- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.541
gene hüsran 2.39 sonucum ama adet olmadım daha...
kızlar,HAMİLEYİİİMMMMM ...şükürler olsn.Elifffff listeye eklenmek istiyorummmmmmm
Actin mi tuhafiyeni canimm???
serophone ve ovitrelle catlatma ignesi kullandim canim
Adetin gecti mi peki canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adetin gecti mi peki canim
yok canım geçmedi bugün bat günüm...sabahtan akıntımda hafif bi kahverengilik vardı ondan sonra henüz bişey yok...
Napıyon canım nasıl gidiyooo görüşemiyoruz
Canim 2 nin uzerinde cikinca tekrarlatiyor doktorlar genelde. Bence adetin bikac gun gecince tekrarlat. Gec dollenme olmussa eger yeni yukselmeye basliyor olabilir.
Napiym canim iste cocuklar hamilelik derken koptum bi sure herseyden. Zor gecti ilk aylar. Simdi daha iyiyim. Sen nasilsin. Nasil gidiyo hayat
Napiym canim iste cocuklar hamilelik derken koptum bi sure herseyden. Zor gecti ilk aylar. Simdi daha iyiyim. Sen nasilsin. Nasil gidiyo hayat
hoş geldin aramıza
slm bacular nasılsınız..papatyamm cnm nasılsın..azo nettin kızzz..yokmu bebiş.
diğer kızlar hepinize slm..
ben perşembe dr gidecem..hiç gitmedim dr. hcg noldu bilmiyom hiç...soğan kürü yapıyom 3 gün oldu yapalı..bu gün akıntım çok..
taziyemiz bitti evdeyim artık:2::2::2:
sizleri merak ediyommm..:18::18:
hoş geldin aramıza
kızlar bende hamişimmmm yeni katıldım aranıza ilk kontrol Perşembe günü.kalp atışı duyduktan sonra kac günde bir kontrole çağıyorlar canım genelde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi