilgilenmiyor yumurtam da çatlamıştı oysaki
Kız hiç ben özellikle yedirmedim karidesi ama öyle tahmin ediyorum sonuçta protein deposu...ne yedirdin kız adama öyleeee
Başka bi ülkeye gitme ihtimalimiz var ama o da ne zaman bilmiyor bendönme ihtimaliniz yok mu?
sanırım karides yemek günah
Kız hiç ben özellikle yedirmedim karidesi ama öyle tahmin ediyorum sonuçta protein deposu...
Başka bi ülkeye gitme ihtimalimiz var ama o da ne zaman bilmiyor ben
Yok kız öyle bişe kim demiş???? Midye o karides değil... Burda helal restaurantlarda var bi kerem....
Midem çok kötü yaaa bulanıyo mu ağrıyo mu, üşüttüm mü, düşüttüm mü, sapıtıyom iyice yaaa vücudum kontrolümden çıkıyo iyice yaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
öyle hatırlıyorum yanlıştır belki.bilmiyorum.
geçen gün dedi çinde havalar çok kötüymüş canım ya allah kolaylık versin
nasıl oldun daha iyi misin ?
ben diyeyim sana hepimiz
topluca hamiş olacak sonrada elif bize yeni topik açacak adıda delirmiş hatunlar
Merhabe kızlar bende bebişimi dört gözle bekleyenlerdenim benim de batım yarın yani 29'u ama nerdeyse 10 gündür kasıklarım ağrıyor ve batmalar oluyor. karnımın alt tarafında sertlik ve şişlik var. akıntım ilk başlarda beyaz kremsi ve yoğundu şimdi dünden beri azaldı ve rengi sarıya döndü. midem kazınıyor yemekten 1 saat sonra bile. mide bulantım yok henüz. acaba hamilemiyim yarını nasıl beklicem bilmiyorum:) aa bide 2 gün önce test yaptım negatif çıktı ama bu belirtiler devam etti. yalnız bugün kasıklarım öyle sert değil ağrı azaldı baya bu adet olucam anlamına mı gelir? offf beklemek çok zor :18::18:
kııız valla mı pozitif o. kandırık yapmıyon demi yaçok teşekkür ederim balım.
dualarımdasın elif. önce sana sonra bize inşallah canım.operasyon kaldı.tarlusal verdi adet ol gel dedi.13 aralığa gün verdi şimdide operasyona
allahım sen büyüksün vardır bir bildiğin
kız bir şey yedirmiyorum inan.keçiboynuzu aldım onu bile yemedi.birde yese yatakta yaşayacağız herhalde :27
yok anam ben gecelik mecelikte giymiyorum.senin kocanda benimkinin bir eşiymiş.benimkide üşürsün diyor anlamıyorlar bir şeyden
benim 10 aralık yaş 34..
son bat 11 kasım yaş 34 8 ay oldu bebek çalışmaları:))
kııız valla mı pozitif o. kandırık yapmıyon demi ya
dualarımdasın elif. önce sana sonra bize inşallah canım.
bi kaç ay daha beklersin kavuşursun inşallah
gecelik konusunda dertliyim canım. zaten yorganın altına giriyoruz. onu da içerde çıkardı mı boşa giymiş oluyorum
evet öyledir.
cuma akşamları dediği; "yarın tatil saat 8'lere kadar uyuyalım mis gibi"