- 5 Ekim 2013
- 422
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.041
Ayy inşallaahhh canımm cok heyecanlıyımmm test yapsam mı ki ne dersin... Ama korkuyorum yaa negatif çıkcak diye... Benim adım Nur bu arada cok memnun oldum
Geçmiş olsun canımm atlatırsın inşallah bi an önce.. İnşşallah canım yaavALLA BENde merak ettım şimdi inş hamilesindir bende yarın adet olcam kan testım negatif zaten tonla antibiyotik içiyorum hastalıklar dan kurtulmam lazım önce bidaKI AY inş güzel haber veririm sizlere :/
olmayabillir ama inşallah hamileliktendir canım. sen hemen gebelik testi yap bence.
Suna bi bakın yaaa.... Bugun yaptım ovulasyon testime sabah sancıma uyandım hasta oldum diye ama bişe yok sonra okuldan gelince de ovulasyon testi yapıyım dedim böyle çıktı normalde 3 güne falan adet olmam lazım...Eki Görüntüle 1011926 Eki Görüntüle 1011925 catlıcammm meraktannn aynı zamanda bu kadar yaklaşmışken de korkuyorum test yapmaya negatif çıkar diye....
arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim ve az önce parlak kırmızı renkte bayağı bi kan geldi bunun nedeni ne olabilir belşim karnım ağrımıyor nedeni ne olabilir bilgisi olan varrsa lütfennn cevap
Ben hamile olduğumdan ilk ovulasyon testinin pozitif olmasiyla suphelenmistim adetime 4 gün kala ovulasyon testinin pozitif cikmasi garip gelmisti sonra gebelik testi yaptim silik bir 2 .cizgi cikti 3 gun sonra da kanda cikti gebeligim
Çok ümitlendim bak şimdi yaaa evet evet ben bi an önce yapmalıyım test...
benim olacak sonuçta.kesin güzel olur.şu an tek heyecanım hareketlerini hissetmek
darısı sizlere
Eki Görüntüle 1013296
Bunu daha yakından çektim daha iyi oldu...
Ayy inşallaahhh gelmiştir yaaa.... Çok şaşkınım heyecanlıyım... Âmin inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin..Gunaydin tatlim. Bence bebisin gelmis. Gayet burdayim diyor. Allah kucagina almayi nasip etsin.
Ende ilk hamileligimde bundan bile silik cikti adetimin ikinci gunuydu hemen kan verdim degerim 49 cikti, bence senin bebis daha once gelmis kan degerin 200 lerde cikabilir. Bence kan testi yaptir, ve kendine artik daha cok dikkat et,