Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Canim hosgeldin turkiyeye hemde gecmmis olsun bende grip oldum ilac kullaniyorum hepinizin kandili mubarek olsun dualariniz kabul olsun canlarim

yeni bat 11 şubat..yarın drla hsg için görüşeceğim..

Inşallah bebiş gelmiştir...
:) :) :)

Canımmmm inşallahhh :)) çok teşekkür ederimmmm..bata 2gün var ağrılarım var regl olcak gibiyim umarım olmaz :18: bakalım 1yıl denicez olmazsa ozmn artık aşılama şu bu olur..akışına bırakcamm [/QUOTE]

selamm kızlarrr naberrr

tatlımmm dikkat et kendineee dinlen yat uyu bol bol ağır iş yapma..bebişin sımsıkı tutunsun sana

son durum veya yeni bat alayım şekerler

test yapmadın mı?
gelişmelerden haberim vardı sanki ama sen yaz bakalım

tatlım bugün ben seni andım sen hamile olduğunu ovulasyon testi ile mi öğrenmiştin? bide pembemsi hafif akıntın oldu mu dün öyle bi akıntım oldu sabah adetim sökülür dedim hala sökülmedi.bu sabah bende ovulasyon testi yaptım kızlara gösterdim ne koyu ne silik ortası canım.

değişik yöntemler var canım ya.dualarım seninle.üzülme lütfen. tıp çok ilerledi.doktor ne dedi?

Canım sakın umudunu kaybetme halledilemeyecek deme. Azospermi olup doğal yoldan çocuk sahibi olanlar var. Bunun yanında deniceğiniz şeyler var tese ameliyatı ve tüp bebek. Güçlü olmalısın. Dualarım seninle. Önce bi doktor muayene etsin de hayırlısı ile.

Son düzenleme:

evet ovulasyonla.resmini koysana

son durum veya yeni bat alayım şekerler[/QUOTE]

Benim 17 mart mehmetelif Hamile Değilim kalamadim olmadı neysr hayırlısıolsun

Bebeğine kavuşanlara mutluluklar ve hayırlı evlatlar diliyorum.Hala kavuşamayanlarada sabır ve bir an önce gelir diye dua ediyorum.Benim yine olmadı Beklemiyordum zaten Sonraki Batım 10.02.2014 sanırım

s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrrr

klomene devamm oofff Allahımmm

ad123 hamilesin sanırım.hayırlı olsun
kızlar bat veya son durum rica edeyim

evet canım keşke gebelik yapsan

elimde yok canım.valla dün pembe akıntı oldu çok çok az hep öyle olunca adetim 4 5 saate kadar sökülürdü olmadı ertesi gün sökülürdü hala adet olmadım dünkü akıntım olmasa gebelik testi alırdım o yüzden bi kaç gün daha bekleyecem tatlım yarın belkide adet olacam

değişik yöntemler var canım ya.dualarım seninle.üzülme lütfen. tıp çok ilerledi.doktor ne dedi?
Inanın ılk ogrendıgımde mahfoldum ama şimdi iyiyim cok şükür.. Daha doktora gıdemedık randevumuzu temmuza vermişlerdı ne yapıp ettık ilk muayenemız dıye nısan ayına aldık . Beklıyoruz iştee .. Tesekkur ederım lutfen dualarınızı eksık etmeyınn. rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.

Yasım daha 22 ama bu 5-6 yılda neler cektım neler eşimle bırlıkte cok mucadele ettık hayata karsı ve mutsuzlugu tatmadam mutluluga erısemedık bız oyuzden suan umudum hıc yok. Tup bebekten baska sansımız yok zaten. Insallh bakalım doktor neler dıyecek . Lutfen dualarınızı eksık etmeyınnn .. Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.

Allahımmm sen bana da nasıp et..

çok heyecanlandım yaaaaa.yerleşmedir belki.alsan ya bir test

bende anne olmak istiyorum diye bir program var.imkansız diye bir şey olmadığını gördüm orada. olacak hayırlısıyla üzülme umudunu yitirme

çok heyecanlandım yaaaaa.yerleşmedir belki.alsan ya bir test

ah canım 2.5yıldır inan test alıp her ay umutlanmaktan bıktım o yüzden bir kaç gün daha bekleyeyim canım..yarın belki de adet olacam umudum pek yok ovulasyon vardı bende öylesine yaptım ne silik ne değil ona güvenerek sevinmiyorum zaten.bu arada ameliyatın 6.ayı doldu değerlerimiz düzeldi tatlım doktorumuz bekleyin normal yolla olur dedi bekliyoruz işte.sen nasıl oldun canım erkek olacakmış hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…