- 25 Ekim 2013
- 7.961
- 18.943
- 50
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.521
Günaydınnn kızlaarr :)) nasılsınız?? Bu aralar hem yoğunluktan hemde biraz kafa dinlendireim die girmedim foruma pek..yeni hamişlerimiz olmuşş,sağlıkla kucaklarına almak nasip olur inşallahh..
Elifçim benim yeni batım 8mayıs..
Bu arada 2gündür kahverengi lekelenmem oluo anlamadım sebebini,üşütmekten fln olurmu acaba?
günaydın cnm lekelenme şeklindeyse yerleşmede olabilir adete var çünki senin baya
Göründü canımm kırmızılarr :)) ama nie bu kadar erken geldi anlamadım,bu ay ztn eşim yoktu yanında bişi beklemiodum öle ama jinekolojik bişimi acaba die korktum sadece..hava değişimi olabilir belkide,neise artık geldi ya sorun yok :))
Selam kızlar...batıma son 3 gün var...karnıma ara ara sancılar giriyor...gerginlik var üzerimde alabildiğine...klomen ve çatlama iğnesi vurulmuştum bu ay...beklemedeyim...
selam .cnm inş. bu ay bebişin seninledir
Benimde geldi bugun kirmizilar(
Pazartesiye randevu aldimbakalim tedavide 3.ayima girmis bulunucam.nasi bi yol izlcek doktorum.
merhaba cnm sende klomen mi kullanıyodun :26::26::26:
Actin mi tuhafiyeni canimm???aman iyi ol canım zaten gurbet ellerdesin bende iiyim cnm ne olsun aynı işte hayat mücadelesi devam ediyo
kızlar,HAMİLEYİİİMMMMM ...şükürler olsn.Elifffff listeye eklenmek istiyorummmmmmm
Aaaaaa hayirli olsunn canimmmm cok cok sevindimmmm rabbim saglikli sihhatli hayirli evlat nasip etsin insallhhhhh
serophone ve ovitrelle catlatma ignesi kullandim canim