Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

aman iyi cnm ağrıların azalmış sevindim benim bu ay kist oldu kontrol hapı kullanıyorum adet olunca gidicem işte :26::26::26::26::26:

Gunaydin canim nasilsin. Bende seni merak etti, nasil gidiyor hamilelik, karin agrisi oldugunu soylemissin kan degerlerinin yukselmesi nasil
Kan degerlerlerimden henuz hic haberim Yok canim daha hic gitmedim hastaneye... Pazartesi gitcez insallah..
aman iyi cnm ağrıların azalmış sevindim benim bu ay kist oldu kontrol hapı kullanıyorum adet olunca gidicem işte :26::26::26::26::26:

Hadi yaaa neden oldu ki kist.. Sogan kuru yap istersen.. Ben bu zamana kadarki butun kotu kokulu akintilardan kurtuldum Allahin izniyle...

Insallah guzel haberler alirsin canim endiselenme icini ferah tut,

Oh çok sevindim geçtiğine. Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde de adete denk gelen zamanlarda ağrılar oluyor endişelenme. Ve şikayet etmek için hiç erken değil, o ilk üç ay var ya ilk üç ay oiyyy mahvediyor insanı. İnşallah senin kolay geçer bulantın kusman olmaz

Benim bebiş iyi tekmeler başladı zaman çabuk geçiyor bi bakmışsın sen de tekmeler yiyorsun

Bilmem annem ve ablamlara cektiysem cok rahat olur ... AMA cekmediysem yandim... Cunku annem babana soylemeye ble utanirmis dusunsene genelde ustune gorme olayini yasarmis ve 5. Aydinda Falan ogrenirmis hamile oldugunu... Hele en kucuk kardesimi tekmelemeye baslayinca kesfetmisler cok yiyomus ve cok uyuyomus onun disinda hic bi sikayeti olmamis annemin.. Ablalarim da anneme cekmisler.. Ablam 7 Aylik hamileyken hala hamile kalmadan once ki kiyafetlerini gidiyordu Karni Falan hic buyumedi..
Hangi sehirdesin canim

Ben Turkiyede degilim canim yurtdisindayim... :26::26: sen?

İnşallah çekmişsindir ben de annemin hamilelikleri gibi geçiriyorum çok bulantım kusmam oldu. Babam da diyon bana aynı anan da böyleydi diye

Ayyyy cook uzaklardasin o zaman, ben ankradayim, hangi ulke

öyle olur canım ilk zamanlar baya sancım olmuştu.yeni yeni geçti.korkma.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.benim pc bozuldu bu arada

canım son adet tarihi 'sat' tır.bat 'beklenen adet tarihi'dir

RAHim ağzı yarası gebeliğe engelmiymiş ki?bence de görün yanlış birşey yapmasınlar allah korusun

hadi yaaaa hamilesin yani.çok sevindim.15-16.haftaya kadar yeme içmeyi unut

kızlar hamilelere sorum olcaktı sırt bel ağrılarınız varmı ? birde göğüsleriniz çok şiştimi ? :26:

sırt bel fena.oturamıyorum evde.ondan çok sık giremiyorum.sürekli uzanma halindeyim.en birde memurum oturduğum yerden bilgisayar akşama kadar ağrılarım ondan da çok oluyor.

benim annem 4 ay kusarmış hiç durmadan ama ben daha rahat geçirdim şükür.inşallah zor olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…