Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

yok canım geçmedi bugün bat günüm...sabahtan akıntımda hafif bi kahverengilik vardı ondan sonra henüz bişey yok...

Canim 2 nin uzerinde cikinca tekrarlatiyor doktorlar genelde. Bence adetin bikac gun gecince tekrarlat. Gec dollenme olmussa eger yeni yukselmeye basliyor olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim 2 nin uzerinde cikinca tekrarlatiyor doktorlar genelde. Bence adetin bikac gun gecince tekrarlat. Gec dollenme olmussa eger yeni yukselmeye basliyor olabilir.

bu gerçek mi?valla sabahtan beri ölüyorum ben üzüntüden...umarım dediğin gibidir..bekliyorum zaten habire çok afedersiniz wcye gidip duruyorum...ama bişey yok sabah ki kahverengilikten başka...

slm bacular nasılsınız..papatyamm cnm nasılsın..azo nettin kızzz..yokmu bebiş.
diğer kızlar hepinize slm..
ben perşembe dr gidecem..hiç gitmedim dr. hcg noldu bilmiyom hiç...soğan kürü yapıyom 3 gün oldu yapalı..bu gün akıntım çok..
taziyemiz bitti evdeyim artık:2::2::2:
sizleri merak ediyommm..:18::18:

Napiym canim iste cocuklar hamilelik derken koptum bi sure herseyden. Zor gecti ilk aylar. Simdi daha iyiyim. Sen nasilsin. Nasil gidiyo hayat

canım benimde hamileliğimin ilk 3 ay baya bulantılı geçti şimdi çok nadir bulantım oluyo bende şuan iyiyim canım çok şükür

Napiym canim iste cocuklar hamilelik derken koptum bi sure herseyden. Zor gecti ilk aylar. Simdi daha iyiyim. Sen nasilsin. Nasil gidiyo hayat

kuzum ne zamandır girmiyorum bu linke tarantulam kız sende hamiş mi oldun yavrum çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: ben bıraktım artık vakti zamanı ne zamansa hayırlısıyla o zaman gelsin :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

slm bacular nasılsınız..papatyamm cnm nasılsın..azo nettin kızzz..yokmu bebiş.
diğer kızlar hepinize slm..
ben perşembe dr gidecem..hiç gitmedim dr. hcg noldu bilmiyom hiç...soğan kürü yapıyom 3 gün oldu yapalı..bu gün akıntım çok..
taziyemiz bitti evdeyim artık:2::2::2:
sizleri merak ediyommm..:18::18:

ben iiyim cnm sen nasılsın nasıl oldun soğan kürünü iyi diyolar yap bakalım sende için temizlensin benimde adetimin son günü bugün temizlenirim bende incir kürüne başladım bakalım ne olcak:26::26::26::26:

hoş geldin aramıza

kıı elüf yeni batımı niye yazmadın iki bat geçti kıı yeni batım 15 mayıs ekle canım.bu ay aşılama tedavisine başladım klomen kullandım 5 gün 13.gün kontrole gittim 5 yumurtam olmuş solda 19,20 mm sağda 21,22,23 mm doktor iptal etti aşılamayı çoğul gebelik olur diye mayıs ayı adetim gelir gelmez tekrar tedaviye başlayacağım

kıı hamileymişsin ne güzel çok mutlu oldum valla hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar bende hamişimmmm yeni katıldım aranıza ilk kontrol Perşembe günü.kalp atışı duyduktan sonra kac günde bir kontrole çağıyorlar canım genelde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bende hamişimmmm yeni katıldım aranıza ilk kontrol Perşembe günü.kalp atışı duyduktan sonra kac günde bir kontrole çağıyorlar canım genelde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sorun yoksa.ayda bir yada 20.gunde bir cagiriyolar canim. Hayirli olsun bebegin. Saglikla.kucagina alirsin insallah

X