Elifim Elifim benim yeni bat 11 subat.Benimki geldi yine.Ayin 9u ve 10unda azicik geldi simdi benim bat 9 mu oluyor 11 mi.11i cozuldu onun icin sanirim 11.
Vallaha ozlettin kendini nerelerde bu diyordum bende kendi kendime heralde yogun calismalarda diyordum
Herkes iyi olsunda yeterki ugrama.Gecmis olsun canim
Cok yanlis dusunuyorsun Miracan.Herkes calisiyor,hasta, belli bir sorumluluklari var.Milllet isten geliyor kostur kostur temizlik yemek yapiyorlar ee bi aksamlari kaliyor kimsede 7/24 burda vakit geciremez ki.Sahsen ben anca geceleri girebiliyorum cogu zaman gece 10dan sonra ki buranin 10unda sizin orda sabah oluoyr ben hicbirzaman yakinmadim cevap vermiyorsunuzz vs diye cunku anliyorum biliyorum milletin vakti yok.Herkes kalan vaktide esiyle ailesiyle gecirmek istiyor.Herkesin hayati bu siteden ibaret degil ki yanlis anlamayalim anlasilmayalim lutfen.Bak 29 yasindaymissinda gayet olgun bir yastasin herkesin halinden anlayacak yastasin.Sahsen ben senin icin dusundum ki 16-18 yaslarinda falan galiba cunku kusura bakma ama cok cocukca.Kimseyi kirmakta istemiyorum kirici konustuysam da ozur dilerim sadece aciklamaya calisiyorum.Elifte zaten calisiyor ee hamile zaten kadincagiz en hassas doneminde butun vaktini bil.basinda gecirmesini beklemek ona kotuluk etmek demek resmen.Ben hamile olsam bende cok ugramam niye ugrayayim ki bilgisayar basinda kendime bebegime zarar vereyim.Onun uzanip dinlenmesi,saglikli beslenmesi lazim ki esi de cok izin vermiyor girmesine taktirde ediyorum Elifin esini cok dogru yapiyorlar.Duygusal olmayalim mantikli olalim lutfen!
2 gundur iyi anladi hatasini ama bana bugun gul almis istemedim once kirginim ben sana halen diye simsiki sarildi ozur diledi cok pismanim diye nerdeyse aglicak kadar oldu affettim zaten icim gidiyordu uzuluyordum dogru duzgun yemek yemiyordu koltukta yatiyordu cok acimasiz davrandim biyandan da uzuluyordum cunku sali gunu ameliyat olcak stresten yapti sanirim biraazda bi de o gun cok fena gripti.Neyse baristik insallah bu kotu gunleri hatirlamayiz bile artik guzel gunler gelsin
Hayirli olsun canim tez vakitte keseyi de gorursn insallah endiselenme hamile kaldin ya onemli olan oydu gerisi Allahin izniyle yavas yavas olacak
Insallah bati gelmez diyerek cumleye basliyorum
Benimki bugun geldi malesef.1. evrede sanirim cok gerek olmuyor ama varikosel ilerleyen bisey oyuzden surekli kontrol olmanizi tavsiye ederim dikkat edin.Doktor sana kalinlasma var dedigine gore sen hamile olabilirsin bence.insallahta oyledir hadi guzel haberler ver bize sizin sperm sayiniz hiziniz kac?esimin 4. derece varikosel.Rahim duvari kalinlasinca benim bildigim hamile olunuyor hamile olunca gun gectikce kalinlasiyor diye biliyorum.asilamaya da gerek kalmaz umarim