- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.701
ah canım 2.5yıldır inan test alıp her ay umutlanmaktan bıktım o yüzden bir kaç gün daha bekleyeyim canım..yarın belki de adet olacam umudum pek yok ovulasyon vardı bende öylesine yaptım ne silik ne değil ona güvenerek sevinmiyorum zaten.bu arada ameliyatın 6.ayı doldu değerlerimiz düzeldi tatlım doktorumuz bekleyin normal yolla olur dedi bekliyoruz işte.sen nasıl oldun canım erkek olacakmış hayırlı olsun
İnşllh arkadasımm inşllh, Allah kerim.. İnşllh bırgun banada buraya hamıleyım dıye yazmak nasıp olur..
olacak canım hayırlısıyla
sizler varken ben bebeğimden konuşmak istemiyorum
doktor %90 erkek dedi.hafif pıt pıtlarını hissediyorum sanki.rabbim hepinize nasip etsin
inş tatlım amin hamilelerin duası kabul olurmuş bizlere çok dua et canım en çok ihtiyacımız olan şey.
askere gitmesine az kaldı teyzesi
Selam kızlar...yarın saat 9da hsg çektirecem çok stresliyim heyecanlıyım korkuyorum garip duygular içerisindeyim...
Bende de akinti vardi doktor fitil verdi her gece yatarken 1 tane kutuda 7 tane vardi.3 gunde sorun cozuldu ama bitinceye kadar kullandim bir daha da o tur akinti olmadi olmadi cok sukur.keske kullansaydin sende.
ayy bu harika bi haber canım.çokk sevindimm
Allah yanınızda olmuş gerçekten bu kadar iyi sonuç alanlar az.
hadi inşallah beraberinde hamilelik haberinde gelsin
kuzum ne zamandır girmiyorum elif nerde yavrum ya :44::44::44::44::44:
mrb kızlar benim adetin 5 gün geçti hamile değilimdir muhtemelen ama yine de bir mucize bekliyorum:)
şükürlerr olsun darısı tüm bekleyenlere çift çizgiyide gördüm allahın izniyle
elifcim yazamadım sana bnm 10 şubat değil bellı degıl yazarmıısın ben adet oldugumu sanmıstım ama damla sekılde olmus.. bekledım devamı gelmedı.. doktora gttım nur topu gıbı kıstım oldugunu ogrendım bana progestan verdı adet sokulmesı ıcın ama hala adet olmadm canm adet olunca yazıcam sana... :18::18:
kızlar ben dün dr a gittim kan verdim 29,22 çıktı bugün adetim geçeli 6 gün oldu yarın tekrar gidicem inşlh değerim güzel yükselmiştir,dr gaye iyi dedi, cuma günüde doktoruma gidicem bakalım dua edin kızlar
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin... Ben de yeni öğrendim hamile olduğumu ve galiba bebeklerimiz Rabbim sağlık ve hayırlı ömür versin aynı tarihlerdeler...
Burasi ne kadar issiz kalmis boyle ya sayfalara yetisemiyoduk simdi sayfa ilerlemiyo huuuu canlanin yaaw
Canlarim nasilsiniz.. Yeni bat subat18 yine olmadi..esimde neti kapatti.6 ay yok.abimlerden giriyom.ben hepinizi cok merak ediyom.dr gitmiyom bu ay.eger hamis olursam mutlaka size haber veririm.hepinizi optum by
kızlarr günaydın nasılsınız giremiyorum fazla..öpt hepinizi güzel hatunlar
neler yapıyorsunuz kızlar benım kucuk buyuyor bulantıARım bıraz daha iyi dınlenmeye calısıyorum...daha upuzun bır yol var zamanda gecmıyor.bıran once hareketlerını hıssetmek ıstıyorum.bu arada kendı evımıze tasınıyoruz ama ben ufak işlerı yapıyorum..bir koşusturmacadır devam edıyor hıc keyfım yok uyuşukluk var hep uyumak ıstıyorum üstüne grpte oldum kısacası çooookk çekilmezım buaralar :2::2::2::2::2::2::2::2:
Kiz doğurdu mu yoksa daaha erkendir dimi cnm allahim kucağını almayi nasip etsin ins.
Kac aylık şuan:):):)
kızlar bat veya son durum yazın lütfen
belli olanlarda toplanın artık kızıyorum
Hanımlar merhaba. korunmayı daha yeni bıraktık.
doktor tavsiye etmeden kendim eczaneden alıp FOLİK ASİT kullanmamda bir sakınca olur mu?
Hayır canım, doktor tavsiyesine gerek yok bunun için. Bebek düşünüyorsan hemen başlamalısın. zaten doktora da gitsen bunu isteyecek. Hamilelikten üç ay kadar önce başlamanın uygun olduğu söyleniyor. uzun süre kullanmanda da bir sakınca olmadığını tahmin ediyorum. ben de doktora gitmeden önce kullanmaya başladım. doktor değerlerime baktığında da folik asit değerini iyi bulmuştu ve devam etmemi söylemişti.
Canım benim bu ayın sonu bekleyemiyorum artıkk bi tahmin yapar mısın hamile miyim uğur getirsin diye cetvel bile yaptım
belirtin var mı? tabloya eklenmek istersen bilgilerini yaz tatlım
Benim bat 27 şubat belki size bikaç güne kadar hamilelik haberi verebilirim
}Eki Görüntüle 990635:26:
Hiçbir belirti yok
kızlar bat veya son durum yazın lütfen
belli olanlarda toplanın artık kızıyorum
Slm arkadasim bende arada kaynadim sanirim baska topikte takiliyorum cunku :))) bat 25 subat bu arada sogan kuru iciyorum beklemedeyim amann kizma
ad123 hamilesin sanırım.hayırlı olsun
kızlar bat veya son durum rica edeyim