Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Kızlar merhaba 6 martta regl olmuştum..adetin 5.günü klomene başladım..yeni bat 6 nisan yani..:KK43:

ve bugün dra gittim..klomen sonucunda 2 tane yumurtam var sağ ve sol tarafta..12.günüm ve 20cm biri 19 cm biri..6gün boyunca gün aşırı ilişki önerdi..rahim duvarında gayet iyi dedi bakalım...

inşallah hayırlı haberlerını beklıyoruz.sıkı çalış:KK16:

kızlar liste yaptım hemen hemen aynı ihtiyaçlar bir bakın derim :) :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395083033.098167.jpg

Biricik & Selim
06.07.2013

aalında emzirme örtüsü pek lazım olurmu bilmem ama ailelere giderken kullanılır herhalde /

Biricik & Selim
06.07.2013

canım ultrosonda görmek iiçin erken acele etme kız onuda görürsün inş. güzel gelişmelerini bekliyoruz :KK16::KK16::KK16:

Canim biraz sabretmen gerekecek adet gunun gectikten 15 gun sonra ancak kese gorulur buradada oyle kan degerlerin 1500 u gectikten sonra kese goruluyor ama bazen gec dollenme ise 8 haftada bile ancak gorulebiliyormus saglikli olsunda bebisin beklersin biraz annesi:KK16:

Bebiş ultrasonda kese 5-6. Haftada gözükür genelde. Kan sonucunu öğrenince hesaplarsın, bhcg 1500ü geçince vajinal, 6500ü geçicence de karından ultrasonda gözükür kese.

yurt dışında fazla ultrasona sokmuyorlar bildiğim. bizim burada hemen bakıyorlar.bekle.7-8.haftada kalp atışını görürsün birden bire.sonucun olumlu çıksında inşallah.bekliyorum haberini:KK16:

Kizlarrrrr bu sabah sonucum geldii :KK52::KK52::KK52: HCG 10059.99, progesterone 53.53... Bu Niye Boyle firlak yaaaaaa ????? Yalnis yazmadim 10059.4... :KK53::KK53::KK53: pregnant yaziyo..

Son düzenleme:
Kizlarrrrr bu sabah sonucum geldii :KK52::KK52::KK52: HCG 10059.99, progesterone 53.53... Bu Niye Boyle firlak yaaaaaa ????? Yalnis yazmadim 10059.4... :KK53::KK53::KK53: pregnant yaziyo..

Canim degerin cok guzel keseyi gorebilirsiniz bence demekki dolleneli cok olmus ilk iliskiye girdiginde bebis tutmus pregnantta hamile demekmis korkma Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin,

Canim hamilesin gozun aydin nihayet melegine kavusacaksin.Bak ben sana dememismiydim Turkiyeye gidince rahatlicaksin sonrasinda hamile kalacaksin diye oldu ist.Valla Elifi de tutturdum ama bir kendimi tutturamiyorum :KK52::KK52: Neler yaptin bizle paylasirmisin cnm cokmu calistin yum takibi yaptinmi vitamin vs..Yanlis hatirlamiyorsam esinde varikosel var dedigini hatirliyorum degerleri nasilsi?Cok soru sordum ama senin adina cok sevindim canm insallah kucagina aldigini da gorursun sag salim :KK9::KK9::KK9::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK16::KK16::KK16::KK16:

tatlım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah..eşin daha ameliyat olmamıştı demi canım?

Canim hamilesin gozun aydin nihayet melegine kavusacaksin.Bak ben sana dememismiydim Turkiyeye gidince rahatlicaksin sonrasinda hamile kalacaksin diye oldu ist.Valla Elifi de tutturdum ama bir kendimi tutturamiyorum :KK52::KK52: Neler yaptin bizle paylasirmisin cnm cokmu calistin yum takibi yaptinmi vitamin vs..Yanlis hatirlamiyorsam esinde varikosel var dedigini hatirliyorum degerleri nasilsi?Cok soru sordum ama senin adina cok sevindim canm insallah kucagina aldigini da gorursun sag salim :KK9::KK9::KK9::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK16::KK16::KK16::KK16:

Saolun canlarimmmm darisi size insallahhhh.... Yok esim ameliyat olmadi.. Cok sukur gerek de kalmadi... Aslinda hicbise yapmadim sadece bi kez calisma yapmistik oysa ki ... Zamani gelmis demek ki :KK66: sizin ameliyat sonrasi degerler nasil oldu kizlar var mi yukselme???

benim hayal,mde sen kapalı hanım hanımcık birisin:KK53::KK53:
tembel benim oğlan kız.18-22 haftalar arası diyor nette ama erken hisssedenler var

aa evet kapalıyım gerçekten.teşekkür ederim:21::21:

hahaaa:KK52::KK52:o hareket ediyodurda sen tam olarak duymuyosundur tatlım,ççok yakında hissetmeye başlarsın:emir_bebek::emir_bebek:

X