- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.241
Ama üzülüyorum elif cwvap alamayinca neyaw silme ya biraya girmeden duramiyorum
Evt ama uzuntuden galiba benmi konusmasini bilmiyorum acaba diyorum elifcim. .
ben eşimden memnunum çok şükür.sorun bende de olabilirdi,yeter ki birlikte olalım onunla herşeyin üstesinden geliriz evel Allah:)
niye tartıştınız ki çok özel değilse?
kıızz test yapsana hamile misin yoksa:)))
Ama üzülüyorum elif cwvap alamayinca neyaw silme ya biraya girmeden duramiyorum
Evt ama uzuntuden galiba benmi konusmasini bilmiyorum acaba diyorum elifcim. .
Günaydınn kızlarr
Şimdi ürologtan çıktık aşılama şu aşamada yanlış dio varikosel ameliyatı dio,kadın doğum aşılama dio o ameliyat pufff napcaz bilmiom dokuz eylülden prof arıoruz o baksın oda ameliyat derse olcak artık(
günaydın canım geçmiş olsun inş. iyi bi doktor bulursunuz
günaydın canım
Pardon canimcim senin yas kac?konuyla pek alakasi yok ama merak ettim
yok canım kızlar terk ettiler gelmiyorlar cok fazla ondan
nasip nerdesin nadiyon..hamişlik nasıl geçiyo ses ver
sağol canım benimde bitti bulantı anlamadım.içeride herşey yolundadır inşallah
çok ayıp etmiş gerçekten.kırılmakta kesinlikle haklısın.birbirinize destek olacağınız bir zamandasınız.ama belli ki eşin çok stres yapıyor.onu da anlamaya çalış.bir erkek için hakikaten kolay değil.bu süreç çok yıpratıyor bizleri.Tez zamanda geçsin gitsin bu kötü günlerYok cnm sorun degil soyleyebilirim bankaya gitmistik ozel gorusmek icin bana kadinin yaninda hakaret etti bende actim agzimi yumdum gozumu o soylerde ben dururmuyum kadinin yaninda degil tabi cikinca oyle kavga ettik iste simdi ozur diliyor ama ben cok kirildim oyuzden konusmuyorum konusmakta istemiyorum dedim senin icin 3 gun izin aldim isten ama pismanim resmen kim bakarsa baksaymis cok kirginim.Ne guzel bak esinin kiymetini bil ozaman tabi once onun bilmesi lazimki hersey karsilikli.Sorundan dolayi suclamiyorum ok hepimizde olabilir ama huylari artik kotuye gidiyor bana da kotu davraniyor iletisim yok hic.
Hamile falan degilim canim ben azicik azicik geliyor ama tam cozulmedi daha testi bosuna yapmaya gerek yok varsada bu uzuntuyle dusmustur.
hayatım,kadın doğumcular hemen aşılama ya da tüp bebek derler.ama varikosel varsa,mutlaka tedavi edilmeli.spermlerin yapısı bozuksa,aşılama yada tüp bebek çok etki etmiyor.eşinin değerleri zaten düşük değil.ameliyat olsa bile kısa zamanda neticeye kavusacağınıza eminim.sakın sıkma canını.Günaydınn kızlarr
Şimdi ürologtan çıktık aşılama şu aşamada yanlış dio varikosel ameliyatı dio,kadın doğum aşılama dio o ameliyat pufff napcaz bilmiom dokuz eylülden prof arıoruz o baksın oda ameliyat derse olcak artık(
29 yasindayim cnm
Bu olay degil kimseden ses cikmayinca sinir oluyorum cevap alamayincada sinir bozucu millet hamile kaldimi gelmezmer terk ederler ondan sonra sorunu buradan öğrenirler haa tmm gerek kalmadi gelmeme derler ugramazlar tabi olur bole şeyler
Herkesin isi var gücü var aklarina gelirlere ugrarlar buraya(elif)
29 yasindayim cnm
Bu olay degil kimseden ses cikmayinca sinir oluyorum cevap alamayincada sinir bozucu millet hamile kaldimi gelmezmer terk ederler ondan sonra sorunu buradan öğrenirler haa tmm gerek kalmadi gelmeme derler ugramazlar tabi olur bole şeyler
Herkesin isi var gücü var aklarina gelirlere ugrarlar buraya(elif)
çok ayıp etmiş gerçekten.kırılmakta kesinlikle haklısın.birbirinize destek olacağınız bir zamandasınız.ama belli ki eşin çok stres yapıyor.onu da anlamaya çalış.bir erkek için hakikaten kolay değil.bu süreç çok yıpratıyor bizleri.Tez zamanda geçsin gitsin bu kötü günler
hayatım,kadın doğumcular hemen aşılama ya da tüp bebek derler.ama varikosel varsa,mutlaka tedavi edilmeli.spermlerin yapısı bozuksa,aşılama yada tüp bebek çok etki etmiyor.eşinin değerleri zaten düşük değil.ameliyat olsa bile kısa zamanda neticeye kavusacağınıza eminim.sakın sıkma canını.
tabii gönül ister ki tüm bunlara hiç gerek kalmadan müjdeyi almak:)
canım,burada kimsenin kimseye kastı yok.eğer ilgi alanım içirisindeyse zaten cevap veriyorum,veriyoruz.dikat ettiysen eğer,herkes çok stresli zaman geçiriyor ve buraya stresini atmaya geliyor.kimi aşılama yolunda,kiminin eşi ameliyat olacak,kimi sebepsiz yere anne olamıyor vs vs...lütfen huzur bozucu şeyler yazmaktan kaçınalım.