- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.587
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.061
Ayy inşallaahhh gelmiştir yaaa.... Çok şaşkınım heyecanlıyım... Âmin inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin..
Hadi yaa.... Esim bi hafta daha bekleyelim bi test daha yap, o da çift çıkarsa öyle gidelim kan testine ben senin kolunu deldirmem boş yere diyo.. Cok komik kocişim yaaa
teprik ederim canım hamilesin
Sen bilirsin canim, ben adetimden 2 gun once test yapmistim birsey cikmadi adetin 1 gun sonrasi yapinca testimde gozle gorulur sekilde cizgi belirdi heyecanla kardesime sordum ben dogrumu goruyorum bu cizgiyi sende goruyormusun dedim evet dedi, 15 dk icinde evin yakinindaki pooliklinige gittim ogleden sonra sonucum cikti cok mutlu olmustum.
Ben de istiyorum yaaa... Cok ama cok ama cok ama coookkkk kıskanıyorummmne zaman göbüşümü okşaya okşaya gezcem yaaa :26:
Suna bi bakın yaaa.... Bugun yaptım ovulasyon testime sabah sancıma uyandım hasta oldum diye ama bişe yok sonra okuldan gelince de ovulasyon testi yapıyım dedim böyle çıktı normalde 3 güne falan adet olmam lazım...Eki Görüntüle 1011926 Eki Görüntüle 1011925 catlıcammm meraktannn aynı zamanda bu kadar yaklaşmışken de korkuyorum test yapmaya negatif çıkar diye....
arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim ve az önce parlak kırmızı renkte bayağı bi kan geldi bunun nedeni ne olabilir belşim karnım ağrımıyor nedeni ne olabilir bilgisi olan varrsa lütfennn cevap
slm kızlar öncelikle kadınlar günümüz şimdiden kutlu olsun
yaaa bende mide bulantısı baş dönmesi falan yokkkkk..anasını satayımm kapris de yapamıyorumAllahıma hamd olsunnn bebişim üzmüyo beni şimdilik .sadece kasık ağrım var inceden inceden.ya kızlarrr bişi sorcam size yaaa aydın kadın doğum hastanesi hakkında bilğiniz varmı?tavsiye edermisiniz? bi yerden başlamak istiyorum kalıcı olarak artık.... kocumannnn mucukladım kızlarrr sizleri
Eki Görüntüle 1013293 bu da 10 dk da falan oldu... Ama fotoda o kadar çok belli olmuyo normalde daha da kırmızı...
Eki Görüntüle 1013296
Bunu daha yakından çektim daha iyi oldu...
hamilesin inşallaaaaaaaah
Benim ne zaman hastaneye gitmem gerekiyo ve gidince ne yapacaklar bilgi verir misiniz accık :26::26:
canım bence git kan ver kesinleşsin
Soğan kürü böyle bişeye neden olmaz de miiii?? Bu hormonu yükseltip de böyle bi sonuçla beni yanıltmaz yani... Ayy cok kötü olurum.. Belki bu düşüncem cok saçma ama ne biliyim aklıma gelmiyo da değil...:26:
zannetmiyorum.kürü ne zaman bıraktın?
Bugun son günüydü zaten 15 gün bitti bugun..
çok içmişsin.ilk 15 gün içiliyor bikdiğim kadarıyla o kür
Nasıl yani anlamadım... Adetim bittikten 6 gün sonra falan başladım işte 15gün içtim.. Neden cok dedin ki?
gerçekten senin göbeğin mi bu?
başka kimin olabilir ??
Eki Görüntüle 1013293 bu da 10 dk da falan oldu... Ama fotoda o kadar çok belli olmuyo normalde daha da kırmızı...
Eki Görüntüle 1013296
Bunu daha yakından çektim daha iyi oldu...