Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Amann hiç sorma... KOcam götürmüyoooo... :26::26: ben normalde ona hiç söylemicektim bişe kendim halletcektim aslında ayın 17sı doğum günüydü o zaman emin olursam söylicektim ama beni söylemek zorunda bıraktı ... Neyse şimdi de diyo ki benim doğumgünüme kadar bekleyelim öyle gidelim.. Yani ayın 17sinde gitcekmişiz :KK4: adam sabırlı anam ben napıyım... Ben sevinçten zıplıyorum o bana diyo ki eerler okuldaki sınavlara denk geliyo nasıl olcak :KK53::KK53: uçuyodum nerdeyse adama....

Bitanem hayirli olsun cok sevindim vallahi....allahim olmayanlarada hayirlisiyla nasip et yarabbim amin

Ayy canım benimm yaaa :KK16::KK16: ama kocamı hala hastaneye gitmeye ikna edemiyorum adamın inanası gelmiyo ki çizgi silik çıktı ya daha tam emin olamadı... Bi hafta daha bekleyip bi test daha yaacakmışız ondan sonra gitcekmişiz :KK1::KK1: ben de ses etmedim...

Sen her gün bi test yap koyulaştıkça gözüne sokarsın testleri kocanın:KK52:

Hamileyim canim ama pek umutlu bir hamilelik degil, surekli yogun kanamalarim oluyo, allahtan hayirlisi dedik bekliyoruz iste, suana kadar bisey olmadi bebege ama bundan sonra ne olur bilinmez. Umarim hayirlisiyla kucagimiza aliriz hepimiz bebeklerimizi

cnm gozunn aydin cok sevindim senin adina melegini kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah kendine dikkat et:KK16:

QUOTE=CrystalDoll;34371960]Ayy canım benimm yaaa :KK16::KK16: ama kocamı hala hastaneye gitmeye ikna edemiyorum adamın inanası gelmiyo ki çizgi silik çıktı ya daha tam emin olamadı... Bi hafta daha bekleyip bi test daha yaacakmışız ondan sonra gitcekmişiz :KK1::KK1: ben de ses etmedim...[/QUOTE]

Canim hamilesin insalllah doktordan da pozitif sonuc alacaksiniz gozun aydin:KK76:

cnm gozunn aydin cok sevindim senin adina melegini kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah kendine dikkat et:KK16:

QUOTE=CrystalDoll;34371960]Ayy canım benimm yaaa :KK16::KK16: ama kocamı hala hastaneye gitmeye ikna edemiyorum adamın inanası gelmiyo ki çizgi silik çıktı ya daha tam emin olamadı... Bi hafta daha bekleyip bi test daha yaacakmışız ondan sonra gitcekmişiz :KK1::KK1: ben de ses etmedim...

Canim hamilesin insalllah doktordan da pozitif sonuc alacaksiniz gozun aydin:KK76:[/QUOTE]
Saol bebeğimm inşallah sizin de olur Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin....
Sen her gün bi test yap koyulaştıkça gözüne sokarsın testleri kocanın:KK52:
De mii yaa güzel taktik ama onu da garantiye aldı ki adam... Söz verdim ondan habersiz test yapmıcam... Neyin peşinde adam anlamadım ki :KK9::KK9: ben bu mutluluğu onsun nasıl yaşarmışım diye kızdı bana çünkü hamilelik testi yapmadan bi gün önce ovulasyon testimi ondan habersiz yapmıştım da :KK34::KK34:
Bitanem hayirli olsun cok sevindim vallahi....allahim olmayanlarada hayirlisiyla nasip et yarabbim amin
Canımm benimmm seninle de görülmemiyoruz ne zamandırr... Âmin canım inşallahhhh... Ama benim karnım kasıklarım cok fena ağrıyo yaa sanki her an adet olcam ara ara cok fena ağrılar giriyo zıplatıyo resmen yerimden korkuyorum... Kocam bile korktu şimdi gelince konuşcaz hastane işini öne alcaz muhtemelen...
OHooo dan once bi hayirli olsun, uzulme bisey olmaz insallah bebegine, icini ferah tut diyeydin iyiydi ama neyse saglik olsun

Ayy canımm benimmmmm cok sevindimmmm.... Iyi buralarda seni göremeyenin makul bi sebebi varmış sana kızmak olmaz şimdi :KK16::KK16: maşallah Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin... :KK16:

s.aleykum kızlar nasılsınız bende bu ay kist olmuş doğum kontrol hapı verdi doktor :26::26::26::26:

CRYSTALDOLL ....evet tatlım gorusemıyoruz ya bnmde keyfim yok bulantılar var ....ınanırmısın suan saat kac kahvaltı yapamıyorum yapmam lazım biliyorum ama olmuyo kotu oluyrm hayırlısıyla gecirsem su bulantıları ...allahım herkesın yardımcısı olsun bırbırımıze dua edelim rabbim kımseyede muhtac etmesın...buarada senınkı 5 haftalık falandır dımı kusum:d

Son düzenleme:
Amann hiç sorma... KOcam götürmüyoooo... :26::26: ben normalde ona hiç söylemicektim bişe kendim halletcektim aslında ayın 17sı doğum günüydü o zaman emin olursam söylicektim ama beni söylemek zorunda bıraktı ... Neyse şimdi de diyo ki benim doğumgünüme kadar bekleyelim öyle gidelim.. Yani ayın 17sinde gitcekmişiz :KK4: adam sabırlı anam ben napıyım... Ben sevinçten zıplıyorum o bana diyo ki eerler okuldaki sınavlara denk geliyo nasıl olcak :KK53::KK53: uçuyodum nerdeyse adama....

canım gözünaydın ya çok sevindim demek hamilesin ben sana demiştim türkiyeye gelmek kafanı dağıtmak sana iyi gelecek diye :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: yuppi yuppii

X