- 25 Ekim 2013
- 7.995
- 19.127
- 50
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.541
Test yaptim kizlar negatif q
canım üzülme daha adet olmamışsın belki geç döllenme olmuştur :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptim kizlar negatif q
gunaydin canlarim papatyam nasilsin atesin nasl
arkadaşlar iyi akşamlar..
dün rahim filmi çektirdim ve kasık ağrım hala devam ediyo idrarda da tortu var.acaba verilen sıvı idrardan atılıyo da ondan mı tortu var bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
bu gün kızlar uyuyo herhalde kimsecikler gelmiyor :26::26::26:[/QUO
ben burdayım papatyam:)) sabah 8 akşam 5:))
bu gün kızlar uyuyo herhalde kimsecikler gelmiyor :26::26::26:[/QUO
ben burdayım papatyam:)) sabah 8 akşam 5:))
canım burdasında niye yazmıyon
canım burdasında niye yazmıyon
hem çalışıyom hem bakıyorum..nasılsın bugün..sen çalışıyomusun papatya..
hem çalışıyom hem bakıyorum..nasılsın bugün..sen çalışıyomusun papatya..
iiyim canım sğl sen nasılsın son durumların ne bat a ne kadar vardı senin evet bende çalışıyorum özel bi şirkette muhasebeye bakıyorum bat a bir hafta kaldı benim :18::18::18:
iiyim canım sğl sen nasılsın son durumların ne bat a ne kadar vardı senin evet bende çalışıyorum özel bi şirkette muhasebeye bakıyorum bat a bir hafta kaldı benim :18::18::18:
benim 10 aralık inş bu ay olur papatya ya:)) kızıma bir kardeş gelsin istiyorum artık 7 ay oldu bize 8 ay öncede bir düşüğüm var senin 2 tane vardı demi kaç yaşındalar..
benim 10 aralık inş bu ay olur papatya ya:)) kızıma bir kardeş gelsin istiyorum artık 7 ay oldu bize 8 ay öncede bir düşüğüm var senin 2 tane vardı demi kaç yaşındalar..
inş. olur canım seinde az kalmış var mı bi değişiklik belirti gibi evet benim iki tane hemde çok büyükler küçüğü 17
inş. olur canım seinde az kalmış var mı bi değişiklik belirti gibi evet benim iki tane hemde çok büyükler küçüğü 17 [/QUOT
şimdilik yok canım akıntım var sadece bide göğüs uçlarım ağrıyor bence daha erken belirti için..ne güzel darısı bana diyeyim:))
inş. olur canım seinde az kalmış var mı bi değişiklik belirti gibi evet benim iki tane hemde çok büyükler küçüğü 17
SEN KAÇ YAŞINDASIN PAPATYAM..NE KADARDIR BEBEK DÜŞÜNÜYOSUNUZ MAŞALLAH SENİNKİLER KOCAMAN OLMUŞ:))
SEN KAÇ YAŞINDASIN PAPATYAM..NE KADARDIR BEBEK DÜŞÜNÜYOSUNUZ MAŞALLAH SENİNKİLER KOCAMAN OLMUŞ:))
canım 39 yaşındayım 4 aydır ciddi anlamda istiyoruz çalışmaları yapıyoruz yani
canım 39 yaşındayım 4 aydır ciddi anlamda istiyoruz çalışmaları yapıyoruz yani
KOLAY GELSİN CANIM İNŞ YENİ YILA BEBİŞLERİMİZLE GİRERİZ..BURASI İYİ GELDİ BANA KİMSEYE BİŞEY ANLATAMIYORSUN AMA BURDA İÇİMİZİ DÖKÜYOZ:))
hepinize hayırlı cumalar bayanlar
canım hiç böyle olmadı bilemedim ki normalde karnım ağrımaya başlar bir saat içinde adet olurum ilk kan şeklinde gelir 3,4 gün sonra yavaş yavaş azalır bir kere böyle gecikti kahverengi karışık geldi kanla ama parça parça geldi geç geldiği için ama şimdi hiç bişey yok canım ya bir hafta on gündür kasıklarım ağrıyo durmadan ara ara kramp giriyo sağlı sollu anlamadım
Acil bi test yap. Benim öyle oldu ki normalde de ben adetten 2 gün önce lekelenmeye başlarım ve 3. gün adetim sökülür. Öyle oldu sandım hiç şüphelenmedim ama Tarantula test yap hamileysen düşük riski olabillir dedi. Test yaptım pozİtif çıktı. Hemen doktora gittim progestan verdi düşük riski için. O yüzden hala bişey yoksa geciktirmeden test yap.
canım sen çalışıyomuydun dikkat et kendine