- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.681
Ben hasta oldummm.... turkiyedeyimm cok cok mutlu olmam gerekiyooo ama ben hem cok fena grip oldum hem de bu sabah hasta oldum... simdi de agri kesici ictim uzaniyorum sersem gibi ... sinirlerim cok bozuk.. aslinda bu ay cok umurluydummm ona ragmen gunumden once oldum yine.... klomene de bu ay baslamicam kizlar yaaa cunku surekli seyahat etcez bu ay muhtemelen hic calisma yapamicaz bosuna kullanmanin bi anlami yok....de mi ne dersiniz?????
Canim hosgeldin turkiyeye hemde gecmmis olsun bende grip oldum ilac kullaniyorum hepinizin kandili mubarek olsun dualariniz kabul olsun canlarim
yeni bat 11 şubat..yarın drla hsg için görüşeceğim..
Inşallah bebiş gelmiştir...
:) :) :)
Insallah bati gelmez diyerek cumleye basliyorumBenimki bugun geldi malesef.1. evrede sanirim cok gerek olmuyor ama varikosel ilerleyen bisey oyuzden surekli kontrol olmanizi tavsiye ederim dikkat edin.Doktor sana kalinlasma var dedigine gore sen hamile olabilirsin bence.insallahta oyledir hadi guzel haberler ver bize sizin sperm sayiniz hiziniz kac?esimin 4. derece varikosel.Rahim duvari kalinlasinca benim bildigim hamile olunuyor hamile olunca gun gectikce kalinlasiyor diye biliyorum.asilamaya da gerek kalmaz umarim
selamm kızlarrr naberrr
ayyy aşk olsunn tatlım.ne bu karamsarlık böyle?bizim sayımız size göre çok çok az ama ben bile umutsuz değilim.yapma böyle lütfen...
çatlatma iğnesi ne zaman yapılacak sana?
ben yarın kontrole gideceğim yum yumlar ne alemde ona bakılacak.
canım mrb.seni de moralsiz görüyorum bugünlrde.sıkma canını lütfen.sanki görevmiş gibi ilişkş yaşıyoruz buda bizi yıpratıyo.aynı şeyler bizdede mevcut maalesef.ama yum yum günlerini kaçırmayın lütfen..bir hamile kalsak herşey yoluna girecek ama...
bu arada eliiiiff nerelerdesin ya merak ediyorum...
tatlımmm dikkat et kendineeedinlen yat uyu bol bol ağır iş yapma..bebişin sımsıkı tutunsun sana
canım yeni batı bekliyorum bende adetim 2 gün gecikti.naber kız özledik valla kaybolma bir daha yeni gelişmelerden haberin var möı tatlım değerlerimiz hakıında
test yapmadın mı?
gelişmelerden haberim vardı sanki ama sen yaz bakalım
adetım bıttı yok basladı artık saymıyorum arkadasım yenı batım martın. 9'u ama bebek beklemıyorum hayalını bıle kuramıyorum. daa onemli bir sorunumuz var malesef bellkide halledılemıyecek.
Eşim sperm tahlılı yaptı sadece neler oldugunu bılelım dıye ve malesef 0 sıfır cıktı , hıc sperm bulunamadı azospermıdoktora gıtmeyı beklıyoruz randevumuz nısan ayında..
lutfen Rabbım hamılelerın duasını kabul edermiş bana dua edınnn lutfenn..
adetım bıttı yok basladı artık saymıyorum arkadasım yenı batım martın. 9'u ama bebek beklemıyorum hayalını bıle kuramıyorum. daa onemli bir sorunumuz var malesef bellkide halledılemıyecek.
Eşim sperm tahlılı yaptı sadece neler oldugunu bılelım dıye ve malesef 0 sıfır cıktı , hıc sperm bulunamadı azospermıdoktora gıtmeyı beklıyoruz randevumuz nısan ayında..
lutfen Rabbım hamılelerın duasını kabul edermiş bana dua edınnn lutfenn..
tatlım bugün ben seni andım sen hamile olduğunu ovulasyon testi ile mi öğrenmiştin? bide pembemsi hafif akıntın oldu mu dün öyle bi akıntım oldu sabah adetim sökülür dedim hala sökülmedi.bu sabah bende ovulasyon testi yaptım kızlara gösterdim ne koyu ne silik ortası canım.
