Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Tmm canim sende haklısın
Benim kimseye şikayetim değil ki kimseye laf sokma niyetlide değilim ama eger kirdiysam sizi Özür dilerim
Annadigim kadariysa sende haksizliga gelemiyorsun dayanamadigina göre bende öyleyim aslinda iste sevmiyorum bu huuyumu insanbuL. ...

bende seni çok merak etmiştim

elif keseyi meseyi gördünmü durumu nasıl bebişin...
sen nasılsın...
ulaaa ben bi hamiş olayım alayınızı diskoya götürecem
kız bırakmıyo yazayım
kalp atışını da duydum tatlım şükür
ben iyi değilim.bulantı bir bitiyor bir başlıyor.kusmaya da başladım kötüyüm
egemenhalit bizi diskoya götür
darısı hepinize inşallah hayırlısıyla

kızlarrr perşembe günü doktora gittim..genel bi tetkik için..doktorum çok tatlı bi bayandı o kadar rahatlattı ki :) kan aldılar baktılar vs..hiçbişi çıkmadı kanımda..muayenede de bişi çıkmadı :) doktor gayet sağlıklısın denemelere devam dedi..adetim de bitti dört gözle yum günümü bekliom

Kızlarrrr sabah ne kadar kötüydüm şimdi çok iimmm :)) doktora gittik bana baktı alttan herşey yolunda dedi,sonra eşimin sonuçlarına baktı ameliyata hiç gerek yok dedi hareketlilikle sayının orantısı normal dedi ztn 5evre varmış 1.evredeymiş gerek yok oyüzden dedi..ne aşılama ne bişi şu aşamada dedi doğal yolla kalıcaksn dedi 1yıl beklicez dio..
Bata son 4gün :18: bide dediki rahime fln baktı şuan kalınlaşmış gebeliğe hazır ama ben şuan göremem dedi kalınlaşınca regline yaklaşmış olmuomu canlar ne anlama gelio buu :18:

Ohhh maşallahh canımmm :)) ii çalışınn :))

götürecem az daha sabır

görmedim kızzz kusura bakmaa

bulantım çok kötü kızlar görüşürüz:2::2:
kendine iyi bak seviyorum seni kız..hadi sağlıcakla

Elifim Elifim benim yeni bat 11 subat.Benimki geldi yine.Ayin 9u ve 10unda azicik geldi simdi benim bat 9 mu oluyor 11 mi.11i cozuldu onun icin sanirim 11.

Vallaha ozlettin kendini nerelerde bu diyordum bende kendi kendime heralde yogun calismalarda diyordumHerkes iyi olsunda yeterki ugrama.Gecmis olsun canim

Cok yanlis dusunuyorsun Miracan.Herkes calisiyor,hasta, belli bir sorumluluklari var.Milllet isten geliyor kostur kostur temizlik yemek yapiyorlar ee bi aksamlari kaliyor kimsede 7/24 burda vakit geciremez ki.Sahsen ben anca geceleri girebiliyorum cogu zaman gece 10dan sonra ki buranin 10unda sizin orda sabah oluoyr ben hicbirzaman yakinmadim cevap vermiyorsunuzz vs diye cunku anliyorum biliyorum milletin vakti yok.Herkes kalan vaktide esiyle ailesiyle gecirmek istiyor.Herkesin hayati bu siteden ibaret degil ki yanlis anlamayalim anlasilmayalim lutfen.Bak 29 yasindaymissinda gayet olgun bir yastasin herkesin halinden anlayacak yastasin.Sahsen ben senin icin dusundum ki 16-18 yaslarinda falan galiba cunku kusura bakma ama cok cocukca.Kimseyi kirmakta istemiyorum kirici konustuysam da ozur dilerim sadece aciklamaya calisiyorum.Elifte zaten calisiyor ee hamile zaten kadincagiz en hassas doneminde butun vaktini bil.basinda gecirmesini beklemek ona kotuluk etmek demek resmen.Ben hamile olsam bende cok ugramam niye ugrayayim ki bilgisayar basinda kendime bebegime zarar vereyim.Onun uzanip dinlenmesi,saglikli beslenmesi lazim ki esi de cok izin vermiyor girmesine taktirde ediyorum Elifin esini cok dogru yapiyorlar.Duygusal olmayalim mantikli olalim lutfen!

2 gundur iyi anladi hatasini ama bana bugun gul almis istemedim once kirginim ben sana halen diye simsiki sarildi ozur diledi cok pismanim diye nerdeyse aglicak kadar oldu affettim zaten icim gidiyordu uzuluyordum dogru duzgun yemek yemiyordu koltukta yatiyordu cok acimasiz davrandim biyandan da uzuluyordum cunku sali gunu ameliyat olcak stresten yapti sanirim biraazda bi de o gun cok fena gripti.Neyse baristik insallah bu kotu gunleri hatirlamayiz bile artik guzel gunler gelsin

Hayirli olsun canim tez vakitte keseyi de gorursn insallah endiselenme hamile kaldin ya onemli olan oydu gerisi Allahin izniyle yavas yavas olacak

Insallah bati gelmez diyerek cumleye basliyorumBenimki bugun geldi malesef.1. evrede sanirim cok gerek olmuyor ama varikosel ilerleyen bisey oyuzden surekli kontrol olmanizi tavsiye ederim dikkat edin.Doktor sana kalinlasma var dedigine gore sen hamile olabilirsin bence.insallahta oyledir hadi guzel haberler ver bize sizin sperm sayiniz hiziniz kac?esimin 4. derece varikosel.Rahim duvari kalinlasinca benim bildigim hamile olunuyor hamile olunca gun gectikce kalinlasiyor diye biliyorum.asilamaya da gerek kalmaz umarim

sağol cnm..bi grip mahvetti çocuğu..halen daha öksürüyo 15 gün olacak..
senin kırmızı gelmiş..varsın gelsin geleceği varsa göreceği de var
ilk lekelenme gününü sat olarak kabul et..az da olsa lekelenmenin olduğu günü adetin 1. günü kabul eder dr. ordan biliyom..

Arkadaşlar bu gün adetin 2. Günü ama gelen giden yok çok şükür. 10 gündür sağ kasığımda durup durup başkayan ağrım var, hatta gece uyutmadı beni. Göğüslerimde feci, bunlar belirti olabilif mi ve ne zaman test yapmalıyım sizce?

olur tabiiiiiiiiiiiiiii.hemen test yap hemennnnnnnn

canım her ay rahim kalınlaşıp kendini gebeliğe hazırlar gebelik olmayınca da duvar dökülür. hamile de olabilirsin daha belli olmaz.inşallah hamilesindir

Cnm hatayi kabul ettim Özür dilerim bu kadar uzatlanin anlami yok yok kirilmam nen kolay kolay cnm cnm boşver görüşürüz bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…