- 30 Ekim 2013
- 387
- 33
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.501
aaa harika :) inşallah hayırlısıyla o günlere geliriz biz de. sana ve oğluşuna Allahtan sağlık diliyorum :)
inşallah çook teşekkür ederim bizde oğlumla öpüyoruz seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa harika :) inşallah hayırlısıyla o günlere geliriz biz de. sana ve oğluşuna Allahtan sağlık diliyorum :)
son durumun ne canım.ne çıktı test yaptın mı?
hayırlısı olsun canım.bat yazdın mı?
balım bat 9 mayıs :18::18::18:inşş topigin ugur getirir inşşşşşşşşşş balım
hadi hayırlı olsun. Ne kullandın kist için
Rabbim hepinize en tez zamanda nasip etsin insallahh canıımmmm
Hayırlı olsun canımmmAllah bereket versinn... Ne guzel yaa cok heveslendımmm
İnsaşşal hersey yolundadır canım uzme kendını ... KÜRtajsız düşürmenin yolu yok mumyaa ilaçla falannn.... İNŞALLAHHH GEREK KALMAZZ????
sağolun kızlar ....tazyemiz devam ediyo..istanbuldan teyzem gelmişti 10 kadar kalacak hepimizde annannemin evinde toplanmış durumdayız..bende teyze çok 5 tane teyzem bitane dayım var..annemi de sayarsak 6 kız bi erkek
çok üzdü bizi büyükannem..
bende dün eve gelip aile hekimliğinde kan testi yaptırdım tekrar hcg sıfırlanmış diye bakacaktık ki...10 gün önce 105.5 olan hcg bugün sonucunu aldım 127.6 olmuş..kanamam biteli bi hafta oluyo..aile hekimi dedi mol gebelik olabilir..kafam çok bozuldu..pazartesi dr gitecem yine..
inşallah kürtaj olmadan düşer..
ama dr alttan ultrasonla baktıhiçbişe yok dedi..884 den 105 düştü iki günde..napacam şaşırdım..
yok olmadım daha var ayın 9 da :18: bekliyom heyacnla :18: ala ala neden düşmüyo ki :26: dra sölesene bacımgünaydın cano nasılsın..adet oldunmu..
benim bhcg düşmüyo aksine artıyo bugün yine kan testi yapacam..
merhaba elifcim nasılsın ben kist için doğum kontrol hapı kullandım çok şükür iyi geldi
yok olmadım daha var ayın 9 da :18: bekliyom heyacnla :18: ala ala neden düşmüyo ki :26: dra sölesene bacım
papatyammmmmmmmmmmmmmmm yazıyom sana görmüyon heç
ne yaptın cnm tuhafiye açtınmı..kız görüyomda bilgisayar dondu yazamadım
yok olmadım daha var ayın 9 da :18: bekliyom heyacnla :18: ala ala neden düşmüyo ki :26: dra sölesene bacım
dr.m izne ayrılmış cnm.8 mayısta randevu verdiler..aile hekimimde bişe demiyo..
papatyammmmmmmmmmmmmmmm yazıyom sana görmüyon heç
canım mol gebelik nasıl oluyomuş yani tam olarak bebek düşmemiş mi
Iyiyim bebegimmm cok sukur benim hamileligim cok rahat yaaa... Arada halsizlesiyorum midem yaniyo falan flian ama hepsi cok normal tabiki.... Sendene var ne yokk???Allah razı olsun cnm sen nasıl oldun
Ben de anneme cekmisim baksana annem gibi yiyip yiyip uyuyommm.... Ben de okula gidiyom ama derste bile koyuyom kafami siranin ustune bu gunlerimi cok aricam biliyorummmuyuyabildiğin kadar uyu valla.ben çalıştığım için uykuya hasret gittim
canım sen söyle annene öyle şey mi olur
günaydın cano nasılsın..adet oldunmu..
benim bhcg düşmüyo aksine artıyo bugün yine kan testi yapacam..
ne yaptın cnm tuhafiye açtınmı..
kız anam mol gebelik te kese oluşuyo ama bebek olmuyo içinde.o kesede yumurtalıkta gelişiyo..kurtajla alınamıyo çok yukarda diye.
ilaçla yada iğneyle düşürtülüyo...
sen nasılsın bat ne zaman
Iyiyim bebegimmm cok sukur benim hamileligim cok rahat yaaa... Arada halsizlesiyorum midem yaniyo falan flian ama hepsi cok normal tabiki.... Sendene var ne yokk???
Ben de anneme cekmisim baksana annem gibi yiyip yiyip uyuyommm.... Ben de okula gidiyom ama derste bile koyuyom kafami siranin ustune bu gunlerimi cok aricam biliyorummm
Yok elifim soylemicem yaaa zaten gurbetteyim diye kadin evde benim sevdigim yemekleri bile yapmiyo sirf ben yiyemiyorum diye.... Simdi soylersem ne yese aglar ne yese bogazin dizilir kadinin zaten Turkiyeye gitmemize 2 ay kaldi ne gerek var.... Burda yemek icmek cok kisitli oyle her istedigini bulamiyosun kolay kolay o yuzden cok kafasina takar annem eminim soylememek en iyisi....
Günaydınnn kızlaarr :)) nasılsınız?? Bu aralar hem yoğunluktan hemde biraz kafa dinlendireim die girmedim foruma pek..yeni hamişlerimiz olmuşş,sağlıkla kucaklarına almak nasip olur inşallahh..
Elifçim benim yeni batım 8mayıs..
Bu arada 2gündür kahverengi lekelenmem oluo anlamadım sebebini,üşütmekten fln olurmu acaba?
Slm kizlar.
Beni de arqniza alir misiniz.2senelik evliyim.1 senedir de cocuk istiyoyoryz.2 aydir da tedavi goruyorum.ilk ay klomen kulkandm.doktor takibe cagirmadi ilgisizdi.ikinci ay dokor degistirdim serophone,folik asit,matofin,coraspin kullandim.18 mmlik yum.olustu catlama ignesi vurundm.bugun normalde batim.ama gelen giden yok.dun test yaptim negatif.ayin 5ine kadar olmazsm zaten kontrolum var.dua edin kizlar cok istiyoruz.su mubarek gunde allah dualarimizi kabul etsin.hepinizin kqndili mubarek dualari kabul etsinn