Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

günaydın cnm lekelenme şeklindeyse yerleşmede olabilir adete var çünki senin baya

Selam kızlar...batıma son 3 gün var...karnıma ara ara sancılar giriyor...gerginlik var üzerimde alabildiğine...klomen ve çatlama iğnesi vurulmuştum bu ay...beklemedeyim...

günaydın cnm lekelenme şeklindeyse yerleşmede olabilir adete var çünki senin baya

Göründü canımm kırmızılarr :)) ama nie bu kadar erken geldi anlamadım,bu ay ztn eşim yoktu yanında bişi beklemiodum öle ama jinekolojik bişimi acaba die korktum sadece..hava değişimi olabilir belkide,neise artık geldi ya sorun yok :))

merhaba;cnm bazen erken olabiliyo benimde senede bikere oluyo öyle bende 30 nisan da oldum adet :26::26::26:

Benimde geldi bugun kirmizilar (
Pazartesiye randevu aldim bakalim tedavide 3.ayima girmis bulunucam.nasi bi yol izlcek doktorum.

kızlar,HAMİLEYİİİMMMMM ...şükürler olsn.Elifffff listeye eklenmek istiyorummmmmmm

selam kızlar bat yarın ve ben herşeyden tiksiniyorum midem ağzıma geliyor...umarım hamişimdir bu ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…