Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

olabilir git sen teste

Uzun zamandır takip ediyorum Bugün yazmak nasip oldu :) 7 Aydır bebek istiyoruz gerçekten zor bir süreç her ay hüsrana uğramak gerçekten yıpratıcı.. Ama İnşallah Rabbim isteyen herkese güzel sağlıklı bebişler nasip etsin ... Benim bir sorum var BAT 5 Nisandı Hala olmadım :))))))))
5 gün geçti. 3. günü test yaptım birşey çıkmadı bugün 5. gün yaptım ve çok silik çizgi çıktı.....yarın tekrar yapıcam. ORADA Koyu Koyu çizgi görmek istiyorum 7 aydır :)))) ümitlenmelimiyimmmm ....... Yardımmmm Lütfen ??????

canım miden yanıyorsa gaviskon içebilirsin gebelikte kullanımı A bana doktorum rahatlıkla iç dedi gerçi ben 8. haftadan sonra felaket durumdaydım çok kustum yeni yeni atlattım canım

ne kadar var okulunun bitmesine canım
Teeeyyyyyyyy cok var bana sorarsan cookkkk haziranin 28inde bitiyo canim ya... Haftaya vizeler basliyo hic calisamiyorum uyumaktann valla...
canım miden yanıyorsa gaviskon içebilirsin gebelikte kullanımı A bana doktorum rahatlıkla iç dedi gerçi ben 8. haftadan sonra felaket durumdaydım çok kustum yeni yeni atlattım canım

Bana ilac yok onun icin dedi doktor yaaa beni mi kekliyo ama bilmiyorum ki belki burda yoktur dicem ama gittigimiz hastane uluslararasi bi hastane... Bana ekmek ye demisti doktor... Ben de anlamadim ki sikayetim hep ayni degil aslinda... Bazen asiri uyku oluyo, bazen mide yanmasi, bazen ilik ilik bulanti, bazen karin agrisi... Mesela su an da kasinti.... Deli gibi kasiniyorummmm yaaaa bana onuu soyleyinn kasinti hamilelikten dolayi miii yoksa ben uyuz mu olduummmmmm

Hahaha canım ne uyuzu benim heryerim kabardı kaşınıyorum deli gibi ben içiyorum gaviskonu sende içebilirsin gebelikte kullanım kategorisi A zaten güvenle içebilirsin
Olmadı sarı leblebi ye bide tahin ye sade tahin oda işe yarıyor

slm kızlar..
benim dünden beri kanamam var..gece acile gittim..dr ultasonda baktı bebek yok dedi..kanda gebelik var ama görünmüyo dedi..
hastaneye yaşımı yaptılar..izin alıp geldim..birazdan gidip kan sonuçlarını alacam..değer düşüyosa kimyasaldır dedi dr..eğer değer aynısa mol gebelik olabilir dedi..uff nedecem bilemedim..
izin alıp çıktım geldim eve..
ultrasonda görünse derimki tamm gebeyim..anlamıyom...gece hiç uyuyamadım..
kafam karmakarışık..

Canım kaçıncı haftandasın sen? Aldın mı sonuçlarını ne oldu?

aminnn canım regl geçtiyse ve silik çıkıosa belki bişiler vardır ümitlendirmek istemem ama..ben reglimden önce yaptım hep silik çıktı ama relgden sonra net çizgi çıkmıştı

Hamileyimmmmmmmm ....: Allah isteyen herkese Nasip etsin inşallah .... Ertesi günüde testi ikinci kez tekrarladım bugün biraz daha belirgin bir ikinci çizgi çıktıııııııı. Ben de Bugün Kan da baktırdım ve değerim 81,68 çıktı bugün adetimin geçmesinin 7. günü sizce normal mi bu değer..... Çok heyecanlıyım. Adetten 10 gün önce bel ağrıları başlamıştı bu farklıydı hissetmiştim normal adet ağrısı gibi bir ağrı değildi.....

Ya aslinda cok uzun sure midemi bos tutmassam pek sik olmuyo yanma ama istahim yok ki yiyemiyorum cok iste... Ama artik zorluyorum kendimii.... Demek kasinmak normallll,... Bunu duyduguma sevindim desem bi turlu sevinmedim desemmm bi turluuuu

Canimmm sakin stresss yapmaaaa sen daha gecen gun yazmistinnn doktor daha gorunmez kese 2 hafta sonra gel dedi diyeee.... Daha 1 haftasi bile gecmediiii sakin panik yapmaaa.... Uzme bak kendinii.... Ayricaa dis gebelik olsaydi o kadar kisa surede hormon 2ye katlanmazdii... Mol gebelik olsaydi da cok daha yuksek olurduu ve mol gebelik ultrasoundda gorunurdu..... Sikma canini belki sadece yerlesme kanamasidir cok muu geldi kanamannn onu soyle senn??? Keseyi gormek icin belki erkendir dahaa.... Sonuclarini alir almaz haberdar et canimmm umarimm hayirli haberler alirsinnn aksi bi sonuc alirsan da sakin uzulme herseyde vardir bi hayir belki de sagliksiz bi gebelikti ..... :26::26:

Son düzenleme:

Hayirli ugurlu olsun canimmm.... Test bi daha ne zaman yaptircaksin gec dollenme olabilir... Ama testi tekrar yaptir 1 hfta gectikten sonra bence....

ay canım ya çok üzüldüm inş. kanama durur ve bebek seninledir ne zaman belli olcak bizi habersiz bıraakma:26::26:

balım benm tüp bebk işi yattı 5-6 milyar para istediler önceden cocugum oldugu için artık ümit yok kistlerinni yok olmasına sevindim inş bu ay hamile kalırsın geli verir kuzunn inşş carşmba bnde sulu ultrs ceklcem bakalım hayrlı sonlardayım papatyammm kıı
oyy balımm kıyamam RABBİM korusun inşş bebegini inş seni bırakmaz kuzun inşşş
gözün aydın bacım ALLAH kucagına almayıda nasip eder inş

canım çok geçmiş olsun inşallah her şey yolunda gider bebeği görürsünüz...değerlerinde inş düşmez...

azap_cicegi
gözün aydın bacım ALLAH kucagına almayıda nasip eder inş

Çok Teşekkür ederim Canım Duan için. Eklenti yapmayı bilmiyorum yazımı görürsün umarım :)

Son düzenleme:

günaydın cnm evet tüp bebek 5-6 bini bulıyo görümcemde geçen sene yaptırmıştı destek olabilecek kimsen yokmu ailenden falan para için cnm ya bide bu sulu ulturosan ne oluyo ne işe yarıyo :26::26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…