- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.721
16.02.2014 Yeni batım
3.5 aylık daha kız
neden kızayım? buraya yazmışsın ben yokken.bekleriz
yaşını ve ne zamandır istediğini yazarsan ekleyim seni de tabi geleceksen
Her forum herkese acik oldgu icin fikrimi soyledim.sogan kuru topigindeyim bizde bekleriz.soz vermiim simdi
Ayy maşallah maşallah maşallah kiz cok sevindim kizmi erkekmi bacim :)
sağol canım %90 erkek dedi.anne karnında beslenme çok önemliymiş inşallah besleyebiliyorumdur:44::44:
Bugun gebelik testi yaptım 0.453 çıktı adetım Bı gün gecmıstı ben 23 günde bır olurdum acaba erken mı gıttım kı
Masallar kuzum yaa dogal şeyler yiyorsa beslenir bebisin maşallah:) cok sevindim allah gönlüne gore verdi bak :):):)
sağol canım inşallah size de kısmet olur
Hayırlısı ins. Bekliyorum bakalım yakalarsam hamileyim haberini verecem size ins. Yeni evime bir tasinayim ins.
Batımı yazdım dimi. Sana elif 17 mart cnm yeni bat bu kaydet cnm:)
kızlar bat veya son durum yazın lütfen
belli olanlarda toplanın artık kızıyorum
canımcım bır degısıklık yok bende.henuz cınsıyet bellı degıl 16 haftada gıdıcem kontrole bakalım :) mıde bulantılarım azaldı sabahları bıraz oluyor ve yemek cok cok ıstahla yıyemıyorm henuz ama ıyıyım sımdılık...doktorun verdıgı hapları kullanmaya devam edıyorum ..cok belırgın bır sıkayetım yok suanda kılo almadım hala 52 yım hatta basta verır gıbı oldum sabıtledım sımdı...göbek cok az var sankı yada bana oyle gelıyor :) tabııı yenı tasındıgım ıcın tekırdagda doktor arayıslarındayım tekırdaglılardan önerı beklıyorum özelde ıyı bıldıklerı doktor varsa yazsınlar özelden lutfen .... bende durumlar boyleeeeee sızler nasılsınızzzzzz
kızlar bat veya son durum yazın lütfen
belli olanlarda toplanın artık kızıyorum
evet canım.güncelledim bak
Elifcimm geri döndün demek buralara :)) nasılsınn??bnm yeni bat 14mart cnm
1 hafta oncesıne kadar cok yogundu ozellıkle sıvı gıdalarda su örnegın ıctıgım gıbı mıdeme oturuyordu gıtmıyordu dırekt çıkartıyordum..sımdı cok cok ıyıyım su ıcememek okdr kotuki kabız oluyorsun susuyorsun ıcemıyorsun...sımdı allaha sukur kalmadı oyle bır problem gectı sayılır.dınlenıyorum bol bol