Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

folbiol kaç mg. peki?
birde ne kadar süredir korunmuyorsunuz?

yazdan bu yana korunmuyoruz ama hala tutturamadık folbiolden her gece bir tane alıyorum. kaç mg. olduğuna dikkat etmedim açıkçası. doktor öyle demişti, o şekilde devam ediyorum ben de.

cnm mg. kutunun üzerinde yazıyor olmalı. bakarsan bana söylermisin.
inşallah olur cnm. ben daha önce duymustum folik asit gebe kalmayada yardımcı oluyor diye.
birde adetleriniz düzenliyse eşinizde görünmeli bence

cnm mg. kutunun üzerinde yazıyor olmalı. bakarsan bana söylermisin.
inşallah olur cnm. ben daha önce duymustum folik asit gebe kalmayada yardımcı oluyor diye.
birde adetleriniz düzenliyse eşinizde görünmeli bence

baktım canım, tablet 5 mg yazıyor. eşimde gitti kontrole. onda da bir sorun çıkmadı canım yaa. hatta söylemesi ayıp o kadar iyi durumda çıktı ki değerleri, doktor "ceketini atsan hamile kalır" diye espri yapmış güya bende de sorun yok, doktor da düşünme, kendini strese sokma diyor. bende bunu beceremiyorum sanırım o kadar ki durum ortada işte, yazdan bu yana yok yok yok

canımya çoksağol.. üzülme sakın vardır bunda da bir hayır .
siz elinizden gelen tedbirleri fazlasıyla almışsınız. vakti saati var demek ki. ne yapalım tevekkül artık

canımya çoksağol.. üzülme sakın vardır bunda da bir hayır .
siz elinizden gelen tedbirleri fazlasıyla almışsınız. vakti saati var demek ki. ne yapalım tevekkül artık

öyle canım, tevekkül etmek gerek. yine de inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz bebeklerimize :)

Evet canım doktor verdi... Ama daha başlamadım bu ay yapcam inşallah...

sğl canım şimdi daha iiyim inş. yakının sanada faydası olur cnm keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içir

Ben bu ay soğan kürüne başlamak istiyorum akıntılarım yine aldı başını gidiyo yaaa resmen bıktım su akıntılardan... Ben bunun yüzünden mi hamile kalamıyorum acaba diye cok ciddi ciddi düşünmeye başladım.... Bu ay eşime keiçiboynuzu kürü, kendime de soğan kürü, yakı klomen hatta bi de incir kürü yapıyım havuçlu diyorum ne dersiniz hepsi bi anda cok mu gelir.... Artık bebekli kimse görmeye dayanamıyorum yaaa direk gözlerim doluyo elimde degıl....

canım klomenle incir havucu bir arada kullanma sonra yumurtalar çok büyüyüp çatlamıyormuş sanırım bir araştır

canım ben kırmızı kartı gördüm 11 ocaktı listede tarihim beni eleyebilirsin :))

Elifim Elifim benim yeni bat 11 subat.Benimki geldi yine.Ayin 9u ve 10unda azicik geldi simdi benim bat 9 mu oluyor 11 mi.11i cozuldu onun icin sanirim 11.

naber kızlarrrrrrrrrrrrrrrr? ya benim moralim çok bozuk bu ay yine çalışma olmadı galiba ikimizde bu kadar yıldan sonra bebek olmayınca soğuduk eskisi gibi değiliz dikkat etmiyoruz önemli günlere(

kızlaaaaaaaaar yeni bat alayım

son durumun nedir canım?

yeni bat alayımmmmm

adetım bıttı yok basladı artık saymıyorum arkadasım yenı batım martın. 9'u ama bebek beklemıyorum hayalını bıle kuramıyorum. daa onemli bir sorunumuz var malesef bellkide halledılemıyecek.

Eşim sperm tahlılı yaptı sadece neler oldugunu bılelım dıye ve malesef 0 sıfır cıktı , hıc sperm bulunamadı azospermı doktora gıtmeyı beklıyoruz randevumuz nısan ayında..
lutfen Rabbım hamılelerın duasını kabul edermiş bana dua edınnn lutfenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…