Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Hayırlı olsun çook sevindim ya
Saol canımm ben rüyada gibiyim sanki
Amaaan ne guzel bi test bu ya, masallah masallah, allah tamamina erdirsin, cok sevindim canim cok
Tarantulacımmmmm ne zamandır gorusemiyoduk avavred ve senle.... Saol canımm inşallah hepimiz alırız kucaklarımıza bebüşlerimizi inşallah.... Siz nasılsınız nerelerdesinizzz????
yumurtlamaya kadar içiliyor bildiğim kadarıyla.o zaman 1 hafta içiliyor.neyse içmişsin artık ve inşallah hamilesindir. ne zaman gidiyorsun doktora.çabukkkkkkkkkkk giiiittttt

Yok canım adet bittikten 7gun sonra başlaman gerekiyo diye biliyorum ben baya okudum başlamadan önce hatta... Hamileliğimizin öğrenince bırakın diye yazıyordu hatta ama benim bugun bitiyordu zaten bugun de öğrendim iyi denk geldi inşallah bi zararı olmaz...

Bilirim insanın ayakları yere basmaz inan çok sevindim ya.
Napalım topiğe pek kimse gelmez oldu bizim de ayağımız kesildi.
Testine bakmaya doyamıyorum çift çizgiyi özlemişim. Pembiş pembiş

inşallah olmaz.kan testine ne zaman gidiyorsunnnnnnnnnnnnnn?

Bilirim insanın ayakları yere basmaz inan çok sevindim ya.
Napalım topiğe pek kimse gelmez oldu bizim de ayağımız kesildi.
Testine bakmaya doyamıyorum çift çizgiyi özlemişim. Pembiş pembiş

işte herkes aynı şeyi düşündüğü için burası bomboş

öncelikle uzun bi maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh çekeyim listenin hepsi hamiş nerdeyse benide listeye eklermisin canım 30 yaşındayım 2 senedir deniyoruz 2.tüp bebek çalışması için bat 20 nisan bu ay ilaç tedavisi görüyoruzda

evet canım maşallah
seninle daha önceden tanışıyoruz.tüp bebek deneyeceğim diye gelmemiştin bir ara.demek olumsuz olmuş üzüldüm
hayırlısıyla inşallah sıra sana gelmiştir

evet canım maşallah
seninle daha önceden tanışıyoruz.tüp bebek deneyeceğim diye gelmemiştin bir ara.demek olumsuz olmuş üzüldüm
hayırlısıyla inşallah sıra sana gelmiştir

evet ya sorma 1 aşılama denedik olmadı 1 tüp denedik olmadı bu hafta ameliyat oldum nasipse önümüzdeki ay 2.tüp bebeği denicez..ne olur dua et bana ismim hatice ve ben gerçekten 2 senedir yılmadan uğraşıyorum anne olmak istiyorum

hayırlısı olsun hakkımızda.ne ameliyatı oldun?
kanal7 deki programı izliyorum.sen izliyor musun?

azaldı şükür.senin ne alemde?kim dedi öğrenebilirsin diye?devlete mi gidiyorsun özele mi?

Dr dedi cnm kendini gosterirse ogrenebilirmisim 17martta gidicem iste......bulanti var tabi de ins 3.aydan sonra baslamaz kusmalar cogunun oyle oluyomus 3.aydan sonra basliyomus 5.aya kadar bakalim.......ozele gidiyorum cnm

Dr dedi cnm kendini gosterirse ogrenebilirmisim 17martta gidicem iste......bulanti var tabi de ins 3.aydan sonra baslamaz kusmalar cogunun oyle oluyomus 3.aydan sonra basliyomus 5.aya kadar bakalim.......ozele gidiyorum cnm

çizelge yapsana.kaç haftalık oldun?

pazartesi kesinleşecek.sen öğrendin mi?
çok şükür iyiyim.sende ne var ne yok?

Bende yok yok:)) bebegin esi rahme inmisti neyse onda kipirdama var yukari dogru birde kasilmalarim var bir turlu gecmeyen ins onlarda gecse bi sorun yok testlerimiz temiz cok sukur cinsiyetimizde bello bi oglusum daha geliyo Allahin izniyle teyzesiiiiii:))))

hayırlısı olsun.bu sene pipi senesine yapacağız bu pipilerle?:44:
eş meş ben görmedim doktorda bir şey demedi.
hissediyor musun bebeği?

hayırlısı olsun.bu sene pipi senesine yapacağız bu pipilerle?:44:
eş meş ben görmedim doktorda bir şey demedi.
hissediyor musun bebeği?

sagol canim gercekten pipi senesi bu sene:))) senin plasente olmasi gereken yerdeyse solemes benimki asagida oldugu icin dikkat etmem gerektigi icin bilgilendirdi .bebegi bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum henuz o kadar kuvvetli degil tepikleri:))) sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…