Canımmmm inşallahhh :)) çok teşekkür ederimmmm..bata 2gün var ağrılarım var regl olcak gibiyim umarım olmaz :18: bakalım 1yıl denicez olmazsa ozmn artık aşılama şu bu olur..akışına bırakcamm
evet ovulasyonla.resmini koysana
kızlar uzun zamandır gıremedım bu ay yumurt TAKIBIM OLDU ADETIME 4 GUNUM VAR 4 UNDE CUMARTESI YUMURTAM CATLADI IKI GUNDUR TEST YAPIORUM BI GARIP CIKIYOR INSALLAH FARKEDERSINIZ O IKINIC CIZGILER ILK 5 DK OLUYOR CUMA GUNU ZATEN DR KONTROLUM VAR YORUMLARINIZI ISTIYORUMEki Görüntüle 932665
merhaba bayanlar
,bugün eve gelmeden önce tarot falı baktırdım. belki çok kızan bile olur ama merak işte. yıldıznamede bakıyor ve nezaman çocuk sahibi olucam diye soru sordum. 7-8ay daha var dedi. ben 8aydır bebek planlıyorum ama olmadıböle fal baktırıpta doğru çıkan varmı merak ediyorum.
Bebeğine kavuşanlara mutluluklar ve hayırlı evlatlar diliyorum.Hala kavuşamayanlarada sabır ve bir an önce gelir diye dua ediyorum.Benim yine olmadıBeklemiyordum zaten Sonraki Batım 10.02.2014 sanırım
s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun cnm.bende gecen ay kimyasal gebelik yaşadım.bu ay korunmadım..ama gebelik oluşmadı..daha önce ilk korunmadıgım ay hamile kalmıştım düşük oldu..tekrar korunmadıgım ilk ay kimyasal oldu..yazdıgını okuyunca süphe düştü içime..senin degerlerş cok yükseldi mi..benim 24,18 en son 12 oldu..sonra adet oldum..
klomene devamm oofff Allahımmm
senin ovulasyandaki testin koyudu galiba canım
son durum veya yeni bat alayım şekerler
Benim 17 mart mehmetelif Hamile Değilim kalamadim olmadıneysr hayırlısıolsun
evet canım keşke gebelik yapsan
Inanın ılk ogrendıgımde mahfoldum ama şimdi iyiyim cok şükür.. Daha doktora gıdemedık randevumuzu temmuza vermişlerdı ne yapıp ettık ilk muayenemız dıye nısan ayına aldık . Beklıyoruz iştee .. Tesekkur ederım lutfen dualarınızı eksık etmeyınn. rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.değişik yöntemler var canım ya.dualarım seninle.üzülme lütfen. tıp çok ilerledi.doktor ne dedi?
Canım sakın umudunu kaybetme halledilemeyecek deme. Azospermi olup doğal yoldan çocuk sahibi olanlar var. Bunun yanında deniceğiniz şeyler var tese ameliyatı ve tüp bebek. Güçlü olmalısın. Dualarım seninle. Önce bi doktor muayene etsin de hayırlısı ile.
olacak canım inşallah
eliffffffffffffffff denk gelemedık bı turlu yaaaaaaaaaaaaaaaaa...cok mutluyum cokkk dua edın bana nolur senı gormem lazım burda ya offf
elimde yok canım.valla dün pembe akıntı oldu çok çok az hep öyle olunca adetim 4 5 saate kadar sökülürdü olmadı ertesi gün sökülürdü hala adet olmadım dünkü akıntım olmasa gebelik testi alırdım o yüzden bi kaç gün daha bekleyecem tatlım yarın belkide adet olacam
Inanın ılk ogrendıgımde mahfoldum ama şimdi iyiyim cok şükür.. Daha doktora gıdemedık randevumuzu temmuza vermişlerdı ne yapıp ettık ilk muayenemız dıye nısan ayına aldık . Beklıyoruz iştee .. Tesekkur ederım lutfen dualarınızı eksık etmeyınn. rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.
Yasım daha 22 ama bu 5-6 yılda neler cektım neler eşimle bırlıkte cok mucadele ettık hayata karsı ve mutsuzlugu tatmadam mutluluga erısemedık bız oyuzden suan umudum hıc yok. Tup bebekten baska sansımız yok zaten. Insallh bakalım doktor neler dıyecek . Lutfen dualarınızı eksık etmeyınnn .. Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.
Allahımmm sen bana da nasıp et..
Olacak ins. Cmm senin bebek nasıl gidiyor iyimi bari cnm benim:)
çok heyecanlandım yaaaaa.yerleşmedir belki.alsan ya bir test
bende anne olmak istiyorum diye bir program var.imkansız diye bir şey olmadığını gördüm orada. olacak hayırlısıyla üzülme umudunu yitirme