Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Ayy inşallaahhh gelmiştir yaaa.... Çok şaşkınım heyecanlıyım... Âmin inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin..

Hadi yaa.... Esim bi hafta daha bekleyelim bi test daha yap, o da çift çıkarsa öyle gidelim kan testine ben senin kolunu deldirmem boş yere diyo.. Cok komik kocişim yaaa :KK9::KK9::KK9:

Sen bilirsin canim, ben adetimden 2 gun once test yapmistim birsey cikmadi adetin 1 gun sonrasi yapinca testimde gozle gorulur sekilde cizgi belirdi heyecanla kardesime sordum ben dogrumu goruyorum bu cizgiyi sende goruyormusun dedim evet dedi, 15 dk icinde evin yakinindaki pooliklinige gittim ogleden sonra sonucum cikti cok mutlu olmustum.

teprik ederim canım hamilesin :KK70: :KK70:
:KK52::KK52::KK52: kesin miii???
Sen bilirsin canim, ben adetimden 2 gun once test yapmistim birsey cikmadi adetin 1 gun sonrasi yapinca testimde gozle gorulur sekilde cizgi belirdi heyecanla kardesime sordum ben dogrumu goruyorum bu cizgiyi sende goruyormusun dedim evet dedi, 15 dk icinde evin yakinindaki pooliklinige gittim ogleden sonra sonucum cikti cok mutlu olmustum.

Inşallah yaa nedense test yapmadan önce negatif çıkar diye yapmaya korkuyodum, şimdi de hastane de negatif çıkar diye korkuyorum.

arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim ve az önce parlak kırmızı renkte bayağı bi kan geldi bunun nedeni ne olabilir belşim karnım ağrımıyor nedeni ne olabilir bilgisi olan varrsa lütfennn cevap

bende de oldu bir şey olmadı ama tehlike de olabilir.gittin mi doktora?

slm kızlar öncelikle kadınlar günümüz şimdiden kutlu olsun En Büyük KK
yaaa bende mide bulantısı baş dönmesi falan yokkkkk..anasını satayımm kapris de yapamıyorum :KK53: Allahıma hamd olsunnn bebişim üzmüyo beni şimdilik .sadece kasık ağrım var inceden inceden.ya kızlarrr bişi sorcam size yaaa aydın kadın doğum hastanesi hakkında bilğiniz varmı?tavsiye edermisiniz? bi yerden başlamak istiyorum kalıcı olarak artık.... kocumannnn mucukladım kızlarrr sizleri :KK70:

daha çok erken. bende öyle diyordum.sonra gördüm günümü:KK53::KK53:

Nasıl yani anlamadım... Adetim bittikten 6 gün sonra falan başladım işte 15gün içtim.. Neden cok dedin ki?

yumurtlamaya kadar içiliyor bildiğim kadarıyla.o zaman 1 hafta içiliyor.neyse içmişsin artık ve inşallah hamilesindir. ne zaman gidiyorsun doktora.çabukkkkkkkkkkk giiiittttt:KK52::KK52::KK52:

X