- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.461
evet hamileyim cnm dua edın
Çokkkk sevindimmm tatlımmm :)) ssğsalim kucağına almak nasip olur inşallahh :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokkkk sevindimmm tatlımmm :)) ssğsalim kucağına almak nasip olur inşallahh :))
cnm cok sagol darısı sana ve tum ısteyenlere
aslında doktorlar kimyasal gebeliği hiçönemsemiyor..yani benim karşılaştıklarım dikkate bile almadı..nitekim benim eşimde hekim o da hiç önemsemedi..inş hayırlısıyla sonuçlanır..benimde yumurtlama haftaya beraber bekleyecez desene :)) olumlu düşünmek güzel sonuçlar almak istiyorum..kasımda reglim kısa ve kahverengi akıntı şeklinde oldu.. bu ay tutarsa kesin kimyasal olur dedimm durdum..kimyasal oldu..aralıkta çok çalışmadık bu ay tutmaz dedimm..tutmadı...bu ay evrene güzel mesajlar yolluyorum :)))
malesef oldum ayın 11 de oldum bacım biti bile adetim artık yeni günlere bakacaz inş bu ay tutar inşşş
senden haberler nasıl
Slmmm kızlarrr
Yaa benim bat bgn ama daha ne gelen var ne giden..ağrım var ama adet olcakmışım gbi gerçi 1haftadır var ( iğne olalı bgn 19.günümm..
merhaba cnm ben üç kere iğne oldum 17. günü adet oldum hep seninki geçmiş bence hamilesin
cnm doktor kimyasal gebelik yaşadıgın için mi 3 ay korunmanı istedi..
Yerleşme ağrısıdamı oluo ne cahil çıktımm yaa :)) kızlar ne dicem bide son bikaç gündür gaz ağrılarım var bu bi belirtimi??sürekli tualete koşuorum yaa (
Yok canim doktorun dedigine göre hersey normal... ama benim psikolojim hic normal degil son 7 aydir adet duzenim diye bise yok... doktor normal olarak denemeye devam diyo... sperm degerleri de normal ameliyatlik bi durum yok dedi doktor...
günaydın cnm sen nerelerdesin çok merak ettik seni :26::26::26:
evet canm aynen ole binşbebiştendr naptın test yaptnmı
Yapmaya gerek kalmadı canımmm kırmızılarr geldii
of yaa daha onumuzde cok umutlu aylar var nefret edıyorum kırmızıyla gozgoze gelgığim anı beynımden asa kaynar sular dokuluyo resmen
Bana mesaj atma sadece deki Allahim onlarinda sayilari artisin sadece dua et yeter istersen tabikii
Canim ben iyi degilim esim bugun varikosel ameliyati oldu doktor cok bir fark bekleme dedi yine oyuzden moralim bozuk icim icimi kemiriyorYa hamile kalamazsam hic
canım yazdığın msj okudum.. çok geçmiş olsun bak ameliyatınız güzel geçmiş işte niye bu kadar sters yaptın tatlım...daha dur bakalım 3 ay sonra test yaptıracaksınız merak etme inş artacak değerleriniz...varikoselin büyük olması iyi bir şey zaten..
hoşgeldin cnm nasılsın