- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.681
Ben hasta oldummm.... turkiyedeyimm cok cok mutlu olmam gerekiyooo ama ben hem cok fena grip oldum hem de bu sabah hasta oldum... simdi de agri kesici ictim uzaniyorum sersem gibi ... sinirlerim cok bozuk.. aslinda bu ay cok umurluydummm ona ragmen gunumden once oldum yine.... klomene de bu ay baslamicam kizlar yaaa cunku surekli seyahat etcez bu ay muhtemelen hic calisma yapamicaz bosuna kullanmanin bi anlami yok....de mi ne dersiniz?????
Canim hosgeldin turkiyeye hemde gecmmis olsun bende grip oldum ilac kullaniyorum hepinizin kandili mubarek olsun dualariniz kabul olsun canlarim
yeni bat 11 şubat..yarın drla hsg için görüşeceğim..
Inşallah bebiş gelmiştir...
:) :) :)
Insallah bati gelmez diyerek cumleye basliyorumBenimki bugun geldi malesef.1. evrede sanirim cok gerek olmuyor ama varikosel ilerleyen bisey oyuzden surekli kontrol olmanizi tavsiye ederim dikkat edin.Doktor sana kalinlasma var dedigine gore sen hamile olabilirsin bence.insallahta oyledir hadi guzel haberler ver bize sizin sperm sayiniz hiziniz kac?esimin 4. derece varikosel.Rahim duvari kalinlasinca benim bildigim hamile olunuyor hamile olunca gun gectikce kalinlasiyor diye biliyorum.asilamaya da gerek kalmaz umarim
Canımmmm inşallahhh :)) çok teşekkür ederimmmm..bata 2gün var ağrılarım var regl olcak gibiyim umarım olmaz :18: bakalım 1yıl denicez olmazsa ozmn artık aşılama şu bu olur..akışına bırakcamm [/QUOTE]
selamm kızlarrr naberrr
ayyy aşk olsunn tatlım.ne bu karamsarlık böyle?bizim sayımız size göre çok çok az ama ben bile umutsuz değilim.yapma böyle lütfen...
çatlatma iğnesi ne zaman yapılacak sana?
ben yarın kontrole gideceğim yum yumlar ne alemde ona bakılacak.
canım mrb.seni de moralsiz görüyorum bugünlrde.sıkma canını lütfen.sanki görevmiş gibi ilişkş yaşıyoruz buda bizi yıpratıyo.aynı şeyler bizdede mevcut maalesef.ama yum yum günlerini kaçırmayın lütfen..bir hamile kalsak herşey yoluna girecek ama...
bu arada eliiiiff nerelerdesin ya merak ediyorum...
tatlımmm dikkat et kendineee dinlen yat uyu bol bol ağır iş yapma..bebişin sımsıkı tutunsun sana
son durum veya yeni bat alayım şekerler