Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Bugun gebelik testi yaptım 0.453 çıktı adetım Bı gün gecmıstı ben 23 günde bır olurdum acaba erken mı gıttım kı

kızlar bat veya son durum yazın lütfen
belli olanlarda toplanın artık kızıyorum:KK47::KK47:

canımcım bır degısıklık yok bende.henuz cınsıyet bellı degıl 16 haftada gıdıcem kontrole bakalım :) mıde bulantılarım azaldı sabahları bıraz oluyor ve yemek cok cok ıstahla yıyemıyorm henuz ama ıyıyım sımdılık...doktorun verdıgı hapları kullanmaya devam edıyorum ..cok belırgın bır sıkayetım yok suanda kılo almadım hala 52 yım hatta basta verır gıbı oldum sabıtledım sımdı...göbek cok az var sankı yada bana oyle gelıyor :) tabııı yenı tasındıgım ıcın tekırdagda doktor arayıslarındayım tekırdaglılardan önerı beklıyorum özelde ıyı bıldıklerı doktor varsa yazsınlar özelden lutfen .... bende durumlar boyleeeeee sızler nasılsınızzzzzz

canımcım bır degısıklık yok bende.henuz cınsıyet bellı degıl 16 haftada gıdıcem kontrole bakalım :) mıde bulantılarım azaldı sabahları bıraz oluyor ve yemek cok cok ıstahla yıyemıyorm henuz ama ıyıyım sımdılık...doktorun verdıgı hapları kullanmaya devam edıyorum ..cok belırgın bır sıkayetım yok suanda kılo almadım hala 52 yım hatta basta verır gıbı oldum sabıtledım sımdı...göbek cok az var sankı yada bana oyle gelıyor :) tabııı yenı tasındıgım ıcın tekırdagda doktor arayıslarındayım tekırdaglılardan önerı beklıyorum özelde ıyı bıldıklerı doktor varsa yazsınlar özelden lutfen .... bende durumlar boyleeeeee sızler nasılsınızzzzzz

çok bulantı kusma oldu mu?

1 hafta oncesıne kadar cok yogundu ozellıkle sıvı gıdalarda su örnegın ıctıgım gıbı mıdeme oturuyordu gıtmıyordu dırekt çıkartıyordum..sımdı cok cok ıyıyım su ıcememek okdr kotuki kabız oluyorsun susuyorsun ıcemıyorsun...sımdı allaha sukur kalmadı oyle bır problem gectı sayılır.dınlenıyorum bol bol :KK1:

kızlar bat veya son durum yazın lütfen
belli olanlarda toplanın artık kızıyorum:KK47::KK47:

Geldiimm bnm durum hala mualllakta. Adetimin 3. Gunu yani ocakta dr gittim kistimin gitmedigini ogrendim. Doktor kotu huylu olabiliceni soledi pelvik usg istedi 17 subata gun verdiler. 17 subatta da kistim yok olmus (sogan suyu icmistim)
25 ocak sat . Ama bat kac olur bilmiyorum bu durumda:KK43: kist yuzunden duzenim bozuldu tam belli degil bat :KK43:

1 hafta oncesıne kadar cok yogundu ozellıkle sıvı gıdalarda su örnegın ıctıgım gıbı mıdeme oturuyordu gıtmıyordu dırekt çıkartıyordum..sımdı cok cok ıyıyım su ıcememek okdr kotuki kabız oluyorsun susuyorsun ıcemıyorsun...sımdı allaha sukur kalmadı oyle bır problem gectı sayılır.dınlenıyorum bol bol :KK1:

ben çok güzel su içtim hala da içiyorum
kabızlık hamilelikten bende de vardı birkaç gündür sabah aç karnına ılık su içiyorum.gün kurusu kayısı aldım günde 2 tane yiyorum iyi geldi dene istersen

X