- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.741
Geldiimm bnm durum hala mualllakta. Adetimin 3. Gunu yani ocakta dr gittim kistimin gitmedigini ogrendim. Doktor kotu huylu olabiliceni soledi pelvik usg istedi 17 subata gun verdiler. 17 subatta da kistim yok olmus (sogan suyu icmistim)
25 ocak sat . Ama bat kac olur bilmiyorum bu durumdakist yuzunden duzenim bozuldu tam belli degil bat
Sagol cnmgebelik testi.gölge gibi bi çizgi var fotodan görünmüo olablir.ama kırmızlık yok çizgide bakalımhadi bakalım hayırlısı canım.bunlar ne testi?
Sagol cnmgebelik testi.gölge gibi bi çizgi var fotodan görünmüo olablir.ama kırmızlık yok çizgide bakalım
Hemen 2.dk da gördüm cnm.ama emin olmaıyorum bu tür gölgeler sonrasan kayboladabiliomuş,giderek belirginleşenlerde olmuş.hiç üstüme konduramıyorum.bilmiyorum adetime 2 gün var.gölge gibide olsa gebelik oluyor ama ne kadar sürede çıktı çizgiler?
şimdilik döndüm canım inşallah bir şey olmaz
ben nasıl olayım bebeğin hareketlerini hissediyor gibiyim. sürekli aklım orada
bugün hissedemedim.birşey mi oldu diyorum
Hemen 2.dk da gördüm cnm.ama emin olmaıyorum bu tür gölgeler sonrasan kayboladabiliomuş,giderek belirginleşenlerde olmuş.hiç üstüme konduramıyorum.bilmiyorum adetime 2 gün var.
Kötü şeyler getirme tatlım aklına herşey yolundadır umarım
27 şubat dememiş miydin? kan testi yaptırsaydın ya
eee geçmiş ya kız
Canımmmm inşallahhh :)) çok teşekkür ederimmmm..bata 2gün var ağrılarım var regl olcak gibiyim umarım olmaz :18: bakalım 1yıl denicez olmazsa ozmn artık aşılama şu bu olur..akışına bırakcamm
Ay yanlış yazmışım ya 24-25 şubat.bazen 30 günde oluorm bazen 31
ayyy yanlış yazmısım ay kısmını canım ya mart için olcak o 16.03 yanı :26::26:
zaten zorla yapıyorum tabloyu yanlış yazan yazana.inşallah çok yaramaz bebekleriniz olur
Yaa deme ole bırak yanlış kalsın noter onaylı mı sanki :)zaten zorla yapıyorum tabloyu yanlış yazan yazana.inşallah çok yaramaz bebekleriniz olur
son durum veya yeni bat alayım şekerler
kızzz nelerdesin bakıyım sen?bebişin cinsiyeti belli oldu mu?bat 3 martt
Yaa deme ole bırak yanlış kalsın noter onaylı mı sanki :)
uyuyorum bol bol.%90 erkek dedi.10 martta randevum var kesinleşir o zaman.
sen nasılsın?neler yapıyorsun?
kızlar bat veya son durum yazın lütfen
belli olanlarda toplanın artık kızıyorum
bildim işte bildim
ben iyiyim tatlım,geçen ay aşılama yaptırdım,tutmadı...normal yolla denemeye devam,olacak inşallah.