Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

adetime daha 9 gun varken ogrendım......8 ocakta kan vermiştm cıkmadı bır hafta sonra gogus agrısı ıle gıttım yani 13 ocakta, gebe oldugumu ogrendım.....yanı adete de daha 9 gun vardı ogrendiğimde cok kucukmus daha 2 haftalık ...doktor bos gebelık kimyasal gebelik falan olabılır dedı umutlanma dedi ama hazırda ol dedı su adet tarıhini bi bekleyelim dedi nolur dua edın bos gebelik falan olmasın ....allah herkese nasıp etsin...

Son düzenleme:
aslında doktorlar kimyasal gebeliği hiçönemsemiyor..yani benim karşılaştıklarım dikkate bile almadı..nitekim benim eşimde hekim o da hiç önemsemedi..inş hayırlısıyla sonuçlanır..benimde yumurtlama haftaya beraber bekleyecez desene :)) olumlu düşünmek güzel sonuçlar almak istiyorum..kasımda reglim kısa ve kahverengi akıntı şeklinde oldu.. bu ay tutarsa kesin kimyasal olur dedimm durdum..kimyasal oldu..aralıkta çok çalışmadık bu ay tutmaz dedimm..tutmadı...bu ay evrene güzel mesajlar yolluyorum :)))

Canim benim dr. Um tam tersine kimyasal yasayinca hemen arastirma istedi ve esimin sonuclarina baktirdi.. hadi insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz..

hamile varmış galibaa hayırlı olsun ankon.
eski sayfaları pek okuyamadım ama herkes iyidir inşallah..
elif ben adet oldum yine erkenden hem de...
yeni bat 11 şubat canım

Yok canim doktorun dedigine göre hersey normal... ama benim psikolojim hic normal degil son 7 aydir adet duzenim diye bise yok... doktor normal olarak denemeye devam diyo... sperm degerleri de normal ameliyatlik bi durum yok dedi doktor...

stres herşeyin düşmanı tatlım.stres yüzünden kalitesiz yumurtlarsın oda döllenemez doğal olarak.rahat olmaya çalış zor biliyorum.ama bebeğin için rahat olman gerekiyor.

of yaa daha onumuzde cok umutlu aylar var nefret edıyorum kırmızıyla gozgoze gelgığim anı beynımden asa kaynar sular dokuluyo resmen

Aynennn ölee canımmm üzüldümmm bu sefer yaa,doktor adetinin ilk günü gel demişti doktora flnda gitmicem düşünmicem akışına bırakcamm artıkk :KK43:( sonra çok üzülüorummm :KK14::KK14:

Bana mesaj atma sadece deki Allahim onlarinda sayilari artisin sadece dua et yeter istersen tabikii

Canim ben iyi degilim esim bugun varikosel ameliyati oldu doktor cok bir fark bekleme dedi yine oyuzden moralim bozuk icim icimi kemiriyor:KK43:Ya hamile kalamazsam hic:KK43::KK43::KK43::KK43:

canım yazdığın msj okudum.. çok geçmiş olsun bak ameliyatınız güzel geçmiş işte niye bu kadar sters yaptın tatlım...daha dur bakalım 3 ay sonra test yaptıracaksınız merak etme inş artacak değerleriniz...varikoselin büyük olması iyi bir şey zaten..

canım yazdığın msj okudum.. çok geçmiş olsun bak ameliyatınız güzel geçmiş işte niye bu kadar sters yaptın tatlım...daha dur bakalım 3 ay sonra test yaptıracaksınız merak etme inş artacak değerleriniz...varikoselin büyük olması iyi bir şey zaten..

hoşgeldin cnm nasılsın :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X