- 25 Ekim 2013
- 7.967
- 18.978
- 50
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.241
Canim hastaneye gittim AMA daha ultrasound da gorusmek cok erken dediler kanima alip yolladilar sinirlerim bozuldu zaten...yarin sabah mail atcak hanfendiler yarina kaldi sonuc... Agrilarin falan normal dedi doktor onun disinda farkli bise Yok....
Himmm duymustum klomenin kist yaptigini... AMA dusuyomus kisa surede canim Merak etme insallah gerek Kalamazoo butun bunlara yaaa
inş. düzene girer cnm adetlerin
canım ultrosonda görmek iiçin erken acele etme kız onuda görürsün inş. güzel gelişmelerini bekliyoruz
Canim hastaneye gittim AMA daha ultrasound da gorusmek cok erken dediler kanima alip yolladilar sinirlerim bozuldu zaten...yarin sabah mail atcak hanfendiler yarina kaldi sonuc... Agrilarin falan normal dedi doktor onun disinda farkli bise Yok....
Himmm duymustum klomenin kist yaptigini... AMA dusuyomus kisa surede canim Merak etme insallah gerek Kalamazoo butun bunlara yaaa
Niye kiss kacinci haftada gorunuyoki ultrasoundda???
Ciddi misin, cok uzakmis ya.Allah yardimcisi olsun. Zor dur mutlaka baska bir ulkede yasamak.
kimse yukmuuuuuuuuuuuuuuuu
selamun aleykümmmm
Tmam iste bnde son adet tarihimi yazdim 01 martta oldum yani kacinda olmam gerekiyo bu sefer :-(
aleyküm selamm
napıyosun bakalım?bebş nasıl?
iyi valla.bebekten hareket bekliyorum ama tembel çıktı
sen kapalı mısın?
Kiz Elifim Elifim benim bat gelmedi daha aman nolur dua et benim icin gelmesin.Herkes hamilemisin diyor bana bu aralar yaa kendimi hamile ilan ettim resmen kendi kendimceAma gelecek hissediyorum
mrhaba kızlar çatlatma iğnesiniin 12. günündeyim bugün ateşimi ölçtüm 37 çıktı acaba yarın kan tahlili yapsam çıkar mı gebelik varsa
Elifcimmm kırmızı kartı yedimm bu ayda :)) bat 11nisan