Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Ben hala regl olmadım, dün gece tuvalet kağıdına bir damla pembe leke geldi. Bu sabahta su gibi hafif bir kahve... İdrar testi negatif çıkıyor... Psikolojik olarak kendimi baskılıyorum herhalde :KK43:(

Ben hala regl olmadım, dün gece tuvalet kağıdına bir damla pembe leke geldi. Bu sabahta su gibi hafif bir kahve... İdrar testi negatif çıkıyor... Psikolojik olarak kendimi baskılıyorum herhalde :KK43:(

geç döllenme de olabilir.istersen kan testine git.

beni merak edenler olmuş kızlar kanamam oldu dün doktora gittim yatış verdi dün hastanedeydim eve yeni geldim 10 günde raporlum.merak edenler etmeyenler sağolun hepiniz.bebek iyi bu arada:emir_bebek:

ayyy aşk olsunn tatlım.ne bu karamsarlık böyle?bizim sayımız size göre çok çok az ama ben bile umutsuz değilim.yapma böyle lütfen...
çatlatma iğnesi ne zaman yapılacak sana?
ben yarın kontrole gideceğim yum yumlar ne alemde ona bakılacak.

canım mrb.seni de moralsiz görüyorum bugünlrde.sıkma canını lütfen.sanki görevmiş gibi ilişkş yaşıyoruz buda bizi yıpratıyo.aynı şeyler bizdede mevcut maalesef.ama yum yum günlerini kaçırmayın lütfen..bir hamile kalsak herşey yoluna girecek ama...

bu arada eliiiiff nerelerdesin ya merak ediyorum...

Tatlim bilmiyorum neden ama hic iyi hissetmiyorum kendimi esimle de sorunlarimiz var.. kontrole yarin gidecem bide cuma.. ona gore bi gun verecek heralde.. haberdar ederim cnm seni..

papatyammm napıosun kuşumm :KK3::KK3::KK3: kız biz batdaşız seninle dimii :KK53: benim sıradaki bat 1 şubat ama biz bu ay adet olmıcaz dimi papatyamm :emir_bebek::emir_bebek: başladın mı çalışmalara kızzzz :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK53::KK53::KK53:

iste tatlim sende kendini gelecek aya super hazirla stressiz relax butun enerjini at uzerinden ki gelecek aya daha kolay tutsun cabuk hamile kalirsin insallah

Aminn insallah canimm.. bazen hasta olunca cok kotu oluyorum iste elimde olmadan hepimiz gibi icim aciyo sanki.. ama napalimm Allahin dedigi zamani bekliyoruz insallah Rabbim bunj aratcak dert vermesin.. sen nasilsin evde durumlarin nasil kaynananla falan? Gurbet zor bak ben de geldim ama geldigimden beri hastayimm yatiyodum hep daha bugun ayaga kalkabildim.. o kadar hayalini kur buranin sonra da gel hasta ol... neyse buna da sukur bi kac günüm kaldi ailemin yaninda sonra esim gelip alcak kaynanama gecicem artik esimin memleketine... Sen de gelirsin Insllah en kisa zamanda gobusunde bebisinle :)

iste tatlim sende kendini gelecek aya super hazirla stressiz relax butun enerjini at uzerinden ki gelecek aya daha kolay tutsun cabuk hamile kalirsin insallah

Caniim benim:KK16:Bozma moralini diyorum ama bozmamak bazen elde olmuyor oyuzden sana bozma falan ne desem bos bende ayni sekilde oluyorum ayin belli donemlerinde calisma olmadigi zamanlar falan gitti guzelim gunler diye.Demekki bizim bebeklerimizin daha gelme zamani degil benim bebegim ruyamda oyle demisti daha vaktim var anne diye seslenmisti insallah birgun olacak asi o yada bu dilegimiz normal olmasi tabiki.Suan burda halen pazartesi gece 11 o yuzden yarin sabah olacak 9 da hastanede olcaz 11 gibi de ameliyat insallah hersey yolunda ve basarili gider.Sizinde tahlil sonuclari umarim iyi gelir

evet canım dediğin gibi zamanı gelince inş hepimiz kavucağız bebeklerimize...ameliyatın detaylarını yaz bize tatlım ...çok çok geçmiş olsun..

X