- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım son adet tarihi 'sat' tır.bat 'beklenen adet tarihi'dir
Insallah cekmisimdir evet... Cektiysem cok cok rahat olcak.. AMA abartiyo mu yum biraz bilmiyorum AMA hic istahim Yok yaaa yemek yuzu goresim Yok to be yarebbimmmm evet yaaa kusmak cok kotu insan ediyo resmennnİnşallah çekmişsindir ben de annemin hamilelikleri gibi geçiriyorum çok bulantım kusmam oldu. Babam da diyon bana aynı anan da böyleydi diye
Benim de baya gecti yaaa cok sukur... Yarin hastaneye gidiyorum yaaaaa cok heyecanliyim yaptimmmm aklima geldikce kalbim gum gum atiyooooöyle olur canım ilk zamanlar baya sancım olmuştu.yeni yeni geçti.korkma.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.benim pc bozuldu bu arada
Evet canimm maalesef demek istemiyorum Rabbime bunu aratmasin AMA hasret cok kotu... Esim de zorla soz verdirdi 6. Aydan once kimseye soylemicem eger hamilelik nasip olduysa... Malum aksi bi durumda kimseyi Uzbek istemiyoruz.. AMA nasil tutcam kendimi nbilmiyorum ay :26::26:Ayyyy cook uzaklardasin o zaman, ben ankradayim, hangi ulke
Hadi yaaa Ben zaten cok zayifimm yemezsem kotu olur yaa... Insallah kusma musma olmaz bende... Bunlar ilk ultrason muayenesini nasil yapiyolar canim karindan mi???hadi yaaaa hamilesin yani.çok sevindim.15-16.haftaya kadar yeme içmeyi unut
Evet canim napalim zor mor AMA bizim de kadar de buralar varmis. AMA gecici olarak burdayiz... Seneye burda olmama ihtimalimiz var AMA nerde oluruz bilmiyorum, Turkiyede olmicaz onu bilmiyorum sadece :26::26:Ciddi misin, cok uzakmis ya. Allah yardimcisi olsun. Zor dur mutlaka baska bir ulkede yasamak.
benim annem 4 ay kusarmış hiç durmadan ama ben daha rahat geçirdim şükür.inşallah zor olmaz
Insallah cekmisimdir evet... Cektiysem cok cok rahat olcak.. AMA abartiyo mu yum biraz bilmiyorum AMA hic istahim Yok yaaa yemek yuzu goresim Yok to be yarebbimmmm evet yaaa kusmak cok kotu insan ediyo resmennn
Benim de baya gecti yaaa cok sukur... Yarin hastaneye gidiyorum yaaaaa cok heyecanliyim yaptimmmm aklima geldikce kalbim gum gum atiyoooo
Evet canimm maalesef demek istemiyorum Rabbime bunu aratmasin AMA hasret cok kotu... Esim de zorla soz verdirdi 6. Aydan once kimseye soylemicem eger hamilelik nasip olduysa... Malum aksi bi durumda kimseyi Uzbek istemiyoruz.. AMA nasil tutcam kendimi nbilmiyorum ay :26::26:
Hadi yaaa Ben zaten cok zayifimm yemezsem kotu olur yaa... Insallah kusma musma olmaz bende... Bunlar ilk ultrason muayenesini nasil yapiyolar canim karindan mi???
Evet canim napalim zor mor AMA bizim de kadar de buralar varmis. AMA gecici olarak burdayiz... Seneye burda olmama ihtimalimiz var AMA nerde oluruz bilmiyorum, Turkiyede olmicaz onu bilmiyorum sadece :26::26:
Insallah canim yaaa benim burdaki arkadaslarim da cok kusmuklu hamislik gecirdi yaaaa bi de Ben en cok catlaktan korkuyorummmm Ben kesin patlamasi misir gibi olurum heee
Kan degerlerlerimden henuz hic haberim Yok canim daha hic gitmedim hastaneye... Pazartesi gitcez insallah..
Hadi yaaa neden oldu ki kist.. Sogan kuru yap istersen.. Ben bu zamana kadarki butun kotu kokulu akintilardan kurtuldum Allahin izniyle...
canım benim kist muhtemelen klomenden oldu bakalım adet olunca gideyim ne dicek sen nasıl oldun bugün doktora gidicektin
canım pko falan degıl ınsallah bendede var yumurtam catlamadıgı ıcın oluyor oyle bırsey olabılır oda hasta olunca atıyorsun korkma sakın gercı benım 8 aydır olmuyor bebıs ama
merhaba cnm evet benimde yumurta çatlamadığı için olmuş işte adet olmayı bekliyorum
kimse yukmuuuuuuuuuuuuuuuu
ınsallah atarsın bıter gıder
inş. canım sğl seni daha önce görmedim yenimisin tanışalım
evet dun gece buldum sızı:) 28 yasındayım 9 aylık evlıyım hıc korunmadım hormonlarda falan sorunum yok ama yumurtam catlamıyor ve kıst olusuyor en son 16 Ocakta oldum hala regl olmadım 22 gun once dokt gıttım sokturucu verdı kullandım 10 gun sonra agır kaldırınca koyu kahve leke geldı 3 gun her sabah geld gerısı yok doktora gıttıgımdede betahcg 2.26 cıktı doktor kıstten yuksek gorunur dedı hala gelen gıden yok belırsızlık cok zor
aramıza hoşgeldin ozaman yumurtayı çatlatmak için iğne vermiyomu doktorun adetlerin düzensizmi hep böyle :26::26:
Canim hastaneye gittim AMA daha ultrasound da gorusmek cok erken dediler kanima alip yolladilar sinirlerim bozuldu zaten... yarin sabah mail atcak hanfendiler yarina kaldi sonuc... Agrilarin falan normal dedi doktor onun disinda farkli bise Yok....Canim guzel haberlerini bekliyorum, insaallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz, catlaklari kafana takma annelik o kadar kutsal bir sey ki kocisler bizi boylede sevecekler
canım benim kist muhtemelen klomenden oldu bakalım adet olunca gideyim ne dicek sen nasıl oldun bugün doktora gidicektin
Son 4 aydir duzenliydi erken diye igne yapmadi bu ay regl olsaydim iste kisti attiktan sonra igne yapilacakti ama yok olamadim